34

до сержант

преди 10 месеца

Украинците НЕ само са изградили линии на отбрана ПРЕДИ февруари 2022 г., не само, а обстрелват с тежка артилерия и с авизация мирното население на областите Луганск и Донецк от 2014 г. Аз лично по немска телевизия през март МИНАЛАТА година слушах НЕМСКИ висш военен от разузнаването който каза, че не в Мариупол е най0 силната защита , а къс средата на страната. Тази защите е включително много дълбоко в земята (освен другото)....

33

България над всичко

преди 10 месеца

укронацистите загубиха селото преди 48 часа хахахахахахаха.. украинската контраофанзива е пълен провал и позор.. с Украйна е свършено

32

Анонимен

преди 10 месеца

Тези територии са си украински и такива ще бъдат рашка няма шанс окъдето и да го погледнете и икономически и военно . 07 февруари 2018 Дейр ее Зор в СИРИЯ вижте какво се случи с вагнеровци само за 2 часа .

31

Анонимен

преди 10 месеца

За няколкостотин милиарда помощи си върнаха две села, ако Зеля беше шеф на бизнес да са го уволнили.

30

Кравар Евроатлантик

преди 10 месеца

Рашизмът е тежно мозъчно заболяване, което се лекува с ударни дози хаймарс и сторм шадоу.

29

Гошо

преди 10 месеца

До Анонимен-20--Не ,а на собствената си глупост и лековерие са жертва

28

Анонимен

преди 10 месеца

Ами то проф. Витанов това го пишеше от три месеца....Оная шармантната посланичка да го беше превела и докладвала на Буданов, та да не сте изненадани че ви чакат. Ужас, хвърлят хората като слама в огъня.

27

Панчо Санса

преди 10 месеца

До Дон Кикот - бягай брат"чед, санитарите идат!

26

Анонимен

преди 10 месеца

Значи "те стреляха, всичко летеше, но ние минавахме напред," Къде, бе? Къде е това напред,? За това ли стреляте напред към наши териториални води? Летяло всичко! Ами тая дрога явно ви дава крилееее! Да не се помислите само за пилоти на F1.?

25

Анонимен

преди 10 месеца

Преди два дена имаше материал, че един украинец, който се е предал заедно с целия взвод, е казал, че командирът им е взел банковите карти, по които получават заплати (месечмо 100 000 гривни). Който не се върне, парите си ги прибира командирът. От поделението реално там били 30% , другите ги няма, но банковите карти са при командира. Преди седмица руснаците с оръдия разпространиха позиви на украински език с приканване войниците да се предадат. Иначе е кланица.

24

Itso

преди 10 месеца

Епа как няма да ви чакат, тя тая контра я дъфкахте цяла година, брадлита ли не събирахте, леопарди, чалънджъри, то така не ставя ве, липсата на акъл не може да се конпенсира с никакво оръжие.

23

Сержант

преди 10 месеца

При добре окопан противник, силна артилерия и авиация, отношение в жива сила 6/1. Само тогава имаш шанс за успех. Ако украинците бяха изградили отбранителни линии преди войната, рамките нямаше да навлязат толкова на вътре.

22

АнонимеН

преди 10 месеца

ЕВАЛА! МНОГО ПУТИНГУТАНИ ДА ИЗБИЕТЕ!

21

ГАДОРЯН

преди 10 месеца

Много мои приятели са върли русофоби. Някои от тях уж са доста вещи във военната материя, ама явно не чак толкоз, та да осъзнаят факта че Русия ще спечели тази война. Те се гаврят направо със Запада. Особено Пригожин такива спектакли изнасяше. Като кулминацията беше инсценирания метеж, чиято проста задача беше Вагнер да се разположи в Беларус. Оттам да плаши гаргите поляци, балтийци и самите укри хехе.,Та така. Сега поляците не могат да спят. Привижда им се война с Вагнер и Беларус.

20

Анонимен

преди 10 месеца

Уkpaйнa и ykpaинцитe ca жepтвa нa вoйнaтa мeжgy gвe имnepии...

19

Гошо

преди 10 месеца

Чакали са ви и яйце са ви белили Вие какво сте си мислели, че УНИАН са четяли ,ще ви чакат разбира се Те и на други места ви чака по релият фронт, ви чакат , със солнцепек предимно Само дето от това прословуто Старомайорске ВСУ днес се изтеглиха

18

Анонимен

преди 10 месеца

Сваляйте зеленото продажното човече и на масата за преговори.Това ви е решението.

17

Анонимен

преди 10 месеца

Поне бнани имат ли целогодишно в Киев?

16

Дон Кикот

преди 10 месеца

Великата червена армия бяга през глава като третополова :)

15

Анонимен

преди 10 месеца

Контрата върви, даже лети към Варна и Бургас.Зелю пратил безпилотни катери в Черно море. Стрелят на стотина метра до Бургас и Варна. Уж по кораби до Севастопол трябвало да стрелят, но на картата се вижда, че са много близо до България. Сезонът почина.