55

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 53 Клоуношунко ти ли си бе пиле я пак превземи 450 000 кв км от общо 180 000 сирия По свотките ти па после смятай украйнците

54

Бандеровската ИЗМЕТ

преди 1 година

НИКОГА няма да победите Русия - педерастттията и ваксините НЯМА да победят !!!

53

До Наркофюрера

преди 1 година

Наистина е голяма отговорност, да си виновен за безсмислената като краен резултат смърт на 1 млн. украинци и бягството на 10 млн. от страната, при положение, че всичко можеше да мине с една автономия и права за руснаците в ЛНР и ДНР. Демек изпълнение на подписаните от Украйна Мински споразумения! Но пък когато не си украинец, а рускоговорящ, чиито родители живеят в Израел, какво ти пука за Украйна! Бинес ис бизнесЗ,

52

Анонимен

преди 1 година

Русия действа внимателно както в политиката, така и във военната област. Не предприема радикални прибързани стъпки. Времето работи за Русия. Руските офицерите станаха по-добри, и войниците също. Научихa много неща. Подготви се много боеспособна армия. Ако трябва, Русия лесно може да освободи не само Украйна.

51

До 53

преди 1 година

Обяснете го това на нахъсаните евроатлантици у нас. Те си пеят твхната песен и това е. Логика няма никаква.

50

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 45 ще пием по една бира в Зеленски град бивша москва

49

Анонимен

преди 1 година

Всичко е изчистено докрай от оръжейните складове на страните от Източна Европа. Русия приключи с оръжията от съветско време. В момента унищожава само западно оръжие. Артилерийските системи са десетки, а не стотици - както във Франция, така и във Великобритания. Нямат огромни запаси от артилерийски оръдия, от дула за оръдията! А цевите трябва да се сменят след всеки две хиляди оръдейни изстрела. Има понятие изчерпаеми резерви.

48

До 52 Супер Уран

преди 1 година

Скоро и у нас! В северна Молдова хората вече почнаха масово да се разболяват. Болниците са претъпкани.

47

Анонимен

преди 1 година

Защо рашките минаха в отбрана , блиц- крик млиц-крик кво стана .Американците не искат да ги унизят за една седмица ще ги изхвърлят от Украйна .

46

Споко

преди 1 година

Пияните руснаци имат трезв поглед върху нещата и за никъде не бързат, споко.

45

Анонимен

преди 1 година

Украйна няма нито човешки ресурси, нито промишлен капацитет да замени загиналите войници и изгорялата техника. Първата армия, професионално обучени 215-220 хиляди души, беше унищожена до септември 2022 г. Вторият комплект беше унищожен през ноември-декември. Сега с Артемовск-Бахмут съсипването на третия комплект почти приключи. Украйна в момента може да изкара 150-200 хиляди души. От тях 50 хиляди са реално боеспособни.

44

Супер уран

преди 1 година

От Лондон казаха, че обеднения уран бил на народни цени! Даже накупили хиляди тонове и пращат към Украйна, житницата на Европа. В Ирак и в Сърбия изхвърлиха, сега и в Украйна. Който проявява интерес да звънне на Ричи Сунак. Раздава за без пари! А ето и видео от резултатите в Ирак от тази човеколюбива политика на нашия демократичен пътеводен фар САЩ. https://youtu.be/RNi_1pbSqGY

43

Анонимен

преди 1 година

Че нали руснаците свършиха ракетите и снарядите още миналата година?

42

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 38 брех тия Украйнци те повече от китайците ги искара московски ром за нищо неставате

41

Анонимен

преди 1 година

Забраната от Москва за украинското еврочленство е ново условие, макар че от месеци насам в публични изказвания руски дипломати и представители на ръководството са казвали, че това е вече неприемливо по същия начин,както участието в НАТО. Условието за руския език като държавен, т.е. задължение навсякъде да има надписи и на руски, както на руски език да се превеждат официалните документи, закони и кореспонденция, също е ново.

40

Анонимен

преди 1 година

А сега един трезв поглед: пълни глупости, ядат бой, та се късат

39

Анонимен

преди 1 година

ЕС харчи по половин милиард месечно за подръжка на украинското правителство, не за военни помощи, те са отделно, а само за правителството - до края на годината са предвидени 18 милиарда за украинското правителство.

38

Анонимен

преди 1 година

Като сте наприказвали толкова глупости от началото на войната, как ще гледате хората в очите, когато Крайна изчезне? ...или после ще обърнете и ще плюете срещу краварите

37

Анонимен

преди 1 година

Пряко от бункера ли чухте за жертвите на украинците. Един вика 7 хиляди, друг 10 хиляди, май връзката с бункера не я бива. Пияния Медведев да не е резнал некъв грешен кабел?!

36

Прах в очите

преди 1 година

В Хмелницки замина Укро-Натовска-техника и снаряди на стойност 1 милиард долара. А взривът предизвика земетресение с магнутуд 3.4 по рихтер. Останалото е прах в очите!