91

ПТИЦАТА ФЕНИКС

преди 1 година

АЗ СЕ ВЪЗРАЖДАМ ПРЕЗ 500 ГОДИНИ, А УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ ГО НАПРАВИХА ЗА ЕДНА...БРАВО, БРАВО КАКВА ВЕЛИКА МЕТАМОРФОЗА!!!

90

Анонимен

преди 1 година

Не можели целият парламент там да изпратят та по бързо европейският съюз да остане в историята

89

Ехаа

преди 1 година

До Митко ПешевКирил Петков да е кандидатът за еврогей на България?

88

АЛА ФИРДОУСИ

преди 1 година

ЕДНО АЗ САМО МОЛЯ ТУК СЪДБАТА, ДА НЕ ОТПУСКА ВСЕ ОЩЕ ТЕТИВАТА, ЗА ДА МОГА С ЖАР И ПЛАМ КАРТИНАТА ЧУДНА ДА ПРЕДАМ, КАК УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ ПОДРЪПНАХА ОПАШКАТА НА СЪДБАТА И ОТ ПРОДЪЛЖИТЕЛИ НА ПРОМЯНАТА СЕ ВЪЗРОДИХА КАТО ПАЗИТЕЛИ НА ПОКВАРАТА!!!... АХ СЕДЕМТЕ НЕБЕСА, КАК ХУБАВ Е СВЕТА...

87

Анонимен

преди 1 година

Новината е че Пеевски щял дъ бъде новия еврокомисар.

86

ahaha

преди 1 година

на тая територийка друго не може да се случи.. по- добре сашо кадиев от преди обед да пратят честно

85

В.

преди 1 година

Клюки!

84

Митко Пешев

преди 1 година

Докато не се изтрепат всички евро-атланто-джендаре България няма да се оправи. Вече 33 години Евроджендъризъм и копаем дъното

83

Анонимен

преди 1 година

Някой иска да отстрани лидерите на ПП от Бг. Без Кирил и Асен партията си отива. Това са номерата на ГЕРБ. Отдавна ГЕРБ започна да разяжда ПП отвътре. Първо се опита да разцепи ПП и ДБ, сега предлага на ПП примамливи постове зад граница. Ще обезкръви ПП. Многократно предупреждавахме ПП да не се съешават с ГЕРБ.

82

Пффффф,

преди 1 година

тоя български не говори,щял да защитава българския национален интерес в Брюксел...не ме цитирай,вика Урсулю,ще заобиколим правилата за еврозоната...ала бала ,7% ЕнтЕлигенцията,маркетингов враг,флашки с кодове,парапети,Гриндер-и,снежни топки за поздрав,безглутенови торти,интимни целувки с Трюдо и ОМакрон,лихмуси, куролации,зелени сертификати,9млрд кеш за седмица,по 8 моста на година,изчегъртване,бензиностанция с ракети...Ех,Кирияк,по-добре хващай еднопосочен София Скопие ВанкОвър с цялата пасмина

81

Анонимен

преди 1 година

Киро плейбоя, хваща оназ за ръката от хотелската стая...муахахахаха :)) Линда сега ще каже, ама ти ако знаеш Кирчо с колко съм ти изневерила :))) Тя не става вече Линда, ама колкото му е върнала толкова :))

80

Анонимен

преди 1 година

Пълен потрес. Вместо да го осъдят, те го издигат.

79

от БАН

преди 1 година

Питам, има ли все още нещо неясно относно гнусотията на пост прехода и времената в които ни натикаха. *** и плазмофии, дошли да бършат чужди *** и да забогатеят на гърба на "простия народ". А и след време, когато подскачаха по площадите в търсене на "мир, светлина, свобода, е-е-е-е..."

78

Радан Кънев

преди 1 година

Господин лорел президент

77

Анонимен

преди 1 година

Тоя до кога ще го пробутват? Даже инфантилите, гласували за нето, схванаха капиталната си грешка. Такава вреда нанесоха на България - и тоя юда, и избирателите му.

76

Айдеее,

преди 1 година

Съсипахме и тази империя!

75

ШУРЕ МУРЕ,

преди 1 година

БАДЖАНАК, БАДЖАНАК ДА ИЗПРАТИМ СТРАСБУРГ БАЛДЪЗАТА, ДА УРЕДИМ ЛЕЛИНЧО И ЛЕЛИНКА, АХ ДА ПРОДЪЛИМ ПРОМЯНАТА И ДА Я ЗАМЕНИМ С ПЕРМАНЕНТНАТА ПОКВАРА, ЩО Я ПИШЕ ВЪВ БУКВАРА,БАДЖАНАК, БАДЖАНАК!!...

74

Айде не

преди 1 година

Не искам да спирам кариерното развитие на човека, но той е един от малкото читави в тая партия. Ако ни остави с Лорер като основен ПП човек в парламента, това няма да е честно. Кръгът на Петков е единственият в ПП, който не е пълен с интересчии и кандидати за вечна депутатска заплата.

73

Бай Чеп

преди 1 година

"...Основната пречка е изискването на председателя на Еврокомисията Урсула фон дер Лайен постът на Мария Габриел отново да бъде зает от жена....". Малиии..., с двойното гражданство се "справихме", ама сега трябва и с пола.

72

ПП ДБ - КАРИЕРИСТИ

преди 1 година

ЧРЕЗ НАХАЛСТВО КЪМ ПРОГРЕС..!!........ С ЛАКТИТЕ НАПРЕД...!!