104

Анонимен

преди 11 месеца

77.2% със закон който гласи че 15 годинки можеш да си на топло ако не си съгласен със Съветския Полов Орган!:))))))))))))))))))))))

103

До 111

преди 11 месеца

И една американска фъ"шкия..като теб ;)

102

Анонимен

преди 11 месеца

То повечето вече спят, умрелите, руски фъ"шкии. Само двама алкохолици от тях са на линия.

101

До 107

преди 11 месеца

България не е измислена държава! На Украйна и изтриват паметта, защото колониите нямат памет!И хри нас се опитват такива като теб, но ние сме стара държава! Най старата в Европа и те можеш да изтриеш народната памет..а тя ни казва, че ние не искаме да се превърнем в измислена държава с ресофобска идентичност като украйна, ние знаем кои сме- Русия не е наш враг!

100

Анонимен

преди 11 месеца

До Чудно ,каква армия бе от руската редовна армия има само 15 % А от 2014 година хората от Донбас се бият срещу киевската хунта.А от Украйна избягаха 12 милиона и зелето ,ако не беше затворил границите сигурно в Украйна щяха да останат само жени и старци.

99

За 16 месеца

преди 11 месеца

Война в Украйна има цели Легиони от хиряди американци, французи, поляци, даже японци и корейци, 20 бразилци..доброволци от Непал са 30..а знаете ли колко българи доброволци ки бият на страната на Украйна - 2.без коментар!

98

Чудно

преди 11 месеца

все повече чувам, че Украйна е измислена държава, то коя не е? Но тези жени и мъже които се борят до смърт, не са малко и със завиден успех. Мачкат до някъде най-голямата Армия на Света. Тези хора заслужават Родина и народ който обича родината си, народ който явно е готов да загине за бъдещето на децата и поколения напред. Нямат имперски нагласи! 80% подкрепят Путин и пр. 1,5 милиона не са запитвани защото ги няма в Русия. Чудно е дали е вярно?

97

Анонимен

преди 11 месеца

Абе *** ,каква любима Русия бе.Казваме ви,че сте тъпун-Гери и да не ни занимавате с украинската си простотия.Разкарайте се .

96

Анонимен

преди 11 месеца

Нали знаете какво се случи на "непобедимия" крайцер Москва русофили? Същата съдба ще има и вашата любима Русия.

95

Леле мале

преди 11 месеца

Не думай

94

До 91 анонимеН

преди 11 месеца

На Глиги не му попречи факта,че е българин и отиде да се бие на страната на Украина.На вас защо ви пречи?

93

До 96

преди 11 месеца

Е м и след Преврата ни управлява едно правителство на малцинството, избрано НЕ от Народа, а от Посолството! Нормално е Напода да не го подкрепя!

92

Анонимен

преди 11 месеца

До 98 Абе вмирисан просяк що си мислиш ,че можеш даваш определения в чужда държава.Тук нямаш право на мнение,а и кой ли се интересува от мнението на един просяк.

91

До 99

преди 11 месеца

Зелето ще послидва съдбата на Бин Расин, Садам Хюсеин и Кадафи..но може да избяга в последната минета ката призидента на Афганистан!

90

Анонимен

преди 11 месеца

Войната ще свърши но ПОСЛЕ много главорези ще бъдат вкарвани в Украйна с примка на шията и съдени .Украинците не прощават .

89

Анонимен

преди 11 месеца

Maлoyмните ви въпроси и коментари тук, русофили *** са вече твърде банални и никой няма да си губи времето да ви отговори, защото няма никакъв смисъл. Вие сте като радиоточка... Плякате дежурните си глyпости и лъжи без никаква логика.

88

Анонимен

преди 11 месеца

Пак гледаме в чуждият двор, а в нашия е пълен бардак.

87

Дали

преди 11 месеца

Преди малко казаха по Би Ти Ви, че подкрепата за българското правителство в момента е 18%.

86

Анонимен

преди 11 месеца

До 91 АнормалеН.Ами ,какво правят руснаците си е тяхна работа,а на мен не ми харесват украинците и тяхната простотия .

85

Анонимен

преди 11 месеца

АнормалеН това като гледам при украинците не е задължително.А и ако пък си толкова смел можеш и доброволец да отидеш .Нещо Опорката ти не върви .Просто си един страхливец или просто някакво подобие дето се пъне само са си пробутва украинската простотия