22

Естествено че

преди 10 месеца

е Постановка! това трябва да си ПлиткоУмен да го Вярваш!!

21

От 23

преди 10 месеца

За психиката на момичето говоря, лешоядии

20

Анонимен

преди 10 месеца

Абе истината виновен или не, ще излезе. Въпроса е, че психиката после е наполовина (в най-добрия случай) съсипана

19

Анонимен

преди 10 месеца

Да не се окаже, че и помагачи е извикал, сам му е било малко да я бие.

18

Ели

преди 10 месеца

Ами да, сигурно Дебора сама се е нарязала, счупила си е носа в стената и се е обръснала. Написала е на 3 листчета имената на любовниците си, изтеглила е едното на случаен принцип ( това на Георги за негова беда) и на него се е паднало да го обвини. Вероятно това е станало!

17

Упс

преди 10 месеца

Първо е направил нокаут с удар в носа и счупването му, тя е загубила съзнание, затова не е викала за помощ. Рязана е в несвяст. 21 разреза , някои по 40 см. Шевове - малко под 400.

16

До 10

преди 10 месеца

Защо не е пледирал невинен? Ти от къде знаеш, че не е ? Защо имал други провинения? Останалите любовници, с които е имала връзка, сигурно са академици?

15

Анонимен

преди 10 месеца

нещо май истината е по-голяма

14

Анонимен

преди 10 месеца

Жалко,че из.верга има такива защитници.Изглежда и тоя е поредната мутра.

13

ДОКОГА?!?!

преди 10 месеца

ДО ВСИЧКИ НОРМАЛНИ В СТАРА ЗАГОРА! ПРОТЕСТИРАЙТЕ ПРЕД ДОМОВЕТЕ НА БЛИЗКИТЕ И ПРИЯТЕЛИТЕ на извратеняка насилник! ПРОТЕСТИРАЙТЕ ПРЕД ДОМОВЕТЕ НА ПОЛИЦАИТЕ , СЪДИИТЕ и СЪДЕБЛИТЕ ЛЕКАРИ , които покровителстват мрежата за трафик на хора! ИНАЧЕ УТРЕ КАТО СЕ СЛУЧИ НА ВАШИТЕ ДЕЦА ВИЕ ЩЕ СТЕ ВИНОВНИ !!!

12

НАВРЕМЕТО ХИТЛЕР

преди 10 месеца

СИ ЗАПАЛИ РАЙСТАГА, АМЕРИКАНЦИТЕ СИ САБОРИХА ТЪРГОВСКИЯ ЦЕНТЪР ТАКА СЕ УПРАВЛЯВА СВЕТА ОТ НАШИТЕ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ПРИЯТЕЛИ.

11

До 8

преди 10 месеца

Твоята пенсия си е твой проблем.Аз от моята съм доволен.А тук се обсъждат съвсем други неща.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Доброто момче е заплашвало с убийство? Ако е така, защо доброто момче има две други провинения за побой? Защо не е пледирал, че е невинен?

9

Анонимен

преди 10 месеца

Този не се чува какво говори.Кръв по него можеше да има,ако беше хванат на местопрестъплението.Естествено,че е успял да заличи следите.А такава подкрепа от приятел е вредна и за двамата.

8

Токмаков

преди 10 месеца

Спрете да ни занимавате с тези ***. Попитайте защо цените продължават да вървят нагоре. Докога пенсионерите ще живеят с 500 лева пенсии. Защо комунистическите простаци продължават да са по власта на България и да крадат както през турско не е било. и т.н и т.н.....Защо се спря Барселонгей защо..........

7

Анонимен

преди 10 месеца

Викам да спрем с едно недоразумение. Прорезите се правят с нож, в случая макетен. Шевовете се правят после, с игла и медицински конец. Та доколкото чета прорезите са поне 20, някои дълги до трийсетина сантиметра. Шевовете, които ги правил доктора в болницата, са 400, той така казва.

6

Judgement Day!

преди 10 месеца

Това сигурно е оня който заплашваше след случката! Арестувайте го и него! Явно е в мрежата с трафика на хора с Старта Загора за която вече стана известно! Така наказват жертвите си, когато не искат да стават "работнички" . Поне още 50 човека са за арест. Явно и този! ПОЛОЦИЯТА - ЧАКАМЕ! ИНАЧЕ ЩЕ ИМА ПРОТЕСТИ ПРЕД ДОМОВЕТ$Е ВИ И ТЕЗИ НА БЛИЗКИТЕ ВИ!!!

5

Кико

преди 10 месеца

Добро момче пък има провинение че е бил някой. Така като вземат да и говорят някакви хванати от гората!!!!! Аре бегай от тук!!!!!

4

Анонимен

преди 10 месеца

Абе не знам, входът на тоя блок трябва да е като сцена от холивудски филм. То пък една снимка да няма? На един в моя блок му счупиха носа и имаше кръв от входа до улицата все едно пррассе е клано

3

Ти да видиш..

преди 10 месеца

Няма никакви нарязвания с нож. Всичко е инсценирано с нарисувани разрези и чер..на боя. Егати наглеца.