364

Анонимен

преди 11 месеца

Пари има , но няма морал при политиците и управляващите , има ли поне една капка за злоупотреба , то никога не Я пропускат !

363

Анонимен

преди 11 месеца

Има и едно друго нещо - средната брутна заплата при работещите не може да е повече от два пъти по-голяма от средната пенсия. В България средната заплата е три пъти по-висока от средната пенсия, което кара младите да бягат от България виждайки какво ги чака.

362

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 375 Пенсиите трябва да са колкото да преживява а вече кой колко е работил нали е вземал заплата и я харчил.Пенсия няма нищо общо със заплата, защото за пенсия се получава не срещу труд

361

Анонимен

преди 11 месеца

Ние, старите, се мръщим даже повече, та какво остава за младите?Тук статията май поддържа тезата, че дъжда е мокър.

360

Анонимен

преди 11 месеца

Младите хора са образовани и има доста компании които дават високи заплати.

359

Анонимен

преди 11 месеца

Ристо Стоичков : ''Първо покажи какво можеш , после парите , сами идват ''!

358

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен Не разбираш не е до умения и знания. Просто цените скачат и хората искат компенсация за същата работа при равни други условия. никой не е станал професор на 18 г. че да искат космична заплата. Но като скачат цените всеки иска да почне да почне с много по-висока заплата за да се издържа ане да бачка и затъне в дългове.

357

Анонимен

преди 11 месеца

До 368 Има хора, които са заслужили високите си пенсии с ужасен труд, който никой не иска да върши и е опасен за здравето. Има хора, които не заслужават високите си пенсии. А има хора (учители, здраве), които с а дали много и получават много малки пенсии.Въпроса за пенсиите не е толкова елементарен, колкото ти се струва на теб.

356

Анонимен

преди 11 месеца

От 400+ поста,поне сто от тях са нацвъкани от един индивид"програмист-чиикиджия" Въпросът ми към него е-Изпита ли най после оргазъм?

355

Анонимен

преди 11 месеца

358 Продължение - ето тук се връщаме на темата дали днешните деца стават или не, имат ли резон да искат 4000 лева заплатаили не, и т.н. Във всички сектори/сфери има такива хора, които смятат, че заслужават без да имат нужните знания и умения, и опит.Във всички сфери. Дали ще си сервитьор (както някой каза по-долу) или ИТ специалист - няма значение. За добрите кадри има винаги пари, а за тези които искат пари без да вършат нищо - все няма достатъчно. И това е нормално. :-)

354

Анонимен

преди 11 месеца

Пич, не държа света да се върти около мен. Напълно ме устройва да не ми се мотае в краката. Между другото, наясно ли си с факта, че твоят свят почти не се вижда от моя?

353

Анонимен

преди 11 месеца

И тоя примитивен кабинет не разбра ли , че не може РАБОТЕЩ да взема по-малка заплата от пенсионерите с най-високи пенсии ... демек , работещ трябва да взема заплата от над 3 400 лева !

352

до Име

преди 11 месеца

отварят втора каза и те викат. Остави телефона и се връщай на работа

351

Име

преди 11 месеца

До АнонименКакви цени да сравняват? Нали имаше един самохвалко и хвалипръцко, който много работел на село и заедно със "жена си" били програмисти в НАСА и вземали 300 бона на седмица. Какви цени да гледат?!

350

бейби бумър

преди 11 месеца

Браво на младите! Готови са да "работят над 40 часа на седмица и да инвестират допълнителни средства в квалификацията си" и очакват добро заплащане. Тази нагласа е доста по-продуктива от "ти ми плащаш колкото да не умра, аз ти бачкам колкото да не заспя".

349

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 361 Едва ли ще се задържиш на 2 бона с лека работа защото веднага чорбажията ти слага още работа.

348

Име

преди 11 месеца

Ааааа, атомните физици станаха 4. Браво на вас.

347

Име

преди 11 месеца

Опааа, две гвоздейчета(велики програмайзерчета) се разпознаха в коментара ми. Добре вървят нещата. Няма страшно, светът не се върти около вас, плазмени модии такива.

346

Анонимен

преди 11 месеца

До Име Не бе просто гледат цените и сравнавят. Имоти в София са на 10 бона така и заплата.

345

Анонимен

преди 11 месеца

Не са само парите, има и много други фактори, които определят една работа за привлекателна. По-добре да взимаш 2000 лв за лека и приятна работа, отколкото да се гърбиш за 4000 лв по 15 часа на ден.