745

Зевзек

преди 1 година

Ако тази война се разрастне кирчо-тагаревците първи ще напуснат България а Радев ще бъде на фронта.

744

Анонимен

преди 1 година

Сигурно насила ти накараха да стоиш на тоя стол сега се правиш много натиснат

743

До Муаха

преди 1 година

До Муаха - всъщност тези, които се д*пят са ПРАВИТЕЛСТВОТО, ПАРЛАМЕНТА и почти всички ПАРТИИ! Зеленски, каквото поиска-му го дадоха, даже подписаха декларация, че задължават министрите, каквото поиска-още да му дадат! Радев единствен казва "НЕ" - и днес му каза В ОЧИТЕ "разбираме, съчувстваме, но НЕ мога да позволя БЪЛГАРИЯ да се откаже от отбранителни способности". Трябва да си много безочлив да извъртиш фактите! Я кажи пак кой се над*упва и дай пример ;) или пак ще има детинското "мухаха"...

742

Анонимен

преди 1 година

Ведин мало умен сайт, почва с буквата Д, изписали с главни букви, че това можело да се случи и на вас...хахахаха :)) Явно не знаят, че България е древна държава и е дала писменост и религия на рашките, те просто нема как да ни нападнат, не сме измислени като урките :)))

741

Ей, обективните

преди 1 година

Повечето се изказват според предпочитанията си вместо, обективно! Истината е, че Радев-Зеленски си беше среща Генерал-Актьор. Нищо негативно не влагам в и двете! И двамата се стараеха да защитават интереса на държавите си, както го виждат. Единият е обучен да гледа трезво, да се интересува ЕДИНСТВЕНО от факти и винаги да търси решение. Другият е обучен да се играе роля, да внушава емоция за да рисува измислен свят. Радев прояви човещина и защити България. Зеленски опита да вземе, каквото може.

740

ля ля

преди 1 година

марионетка и клоун е този зеленски! смотльовци са нашите че канят такива и се кланят пред президент който е във война и ходи да разказва празните си приказки из света! поклоннииици!

739

Съжалил!

преди 1 година

Не служихме на президент... В два поредни избора... Ония Роско и тоя, трагедия... Два пъти съжалил за избора си на глаусуване... И после искате да ставаме президентска република, да бе...

738

Анонимен

преди 1 година

Зелето е прекалил с кокайна

737

Анонимен

преди 1 година

Как ще дойдем на твоето място Зелен, та нали им бехме най-верния сателит за 45 години, не са ни нападнали, даже напротив :))) Не сме измислена държава като вас, недей толкова да шмъркаш :)))

736

До Дмитро Кулеба -

преди 1 година

Нито ти си Кулеба, нито той иска това. Някои се изживяват като на мач Левски-ЦСКА, само дето това е война.

735

Анонимен

преди 1 година

Лукашенко: Зеленски най-накрая разбра, че няма да спечели и вече предприема стъпки за излизане от тази ситуация. Според беларуския президент именно затова лидерът на киевския режим сега предявява претенции към онези, които тласнаха Украйна към конфликт. На първо място, претенции под формата на пари и нови оръжия. Лукашенко смята, че битката в Украйна ще се изостря, тъй като Киев все още има значителни стратегически резерви. "До 11 юли (срещата на върха на НАТО във Вилнюс) те трябва да покажат нещо", каза беларуският президент.

734

Анонимен

преди 1 година

Лисицин: Руските спецчасти край Кременная закръглиха на двеста убитите американски наемници. Съобщава се, че руски части са атакували вражески позиции и са унищожили група бойци, сред които има и чуждестранни наемници.

733

123

преди 1 година

радев, махай се

732

щерев

преди 1 година

украинците имат късмет че имат свестен президент и не е предател.. НИЕ НЕ СМЕ С ТОЗИ КЪСМЕТ!!

731

Анонимен

преди 1 година

Срещата между Радев и Зеленски е най-срамния момент за България в последните 33 години. НАЙ-СРАМНИЯ!

730

Hwueuхаахахх

преди 1 година

Хахахаха троловете пак плашат че след Украйна, Русия ще ни нападне xD

729

Анонимен

преди 1 година

От противниците зельови съм, но днес ми домъчня за него. Затова е прав Радев, Украйна няма да победи Русия, руснаците ей така малко по-малко ще си я разрушават и жертви ще има от двете страни, и не се знае колко ще продължи това. Зельо рече, че искали оръжия да се отбраняват, не да нападат Русия. Е, колко това и докога? И защо? Мир трябва, не оръжия. Да сядат да преговарят, не е нормално в 21 век да се бият като диваци и краят е предизвестен. Само дето гинат хора, а други печелят, разбира се.

728

Кравар Евроатлантик

преди 1 година

Радев е най-големия ***. Мига на парцали и няма доблестта да погледне Зеленски в очите като му вика "еми ти не си изчерпал всички лостове на дипломацията". Срам и позор за България.

727

Анонимен

преди 1 година

Имаме си голям Птрзидент, а не шматка като предишния.

726

Георгиев К.

преди 1 година

Добре му е казал Зеленски на ***. Имаме си най - неспособният политик . Това е Радев.Познавате го.