123

до 122

преди 1 година

Какви 1000 пилота, бе! Толкова нямаше Украйна преди войната. Айде стига с тъпизмите, вземете малко да мислите с тези глави и стига дезинформация!

122

Анонимен

преди 1 година

Вчера изядох два евроскалеца и два си оставих във фризера за всеки случай.

121

Май

преди 1 година

Това го слушаме от миналата година, както и още нови помощи след "победата".

120

Анонимен

преди 1 година

Гледайте всеки ден по БНТ новините на Украински! От там ще научите истината!

119

Анонимен

преди 1 година

Това, че се говорят общи приказки, без конкретни имена на местности, села и т.н. трябва да говори много за умеещите да мислят. За журн.алята ясно, те са папагали.

118

Българин

преди 1 година

В Телеграм канала се върти клип Укропски командир в землянката не може да накара своите войници да атакуват. Те му казват, че са правили няколко опита с много жертви и отказват. Тогава той излезе навън поиска граната от своя подчинен той му даде командира каза не такава даде му друга и командира я хвърли по своите бойци. Деморалидацията е пълна сред редиците на Укропите. Вчера ги гледам атакуват като талибаните няколко джипа ги стовариха на голото поле бяха засипани от артилерия и всичко свърши.

117

Анонимен

преди 1 година

То ако се вслушаш в зеления, вече Крим, Бахмут и Архангелск са взети от укрите. А населението му намалява с всеки изминал ден, но това едва ли го интересува.

116

Слава на Украйна

преди 1 година

Победата на Украйна е близо! Русия се разпада отвътре щом собствената и армия нападна Москва!!

115

Таня

преди 1 година

В момента министъра на отбраната говори по Нова за новата стратегия "Ф-16". Предоставянето на самолети на Украйна и обучение на летци. Програмата вървяла с пълна пара, самолетите са налични и има към 1000 пилота.

114

Анонимен

преди 1 година

Мине се не мине и някой форумен уркопитек герой в офанзива пише лозунги.

113

Анонимен

преди 1 година

До 118 Ако познаваше картата, щеше да знаеш че местата където се бият са дълбоко в донецк и луганнкс. Т.е. вие се защитавате клоууне от предното лято. Тези земи бяха окупирани преди война и бяха част от окупираните земи през 2014 незаконно. Вие сте тези ,които уж трябва да ходите до Берлин :))) Друго искаш ли да ти покажа :)))

112

Румен

преди 1 година

"Зеленият гущер" отново лъже. Заради този ***, до момента са избити над 300 000 украински момчета. Не спази нито една договорка. Трябва да бъде съден.

111

Анонимен

преди 1 година

Уви най големия им напредък е в загубите. Офанзивата им ще и свършат хората и оборудването преди да са освободили и 5% от територията която са се зарекли. Желанието им вече е на дъното. Гледах видео как некакви укропи отказват заповед на командира си за самоубийствена мисия, и оня им хвърли граната в дупката...

110

Анонимен

преди 1 година

САЩ се наблюдавала военна активност. Да не са дошли зелените човечета ?!?

109

Демократ

преди 1 година

Слава на Украйна и нейната непобедима армия!! Победата над Руските нвхора е близо!!

108

Българин

преди 1 година

Защо почти всяко леко изменение в името на вагиналния води до цензура тук ахахахахха

107

Еврогейец

преди 1 година

Увеличите му дозата!

106

Анонимен

преди 1 година

И какъв напредък по-точно? Дайте карти да видим. Защото според карти, има няколко села, като половината не се контролират от никой...и това след стотици загубена техника и хиляди жертви на украинците. Самите американски медии казват, че украинците не са успели да се възползват от напрежението в Русия, та не знам тукашните драскачи какви простотии пишат!!!

105

Джони Инглиш

преди 1 година

Тази война се оказа огромна грешка за ЕС и голяма печалба за САЩ. Изкуственото поддържане на войната чрез техника, оръжие, боеприпаси, жива сила само удължава агонията на Украйна, Русия и Европа. Победител не може има. Резултатите вече се виждат - една разрушена държава, икономическа криза в Европа, изтощена Русия. Честито на печелившите!

104

Анонимен

преди 1 година

Браво. Само напред докато окупатора бъде разбит. Само свободата и демокрацията са важни! Всичко останало са престъпни режими на бивши престъпници и паравоенни.