70

Анонимен

преди 1 година

Нищо чудно, че за една лада се записват доброволци в армията.

69

Зозо

преди 1 година

Кви 1200 долара бре? Живот в комуналка с външна тоалетна /нyжниk/. Ай сиктир, умрех от смях :))))))))))))))))))))))))) Тука беше дошла една и на масата има фъстъци. Пита - Что ето, фасуль??? Смятай, не е виждала фъстъци в живота.

68

Анонимен

преди 1 година

Тези са умрели от глад. В САЩ специалистите взимат по $100 на час.

67

Сър Пичук

преди 1 година

Пише до неграмотните, а после блиСките. o santa semplicita

66

Анонимен

преди 1 година

В Дубай намериха една шепа петрол и виж каква държава и живот на жителите си направиха да 20г.В Русия имат всичко и само войни водят, а обикновените руснаци живеят в мизерия.Да припомня, че при социализма руснаците нямаха право на частна квартира и сега плащат бесни наеми.

65

ДО НЕГРАМОТНИТЕ

преди 1 година

ХАмеРИкаНОфиЛИ Долара нее това което беше по-рано за икономиката на Русия защото нищо не купува а само продава зха долари !!!КУРСА ЩЕ Е ОТ 82 ДО 91 В БЛИСКИТЕ 6 МЕСЕЦА сметките им са друга валута

64

Сър Пичук

преди 1 година

Мда. Ще припомня на драги те русофилчета, че не е важно, какъв е курса. Преди 89 и тук беше долар/лев. В корекома хубави телевизори за ок 1к долара. До тук всичко добре, нали? Вземаш няколко заплати, отиваш в банката вземаш долари и си с нов як телевизор. Реалността обаче е друга. Отиваш в банката и долари не дават. Намираш някой партиен функционер и той решава да ти продаде долари, но 10 лева парчето. И така усещаш, колко е реалната стойност на валутата ти. Хубави неща няма как да получиш за ру

63

Krawarche

преди 1 година

Цигарите ми са 100рубли, млекото 50 , яйцата 45рубл -10 броя и 30 броя -130 рубл, а за олиото да не казвам че е 78 рубли околооо 1.50лв :)) нека ми е зле , да избягах там щото живота е 1000000000 по добър от тук в българия ! Късно ще осъзнаеш късно братко когато ти промият мозъка !!

62

ДО 64

преди 1 година

Можеш ли да провериш , все пак , защо България изгуби тези пари ?Историята показва че заради САЩ , проводника беше Борисов . САЩ се уплашиха че щяхме да стане Доминираща Сила над Турция , Франция , Германия ?Айде пич или пичка - опровергай ме ?

61

Анонимен

преди 1 година

да - да и един МАРМОТ завива шоколада в станиол

60

По-важната

преди 1 година

информация е какво може да се купи с тези заплати,покупателната способност. Иначе цифрите не говорят нищо,не показват колко добре или зле са в РФ.За да бъдат показани горните цифри от руснаците,явно те смятат резултатите за добри.В много страни(и РФ) имаме посолства и търговски представителства с много служители, аташета по търговия,печат и какво ли не.Като давате такава статия,нека тя да бъде компетентна,с мнението на тези служители,а не някаква скалъпена на коляно от чужда пропаганда.

59

Анонимен

преди 1 година

До 66. Тука ше си седим докат се разцепиш от злоба

58

Кравар Евроатлантик

преди 1 година

В Росия направо като царе живеят, а защо тукашните рософили не бегат натам? Никой не ви спира товариши, вместо на Шипка идете да веете руското знаме в мацква.

57

Анонимен

преди 1 година

в *** получават два пъти по-малко

56

Анонимен

преди 1 година

Заради руснаците изгубихме 4.3 млрд лева заради Белене и още 3 млрд лева за южен поток.7.3 млрд лева общо .И забележи Русия огромна държава със неизчерпаеми ресурси се сравнява с България където сме една шепа хора без ресурси и без нищо .И Що годе на едно сме с руснаците.И никога не бих живял в коромпираната руска ***.

55

Анонимен

преди 1 година

Емилитротинетките изврещеа

54

однако

преди 1 година

София /33/, $400 тук са едно, в Африка са друго, в ЕС - трето. Предлагам ***, абсолютно актуален тест: Руският БВП е 2% от световния. От 15 месеца Русия воюва срещу около 50 страни. В числото на тези 50 страни са Г-7, Хегемонът и слугите му, отан. Тези 50 страни имат сумарен БВП около половината от световния. От 15 месеца Русия воюва срещу 50 страни със сумарен БВП около половината от световния и багатите и изключителните никак не могат да я победят.

53

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 60 Наще пускат бе пари. Питай да видиш.

52

БАНко

преди 1 година

До 52 , НОРМАЛНИЯ КУРС НА РУБЛАТА КЪМ ДОЛАР Е 80 : 1 !!! УНГАРСКИ ФОРИНТ Е 1000 : 3 ДОЛАРА !!!

51

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 51 ЕДИН НОСАЧ НА пища получпва лколо 100000 и кусур а шофьор в метрото от 1200 долара!!! Внета сме всеки може да провер