163

Анонимен

преди 1 година

Защо публикувате *** брътвежи на някъв скопскиИмбецил? РСМ си има одобрена волна програма на европейско кезомба първенство. Сега обяснява че не му се танцувало. Някой требало да се обади на съдията. Ке танцува де че ходи.

162

Анонимен

преди 1 година

ко ги видите нашите мутри макета, ще избегате с 200, но ще ви гледаме сеира, като толкова ви знае устата :))) Дже ви правим услуга, че не ви допускаме до ЕС, ако го осъзнавате това нещо :))

161

Анонимен

преди 1 година

Братя албанци , няма ли най-после да ги претопите тия недоразумения макетата ?!

160

Анонимен

преди 1 година

Този екземпляр, Александър Николоски, не е читав у главу! Свободата и демократичността не са му по силите!

159

пришълецът

преди 1 година

Елитите са прекратени като концепция:)))

158

Анонимен

преди 1 година

ТуземцитеРСМ десетилетия и повече няма да се освободят от това "топло чувство" как cpболяците са ги били и е.али!

157

Анонимен

преди 1 година

Няма причина големите столици да натискат България. На тях им е все едно, защото от Македония в ЕС полза няма. То си е условие, че за да се влезе трябва да са изгладени търканията с други държави членки. Е, в случая не са. На Македония и е предложен вариант. Ако иска да го приема или не. И на нас не ни харесваха някой неща, които да променим заради членство в съюза, но ги направихме. Личното ми мнение е че те не са дорасли за ЕС. Нагли, инати, не способни на компромис... Рано им е!

156

ЧИЧО ТОШО

преди 1 година

НЯМА КАКВО ДА ДОПЪЛНЯ КЪМ ДОСТОЙНИЯТ "МАКЕДОНСКИ БЪЛГАРИН" ! ДА, НОМЕРАТА ИМ СВЪРШИХА !

155

Анонимен

преди 1 година

Всички ви се подиграват и на изток и на запад и покрай вас, а вие продължавате да се кланяте и мазните на всички тях, жалки роби сте, всеки ден го доказвате

154

Анонимен

преди 1 година

ЕС все повече обеднява. Бунтоветв от Франция ще се разпространят и Германия и САЩ.

153

македонски българин

преди 1 година

Това е за психоанализа.България не е богата,но и не е толкова бедна.Има 6 пъти по-голяма икономика от Вукоебината СМ,има море,плодородни земи,гори,в ЕС и НАТО е,има плавателна река,европейски коридор.Недоразумението СМ е тръгнало да се сравнява с България,която и слаба,е в пъти по-силна във всичко от нефункционалната,просеща,жалка и бедна СМ,която е просъществувала до сега,благодарение на сантиментите на българите.Сега сантиментите се сменят с презрение и отвращение.

152

садомазо

преди 1 година

То това остана и в ЕС ако почнат да бият бг което му викат че оказват натиск и бг политици гласуват за ЕС. Наште слуги си го заслужиха да се подиграват и гаврат с бг.

151

И защо да го правят?

преди 1 година

Защо ЕС би оказвал натиск върху България. Българските изисквания са ясни и конкретни. Това са справедливи изисквания. Искаме дори по-малко от това което Албания (която не е лен на ЕС) преди години поиска. Албанците направиха гражданска война. Искаме С.Македония да се откопчи от хватката на бивша Югославия и да стане една нормална европейска държава, където човешкото достойнство бива уважавано и малцинствата имат права. Искаме такаава Македония в ЕС. Достоен член.

150

*-*

преди 1 година

Този дълбоко греши в една точка, че ЕС бил по- необходим на България отколкото България на ЕС. Бългрия е с критично местоположение за цяла Европа ,затова ни и търпят с всичката ни простотия. Нашите политици трябва да осъзнаят това и да започнат да се държат достойно в Европа. През нас минива контрол на миграционен поток, транспорт за Турция, близкия изток и централна Азия, газ, въздушни коридори. Това трябва да се използва до дупка във всякакви преговори

149

Ф

преди 1 година

Тук съседите са много прави

148

Анонимен

преди 1 година

Прави са - слаба държава сме ! Като гледам какъв заспал, завистлив и злобен народ сме. Комшии, работодатели, фалшиви приятели ! Добре е това, че ни затриват, защото ще отървем света от нашето токсично присъствие !

147

Анонимен

преди 1 година

Но да може доста злобно да се стръскаме с тях все пак човек е най свиреп към свойте хора!!

146

Анонимен

преди 1 година

Белорусия е ядрена държава.

145

Анонимен

преди 1 година

Очаква се концерт на музикантите в Одеса.

144

Зевзек

преди 1 година

Всички знаят че нашите управници са на каишка само българските евроатлантици не го виждат. Ставаме за присмех вече.