122

you are disgrace

преди 1 година

Ама турция наистина щеше да ви нападне заради този, и вие искате после защита, вие правите не просто интириги, you disgrace of a human race

121

Всичко са му дали

преди 1 година

Да разпускат армията и държавата и това е! Колония на Украъта!

120

Ама верно ли ? ....

преди 1 година

... че с минусчета можело да се спре мобилизацията на рософобите? Ахахаха А дано, ама надали. Соросоидчетата да стягат раничките, плюшените мечета , да добавят пакет памперси и да започват да учат украински революционни песни. Неизбежно е. Нашенското МО вече обмисля как под предлог че праща санитари да мобилизира няколко "доброволчески отряда" пушечно месо за Украйна и да зарадва американските си господари. Русофили не са предвидени за мобилизация, да не ни излагат пред украинските ни приятели.

119

ВНИМАНИЕ!!!

преди 1 година

Вчера беше изпрана поредната американска марионетка в лицето на Румен Радев. Не се подлъгвайте по думите му. Целта на ЦРУ е да контролира мнозинството от населението с уж справедливите думи на Радев и да не допусне развитието на истинска опозиция. Всички Радеви министри гласуваха за изпращане на оръжие. Радевият министър Денков щедро раздаде вчера наши милиарди за американската война срещу Руската Федерация и Китай. Мислете и се образовайте - това е спасението.

118

Анонимен

преди 1 година

Ами той може да си иска всичко ,ама пък никой не е длъжен да му дава ,както му показаха с танковете.А що така няма американски пратени там.Нали са много загрижени за Украйна или всичко е само ала бала и лицемерие

117

Анонимен

преди 1 година

Киев командва, София изпълнява!

116

Анонимен

преди 1 година

Какво е поискал Зеленски? Има ли някой който да мисли, че Зеленски е поискал само боеприпаси? Няма съмнение, че е поискал и тежките ни оръжейни системи. Искането е, не само от Зеленски, а и от САЩ, които искат да си премахнем старото съветско въоръжение, за да ни продадават техните оръжейни системи (за да работят техните военно-промишлени комплекси). Някой съмнявали се в това? А България....., ъ, в България продажници много, но това е друга тема!

115

Ауу две статии

преди 1 година

За Зеленски пък само един кравар с един ВПН! Не смогва горкия!

114

Трагедия

преди 1 година

Да просиш от най-бедната страна в Европа,на която повече от половината население едвам си плаща сметките и си купува храна ТОВА СЕ КАЗВА НАГЛОСТ.А нашите марионетки до един са за затвора

113

Предложение..

преди 1 година

Аз предлагам като военна помощ всички да съберем по 50стинки с СМС и да закупим един контейнер евтини китайски тортинетки с екипаж от нежни и епилирани софийски меки китки!Да стартират вкупом тротинетките си към фронта и да нападат Путин!

112

Анонимен

преди 1 година

А не си ли иска и украинците дето са на безплатно СПА по морските курорти от 2 години?

111

you are disgrace

преди 1 година

Вие сте поканили този при правителство с зам мин ?предс Гаврилова,you disgrace of human raceи той даже е дошъл, е сега това вече е наистина обидно, повърня такава

110

Анонимен

преди 1 година

До ТояПа вземи се поинтересувай, Турция им прати 300 дрона Байрактар

109

Анонимен

преди 1 година

Колонията България слуша и изпълнява какво й нареди Америка, чрез Киевския режим!

108

Анонимен

преди 1 година

На обикновения руснак или му се мре или забегва в гората. Учените в Русия знаят , че тях няма как да ги пипнат за попълване на армията . Водят се елит .И затова си кротуват. Шум не вдигат. В политиката не се бутат. Показват обичта си към царя на Болшая и Могучая

107

Тоя

преди 1 година

знае от кого да иска. Що не иде да иска от Турция оръжие без пари? Пък гледай какво ще му ПОдадат.

106

До 109 Кравар

преди 1 година

Статията за Зеленски и Нато остана без покритие от ВПН и няма кой да манипулира лайковете там кравар! Едно ВПН не е достатъчно! И хората сега даже Слава Росии пишат ;))

105

Анонимен

преди 1 година

С други думи предлагат пари на служебното правителство, Гълъба и началника му си траят и нищо не взимаме, сега даваме и пак нищо не взимаме за антиките.

104

Анонимен

преди 1 година

Дали са го построили завода в САЩ, за да ни направят 8 броя Ф-16, чекаме с нетърпение, щото требва после да ги даваме на урките...хахахахахаха :)))

103

Анонимен

преди 1 година

Ами дайте им. на нас за какво ни е армия? От най-голямата военна сила на Балканите преди 100 години си превърнахме армията в пародия.