65

Дядката

преди 1 година

Гешев ,ами то никой няма да гласува за тебе ,защото дълги години бе адвокат на дявола - мафиота Борисов!

64

баба Пена

преди 1 година

И аз правя партия - Бира и цаца на корем

63

Анонимен

преди 1 година

А ти кой олигарх смаза или осъди мистър Каскет, че нещо не се сещам за некой :))) И ти като Цветанов след като те изритаха и оп партийка, колко типично по нашите ширини :)))

62

Анонимен

преди 1 година

Справедливост за България?! Не, благодаря за поредната лъжлива проруска партия, скрита зад абстрактната кауза за "патриотични ценности "! Искам справедливост за себе си конкретно, за всеки един човек, на когото държавата е навредила целенасочено или са погазени правата му. А такава справедливост нямаше нито при Гешев, нито при Герб.

61

Анонимен

преди 1 година

Ако беше вкарал всички мафиоти и корумпирани политици в затвора да те изберем но ти ги прикрива до сега

60

Анонимен

преди 1 година

Ролята на главния прокурор, като обвинител номер ЕДНО на България, трябваше да се бори точно за "справедливостта, като смазва олигархичния модел". Е, той когато имаше РЕАЛНАТА власт не си мръдна пръста, та сега ли?!!?!?!

59

баба мара

преди 1 година

никои не вярва на празни приказки колко време хората ти искат оставката и ти не яподаваш за какви ценности говориш ти не притежаваш нито една колко олигарсивкара в съда с осъдителни присъди какво стана с имуществото им и бизнеса имкоито не става за нищо тича да се крие в политиката не става така нямаш бъдещена полит терен много е пренаселено

58

...

преди 1 година

Много спасители се навъдиха.

57

Анонимен

преди 1 година

Той години наред пазеше Бойко и Пеевски, а сега щял да се прави на герой. Това вече сме го гледали толкова пъти че вече отдавна е омръзнало. Българите искат нови лица в политиката, но наистина нови лица, а не отдавна компрометирани такива в нова опаковка за кой ли път.

56

Анонимен

преди 1 година

Ke oprai държавата

55

СЕГА СЕ ТЪРСЯТ БАЛЪ

преди 1 година

ЦИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО

54

Херо Мустъфата

преди 1 година

Тоз мамун верва ли си?

53

Хахахахаха

преди 1 година

ох ше умра от смях

52

Смешник

преди 1 година

За какво била цялата дандания да се поразкъса още повече вота :)Колко време обвинител номер 1 се оплаква че нямало правосъдие! Тва откъде толкова хора без мозък в тая България нз.

51

Анонимен

преди 1 година

Точно в интерес на родината ще работиш, вярваме ти, няма грижи. Това, че ходи в американското посолство, а и в самата Америка, когато се чудеше как да отървеш кожата нищо не значи - ходил си просто на раздумка. Хайде няма нужда от поредната партийна под директното командване на Вашингтон!!!

50

Анонимен

преди 1 година

Тоя щом като главен прокурор не можа да свърши за стотинка работа, нямаше нито едно сериозно дело, камо ли вкаран в затвора. смятайте какъв ще е в политиката. Наглост и гьонсуратлък. Отврат!!!

49

Каскета с късмета

преди 1 година

Не ми даваха олигарсите да работя за вас, въпреки че имах желание. Октопода е пропил всичко. Нали видяхте как ме смениха.

48

Анонимен

преди 1 година

Та защо нямаше "Справедливост за България" докато бяхте на този висок пост и това Ви беше задължението?Или сега ще гоним Михаля, или някакъв илюзорен рейтинг с нова политическа формация?Няма да го бъде - излишни напъни са това.Когато изтървеш питомното и се опитваш да гониш дивото каузата е предварително обречена на неуспех!

47

Ани

преди 1 година

О я стига с гръмките изказвания.За 3 и половина години какво направи за тая справедливост?! Нищо! Защо държа на трупчета тоя Барселона гейт ,а сега да го били разсекретили в Народното събрание.Я стига интригант Веднъж не извикахте главния свидетел манекенката Борислава с детето от ,,Борисов".Отврат Едни печелят рейтинг-пари на гърба на Борисов,други партии си правят,трети се правят на интересни да впечатляват публиката Негодници

46

анонимен

преди 1 година

защо лъжеш бе,къкъв имунитет има боко,къде беше преди 2 години