434

edin,,,,ot

преди 10 месеца

Kaто няма правосъдие хората взимат нещата в своите ръце,Динко е прав това е превъзпитателна мярка ,не е агресия и няма побой,защо се толерира симулацията с цел лично облагодетелстване.......!

433

Анонимен

преди 10 месеца

Той просяка-измамник че е за бой е ясно. Пита се в задачата къде е полицията? А пък Динко и него е въпрос на време да го ошамарят някъде и то много яко. Просто още не извадил късмета да се направи на бабаит пред грешният човек.

432

Защо

преди 10 месеца

Защо полицаи не са арестували просяка? Да не им е плащал такса спокойствие? На публично място нито един полицай да не го е виждал? И да не се окаже накрая, че просякът има ТЕЛК и по документ е без крака?. Защо държавата не полага никакви грижи за истинските хора в неравностойно положение, а отделя постоянно средства за украинските туристи?

431

Анонимен

преди 10 месеца

До 413. Борил се Динко с дребните мошенници. Да набиеш просяк пред Лидл, го възприемаш като геройство ли бе? И ти си болен мозък. Излез малко от България да видиш как живеят хората, че си закърнял нещо в таз бивша комунистическа страна.

430

Анонимен

преди 10 месеца

Аз не видях да го бие. Само го издърпва от количката и го наплю измамник. Сега ще го изкарат него виновен, а измамник невинен, както става винаги във фалшивата ни държава

429

Анонимен

преди 10 месеца

Ами като сте толкос загрижени къде е държавата и нейните "органи" та позволяват на такива мушенници да лъжат наивниците и да просят пари щом па сме толко "европейски"? Мисля, че по закон изобщо просията е забранена, а тоя може и организирана банда да е. В цяла Европа ни знаят....

428

Анонимен

преди 10 месеца

И сега изведнъж като почнаха всички да казват "Аз лично съм виждал!". А иначе никой не иска да си признае, че е чувал съседа си да бие жена си.

427

Анонимен

преди 10 месеца

Целият народ сте фалшификати, лицемери, подлеци, измамници и тарикати, но хайде...

426

sd

преди 10 месеца

само държавата трябва да има монопол върху насилието. останалото са ''традиционни български ценности'' които водят до разпад на държавността, до третия свят и до Терминал 2 на летище софия.

425

истински случай

преди 10 месеца

Преди 20 -тина год. във Пловдив до водната палата имаше един сакат просяк ,новинарите го научиха ,че не е сакат и че има няколко апартамента и доста пари написаха по вестниците и този се изпари -- може и актьор да е бил, но това си е труд иска се и артистичност насила не е накарал да му дава пари във жега и студ подскачаше между колите без никой да загрее че е номер ! Хазарта порок ли е или не е порок -- ако е порок това е повод за Динко за геройчна изява срещу едно зло рекламирано агресивно

424

До Иво

преди 10 месеца

По това се различават истинските от фалшивите просяци. Нося аз две франзели и някакъв дядо, ама много възрастен, протяга ръка и нещо ми казва, което не дочувам в уличния шум. Бъркам в чантатата, вадя портмонето да му дам някакви пари, а той, вече по-високо, ми казва: чупни ми, чедо, хлебец, че съм гладин, не ща пари". Е, колкото пъти се сетя, все рева и все повече ме е яд на ония другите, фалшификатите.

423

Анонимен

преди 10 месеца

Браво на Динко!

422

Иво

преди 10 месеца

Преди няколко години- вървим с мой приятел и на Орлов мост просяк ни моли- "Дайте ми левче да си купя хляб!" Моят приятел извади от торбичката цял хяяб и му го подаде. Прсосякът възмутен го хвръли на земята и избяга! Явно не му трябваше хляб!

421

и Динко е незаконен

преди 10 месеца

Казаха ,че камиона на магистралата който направи страшна беля за десетки хиляди лева е бил извън закона( без преглед ) СЛЕДОВАТЕЛНО ако му вземе някой парите и ги раздаде на деца ще е същия герой като него ! Виждате че Ро бин Худ не е точно Робин ,а някакъв кофти български вариант .Няма да се очудя ,ако просяка каже че са му взели 150 лв на децата са дали 50 а другите 100 къде са може би във Робин ? При тези арести на бегълци потъмни чукари и обиски никой не знае какво става !

420

Анонимен

преди 10 месеца

Динко е пи4 , ама няма кой да го остави да раздава справедливост , щото лилаво-gжукестите са със специален статут ...

419

Анонимен

преди 10 месеца

До Хюго Бос до 409 - Аз съм виждал, да дават "оборота", на човек в мерцедес. Може би са приятели?

418

Observer

преди 10 месеца

Голем мъж, нема що! Не че одобрявям оня римлянина ама не може да раздаваш шамари наляво и надясно на улицата защото някой не ти харесва. Избора да се дадат пари на просяци и подобна сг.а.н е личен, който иска го прави който не иска подминава. Ама тоя селски бек, се изявява като шериф и се мисли за много интересен. Стойки, пози, перки, корем като на *** и мозък колкото на врабче - родна идилия

417

Странна работа...

преди 10 месеца

Ако полицията си гледаше работата и беше арестувала този измамник , който вместо да ходи на работа , *** наивните че е сакат .... то ДИНКО НЯМАШЕ ДА ИМА КОЙ ДА ШАМАРИ ..... Странно, как ало измамници, мошеници, автоджамбази, крадци, продавачи на марихуана и дизайнерска дрога , джебчии, крадци по апартаменти... са оставяни свободно да си правят каквото искат а ако случайно биват арестувани, после тихичко и бързо пускани ... А полицията много сръчно и бързо се е "самосезирала" за този случай..

416

Анонимен

преди 10 месеца

До До Анонимен 423 Кой е тоз Динко, се ляк ли е, пишман мутричка ли е, мейби ще ни осветлиш :)))

415

До Анонимен 421

преди 10 месеца

Да, не трябва, но празни места не стоят. Като не шамари правосъдието, ще шамарят динковци, това е.