143

Анонимен

преди 1 година

Този няма как да е дъновист, кой дъновист ще се хване с измамниците от ппдб. Те мразят всичко българско и родно, а Петър Дънов е обичал България и българите!

142

ДоносническаБългария

преди 1 година

Ако този дс k03як бъде инсталиран от посолството, значи всичко приключва. Службите са проядени и няма кой да защити обикновения човек. Всичко опира до обикновения човек-ако не се събуди и прокуди тези kъpлeжи с тояги и камъни добро няма да видим! Кой нормален ще гласува за тази ***?

141

И отново!!!

преди 1 година

Всеки, който подкрепя Терзиев е против лустрацията, защото ако тя вече беше факт, той нямаше да може да се кандидатира за кмет. Всеки, който е против лустрацията няма моралното право да се самоопределя като антикомунист, като русофоб, като десен или като син. Може да е всичко друго, но не и гореизброените. Вие сте по-скоро посткомунисти!

140

i'm

преди 1 година

Кой е Терзиев? Каква е управленската му програма/визия за София, че да гласувам за него? Пак някакви калинки ги издигат тихо мълком от някоя партийка.

139

Анонимен

преди 1 година

Опитват се да ни внушат че Васко ще спечели. Еми няма да гласувам за него! Но ако случайно влезе в кметствот,о сигурно ще си довлече цялата рода, сестра му ще е първа?

138

Анонимен

преди 1 година

Малко са, на балотажа ще загуби.Дъновистите са в изолация.

137

До 116

преди 1 година

Фирмата "баце" вероятно си има шефове! Собственика не е автоматично шеф, няма и нищо общо!

136

А бе

преди 1 година

А бе, Русия да не изчезнала днес? Може ли такава голяма страна да изчезне!

135

Анонимен

преди 1 година

Нека не допускаме християнска София в ръцете на този умопобъркан дъновист.

134

Анонимен

преди 1 година

"София винаги е била синя. На всеки елитен квартал кметът е..." - Имам един въпрос с повишена трудност за теб. Не че е сложен, но като ти чета коментара за теб е свръх сложен. Щом си десен, значи от много време искаш лустрация, за да може хора имали нещо общо с комунизма да нямат нищо общо с управлението на страната. Ако вече имаше лустрация, Терзиев щеше ли да има право да се кандидатира за кмет? И още нещо.Щом толкова много го харесваш, значи си против лустрацията т.е. нито си десен, нито син!

133

999

преди 1 година

Чудя се как се прави анализ на нагласите при анкетирани 1212 човека в двумилионен град?

132

Анонимен

преди 1 година

Зорът е да заграби незастроените терени на Борисовата градина, Южен парк, Западен парк и Витоша. То друго не остана .

131

Анонимен

преди 1 година

София винаги е била синя. На всеки елитен квартал кметът е от ДБ или СДС (има хора, твърд електорат на СДС). Вече мнението на разни аутсайдри бачкери с 3к заплата в склада не ме вълнува, както и на изпаднали провинциалисти. Гледайте си вашите кочинки и така. Терзиев печели изборите, ясно е и на малките деца.

130

Д

преди 1 година

Това е deep fake

129

Анонимен

преди 1 година

ДС имали много фенове. Ако през 90-те години беше направена лустрация, сега Васко изобщо нямаше да може да се кандидатира за кмет, обаче тези, които ограбиха българския народ са били част от ДС-структурите преди 89-а и затова нямаше как да допуснат да бъдат изолирани от властта, защото нямаше да могат да се превърнат в олигарси. Днес някакви хора си мислят, че синовете на ченгетата от ДС ще се борят срещу ченгетата от ДС... :) ... уникално! Пожелавам им успех с развитието на мозъчната дейност!

128

Анонимен

преди 1 година

Дали ще гласуваш за Терзиев или Георгиев - все е ГЕРБ. А може и ротатационно да го направят, царе са...

127

Анонимен

преди 1 година

Много малък процент, ужаст... Поредната загубаа и незаинтересованост на софиянци, пардон селтaци за града им.

126

Марчето и академика

преди 1 година

Терзиев ако иска да е кмет на София трябва да инвестира следващите 5 години 3/4 от бюджета на София в северозападна София и да построй социални жилища в Младост и Манастирски ливади. Иначе ще има конфликт на интереси, защото е много свързан с Младост. Или сега Фандъкова му помага, като насочва инвестиции за паркове в Младост. Да не играят заедно?

125

aa1820

преди 1 година

Софиянци да си опичат акъла, да си сядат на Д.то и да ходят да гласуват за някой читав.

124

Анонимен

преди 1 година

Ko? He!