70

Берлускони

преди 1 година

Вова, нямам търпение да се съберем!

69

ГЕШЕВ АРЕСТУВА ПУТИН

преди 1 година

ЗАТОВА РАДЕВ БРАНИ ГЕШЕВ, КАТО МАТРОСОВ НА АМБРАЗУРАТА.. ХАХХАХАХАХ

68

Анонимен

преди 1 година

От сутрин до вечер украинските просяци плъзнали тук да просят и скимтят дават определение на на някой все едно тук е Украйна после що руснаците ги биели,що хората от Донбас не я искат тая бандерия.Е окакаха Украйна сега тръгнали в други държави да очакват.

67

Анонимен

преди 1 година

Отвратно изглеждат. Искате да убивате, а? Добре сте обурудвани, но вие ще умрете.

66

Анонимен

преди 1 година

Драпаме ли АнонимеН да си пробутаме простотията,ама не можеш да вденеш,че тая работа е с обратен ефект ,колкото повече пишеш простотии и показваш колко си необразован толкова повече хора се обръщат срещу такива като теб.

65

ВЪЗРАЖДАНЕ НА CCCР..

преди 1 година

ЗА ТЯХ ПУТИН Е ИДОЛ, ШАМАН, АЯТОЛАХ.... ЦЕЛУВАЙТЕ МУ ****, РУСКИ ПРЕДАТЕЛИ..

64

Дзивко

преди 1 година

До всички фенове на раздаване на оръжието ни на Украйна, знаете как е натрупан голяма част от гръцкия дълъг - за оръжие, а от кой се пази Гърция, от Турция друга страна от НАТО, та винаги трябва да имаш едно на ум, даването на оръжие от БА в региона в който сме е безумие

63

Анонимен

преди 1 година

До Дзивко .Драпа като мишка в леген и колкото повече вижда,че не му върви токова повече пише.

62

АнонимеН

преди 1 година

РЕЖИМА В МОРДОРСКОВИЯ ЩЕ БЪДЕ СМАЛЕН ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ СОБСТВЕНОТО ИМ НАСЕЛЕНИЕ КАТО НАСИЛСТВЕНАТА МОБИЛИЗАЦИЯ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ПРЕСТЪПНИК ПУТЕНА!

61

Анонимен

преди 1 година

Каква гадост! Хората гласуваха за него, защото обещавашемир и как ги зомираха, мче същите вече искат вона. Е, като искате-ето ви.

60

Дзивко

преди 1 година

Обаче ме кефи анинимника как заработва стотинки с главни букви, щом до него опря пропагандата, закъсали са го

59

Анонимен

преди 1 година

Движението "напред към Киев" ли?

58

ПУТИН Е ОТЧАЯН

преди 1 година

ВЕЧЕ БОМБАРДИРА САМО ГРАЖДАНСКИ ОБЕКТИ - ПАНЕЛКИ, БИЛНИЦИ И УЧИЛИЩА... ЩЕ СВЪРШИ КАТО МИЛОШЕВИЧ И КАРАДЖИЧ

57

АнонимеН

преди 1 година

ЗА МОРДОРСКОВИЯ СПАСЕНИЕ НЯМА НИТО ОТ КИТАЙ НИТО ОТ ИНДИЯ КОИТО ВЕЧЕ Я ОБЯВИХА ЗА АГРЕСОР И , ЧЕ ОРЪЖИЯ НЯМА ДА ПОЛУЧИ НИТО СЕГА НИТО И НАТО ОТКРИТО ДА СЕ ВКЛЮЧИ! РЕЖИМА В МОРДОРСКОВИЯ ЩЕ БЪДЕ СВАЛЕН А МОРДОРСКОВИЯ ЩЕ ПЛАТИ ОГРОМНО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ НА УКРАЙНА И ТО В ТРИЛИОНИ ЕВРО! А МОРДОРСКОВИЯ ОЩЕ ПРЕЗ 2024-ТА ЩЕ Е ФАЛИРАЛА!

56

Анонимен

преди 1 година

Абе от Украйна избягаха тия със скъпите коли и кинтите,а сега някой тръгнал да я набутва тук.Е на тях не им дреме и си гледат себе си,а мен трябва да ме интересува,така ли

55

Дзивко

преди 1 година

Руснаците май ги пускат контролирано напред и после ги бият на открито, атаките на украинците са вече нощем, че през деня не им върви, май офанзивата скоро ще свърши

54

слава на украйна

преди 1 година

Война на путин е война срещу целия свят. Дори и копейкин си държи парите в евро и кандидатства за програми в евро. Защо не кандидатства за програми в Магадан? Това е типичния безочлив цинизъм на четирихилядниците. Не на ваксините, а те са ваксинирани;не на еврото, а парите им не в бг лев, а в евро; не на Шенген - а обикалят навсякъде, само не и в русия; не на ЕС, а кандидатсвата и получават пари по евро програми....нагли, безочливи, гнусни и отвратително долни същества.

53

Анонимен

преди 1 година

Гейове и едни просяци тръгнали да дават определения кой,какъв бил.Сериозно ли

52

Анонимен

преди 1 година

Взимай пушката и вари се бий нали си форумен бияч. Кой знае къв жалък плллъхх си и кво пишеш с главни бе цъъървулл нещастен. На фронта бързо ще те опаковат за на обратно в дървена кутия. Форумен биткаджия жалък

51

До 50

преди 1 година

Не ти върви гладко мисълта, дори и на главни букви, повечко мисли, преди да напишеш нещо