60

Говедо

преди 10 месеца

Джeндърчeтa,ако в една страна не ви харесват паметниците,ако не ви харесва езикът,ако не ви харесват хората,ако не ви харесват празниците,просто това не е вашата страна!

59

Анонимен

преди 10 месеца

Все пак, София е Фашистка и такъв паметник не и подхожда. Нека оставим София да става за смях на целия свят. Да си избират фашистки кметове. Те ще съборят и паметникът на Цар Освободител. Паметникът на Цар Освободител е следващият в списъка им. Не му е дошъл редът. Както жабата в казана се вари бавно, така народът позволява на лъжата и помакедончването на историята и фактите бавно да му отнемат паметта и спомена за фактите. Няма да помните кои се, какво сте. Ще знаете само лъжата.

58

До ПАТРЕОТ

преди 10 месеца

Макетния нож е от твойта партия. Намерихте се. Честито!

57

До Анонимен 67

преди 10 месеца

А по каква причина според теб на 07.09.44 в България вече немци няма? По собствено желание ли или по принуда са се изнесли?

56

Анонимен

преди 10 месеца

До ПАТРЕОТ. Много долен лицемер си ти.

55

Анонимен

преди 10 месеца

Това сигурно е част от съдебната реформа или начин за излизане от демографската катастрофа?!?!

54

Анонимен

преди 10 месеца

Киро да се беше научил да пише и говори грамотно на български език, пък тогава да дава предложения за 24 май.

53

Анонимен

преди 10 месеца

Путин няма нищо общо с този Паметник! Ако някой го мрази,то Украйна набира доброволци да се бият срещу Русия! Така че Мерките,калашниците,които съм Убеден че Никога не сте докосвали!-:)) Бегом Марш в Украйна Продажници!!!!

52

Анонимен

преди 10 месеца

Ееее, то бива натягане, ама чак пък толкоз... В същото това време в някоя чалготека в Стара Загора може би стрижат младо красиво момиче и му нанасят леки телесни повреди.

51

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 67. То с писане не стаа бе...

50

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 64. И после кво ?

49

Анонимен

преди 10 месеца

Доказателство, че рашистите не са българи, и че единствената им родина е Москва. На 7.9.1944 СССР обявява война на Царство България. По това време немци в България вече няма. Целта на русия е единствено и само поробване на България. Следват 45 години в които България няма право на самостоятелна независима външна и вътрешна политика. Де факто ставаме зависима държава, васал на Москва. Да имаме паметник на червената армия е все едно да имаме паметник на Баязид първи.

48

Анонимен

преди 10 месеца

Тия са ненормални дето ни управляват. Това е заключението. Без обиди просто диагноза.

47

Анонимен

преди 10 месеца

Жените няма да протестират срещу погазването на България и българската история. Те се интересуват само богаташът-милионер да не ги бие и редовно да им дава пари. Да се показват по интернет и телевизията редовно, ако имат хубаво тяло и да печелят пари от показване на баровски живот, съвети за живот с мутра-милионер, която засега не ги бие. Националните въпроси, политика, българска история - никой няма да излезе да протестира. За тях е едно и също, дали Османската империя ще ги храни.

46

Белла

преди 10 месеца

До 38Истанбулската конвенция няма нищо общо с 3 март -най-важния празник на България,а именно освобождението ни от 5 вековно турско робство(макар,че вече над 30 години имсме турско икономическо робство).За Ваше инфо истанбулската конвенция не е приета нито от Турция,ясно ли е Асан?!Всички ,които са слуги на враговете на РБ и искат непрекъснато антибългарски промени в конституцията да носят наказателна отговорност за действията си пред държавата .

45

Анонимен

преди 10 месеца

Ква е тая галиматия частна държавна ? А извънземна подземна има ли ?

44

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 10 месеца

Европа никога не се е отказвала от фашизма !

43

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 52 - Киро изобщо не я чете, кара както си знае и пет пари не дава, че я гази.

42

Анонимен

преди 10 месеца

Паметникът ще бъде съборен от сегашните, които си отиват. Те ще поемат вината, а следващите ще са невинни. Фашистка София не заслужава такъв паметник.

41

Анонимен

преди 10 месеца

Фъндъкова няма да го премахне, а и няма време за това. Задачата ще остане за следващия кмет. Дано той да не бъде от психодесните, които знаят само да рушат вече построеното, независимо дали е паметник или нещо друго.