138

Анонимен

преди 1 година

Гешев наистина е невменяем от самото начало и това не е игра

137

Анонимен

преди 1 година

И кога , за всичките 3 години на власт на г-н Гешев, някой от мафията беше осъден? Някой пречеше ли му,? Той оплаквал ли се е въобще, че НЯКОЙ му пречи да води разследванията или ние сами би трябвало да се сетим?

136

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 136Да ти напомня ли на кой бе кординатор за видинско въпросната? А?

135

Анонимен

преди 1 година

ЦРУ - овладява съдебната система .. Някои стари кадри си мислеха , че ще се договорят с ЦРУ , да ама не..

134

Анонимен

преди 1 година

1 300 000 лв. ни струваше само ремонта на държавната резиденция, където Гешев се самонастани.

133

до 105

преди 1 година

Регентската къща е за регентите на сикаджийската мутра от Банкя, дето про стия народ го направи нов цар Ивайло (Лахана, Бърдоква) и вярваше, че ще настъпи сел ското царство!

132

Анонимен

преди 1 година

Този е буквално за лудницата и никъде другаде, а боко го постави за главен прокурор !!

131

Комплексар

преди 1 година

До Анонимен 111Ще махнете ГЕРБ и ББ. Да мирясате най-после. И.... всички ще плащаме, не само Вие. Навремето в Тройната НДСВ със всичките им кусури озаптяваха БСП и ДПС. 2013-2014 ги видяхме като няма кой да ги озаптява за има няма година и половина "Орешарски"до къде ни докараха. Пълния Потрес, ако ГЕРБ не ги побутнаха, защото те си бяха паднали след отеглянето на ИТН, щяха да ни разкатаят фамилията. Щели да паркират такери?! Сега да не говорм по "По пътя на копринката"какво изтича.

130

Анонимен

преди 1 година

В дългосрочен отпуск трябва да излезе и мутрата Борисов! Имаме две проклятия на които дължим както политическата криза, така и проблемите в правораздаването! Имената на тези проклятия са Борисов и Гешев - две глави на едно и също корупционно тяло! Докато не се избавим от тези двамата, пробив в положителна посока не може да има.

129

Боко

преди 1 година

Каскетче, какво свърши за времето, в което беше главен прокурор? Освен да заметеш следите от обира на КТБ, нещо полезно да си направил? Да не би да вкара някой политик в затвора?!? Или пък магистрат?!? Ти не си само за уволнение, а мястото ти е в затвора, заедно с половината хора управлявали тази държава през последите 30 години...

128

Анонимен

преди 1 година

"Каскета срещу Тиквата: Българската мафиотска държава се докара до ръба". С това заглавие излезе днес влиятелното брюкселско издание Политико.

127

Анонимен

преди 1 година

Сливи ли имаха в устата досега всички сега публично гърчещи се магистрати? Какви магистрати са след всичко това? Придатък към организираната престъпност - ако не и самите те нейни организатори. Създатели на фалшиви поръчкови обвинения. Спирачка за досъдебни разследвания срещу доказани престъпници. Под закрилата на сталинския закон за съдебната власт.

126

Анонимен

преди 1 година

Как те сложиха за главен Гешев? :)) Без конкурс и конкуренция ти начесаха егото, сега що ривеш като за последно :)))

125

Анонимен

преди 1 година

Зам.-шефката на парламента Росица Кирова от ГЕРБ, която стана известна със съдружието си с косовски наркобос, в имотни сделки с мафиоти на Таки!Росица Кирова е купила апартамент от Марин Магарето и го е продала на Боби Белята. Преди нея там е живял Иво Масларов. И тримата са обвинени за тежки престъпления, а Белята беше мафиотски застрелян. Квартирата на Кирова е в сграда, обитавана от Таки и Къро, в която са регистрирани много техни фирми.

124

Анонимен

преди 1 година

Последната политическа криза в България зависи от крайпътна бомба, израелски експерт по боеприпаси и смъртни заплахи в стил Кръстникът. Главните герои са бандитският главен прокурор Иван Гешев, по прякор Каскета, и (също толкова бандитският) бивш министър-председател Бойко Борисов, по прякор Тиквата

123

Анонимен

преди 1 година

Вече и в чужбина разбраха за схемите на Баце и Каскета, но тук в БГ нещата са други.....доста хора са бръкнали в кацата с меда, а сега се очаква и зареждане с нов и пресен медец. Коментара ми няма да се разбере от всеки, но то е видно и от изборите.....отворете онлайн изданието на Политико напише България и наесен пак така гласувайте!!! Пр**т народ лесно се управлява! Не си мислете, че образователната ни система случайно е на тоя хал!

122

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ е заложник на неистовото желание на Борисов да се спаси от разследвания, досъдебни производства и съдебна зала. И най важното никой вече не съмнява какво се е случвало по Борисово време когато е управлявал. Корупция, поръчки към прокуратурата, тоя да се опраска, рекет, изнудване, крадене, лицемерие, лъжи и огромни манипулации. ОТСТРАНЕТЕ БОРИСОВ и нещата ще тръгнат. Без Борисов и неколцината му пудели от тесния му кръг ще направи ГЕРБ по приемлив партньор. Това няма да реше веднага всички проблеми в държавата, но ще е крачка в положителна посока. Но понеже умира от страх в момента няма да

121

Анонимен

преди 1 година

Първото общо нещо между Гешев, Борисов и Пеевски е, че и на тримата бащите им са полковници от комунистическото МВР.Второто общо е, че Борисов и Пеевски откраднаха милиарди, а Гешев още ги пази. А третото е, че и тримата заслужават да са дълго време при бай Ставри.

120

Анонимен

преди 1 година

Абе къде е патерицата на Бойко Румен Радев? Той така не може да говори...

119

Лъжливото Овчарче

преди 1 година

"Вярваме ти", Гешев. Нема се пУашиш...