92

Разочарован

преди 1 година

Надявах се Възраждане да бутнат правителството!

91

негласуващ

преди 1 година

По бай Тошово щяха да се кълнат в Белене при вечерна проверка

90

Анонимен

преди 1 година

Пеевски одобрява.

89

Кирококореният сън

преди 1 година

ДБ и ПП мокрият им сън е да инициират референдум по примера на Пуерто Рико да минем под контрола на САЩ и да им признаем конституцията. А Кирчо, Кокорчо, Ристю Иванов и разните му там Хазарти и други влечуги да влезнат в ролята на гъ-зо-лиз-ци и с чевръстите си дупета да заработят по някой долар и потупване по рамото от големия брат.

88

Анонимен

преди 1 година

хаджигенов каза, че още преди изборите Киро му е казал ,че имат уговорка с мутрата Бойко

87

Кефче ми е

преди 1 година

за Гласувалите за ПП и ДБ - техните Избраничи Спасиха Кожата на Тик Вун от Магнитски и Сигурен Затвор - дори и във Федерален такъв в САЩ!

86

Ще засвистят

преди 1 година

Свистят кинжалите и носят свобода в ковчег метален. Стотици мегатони атомен юмрук ще изтрещи по масата във Брюксел, и Европейци ще размахат сърп и чук.

85

мдаа

преди 1 година

Имам усещането, че всичко беше постановка. Как се караха, как се обвиняваха, но тайно знаеха, че Посолството е наредило да се съберат и да направят правителство. Всичко, което гледахме до преди няколко дни беше постановка, а сега се видя истината. Това правителство не е на България, защото е от краварски марионетки. То има за цел подпомагане на фашистите в Украйна и да ни вкара във война с Русия. Тежко и горко на България.

84

Генчо

преди 1 година

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA! Друг коментар не може да има към тази статия.

83

ИцетоИванов Мравояда

преди 1 година

Дори няма нужда да го приканват да сяда всеки ден на Козяк!! Сяда и върти чевръсто дупето. И всеки ден получава щедри джобни, а после отива в НС да предлага я пръжия за Украйна, я някоя друга антидържавна декларация. Страхотен родолюбец е!

82

Анонимен

преди 1 година

Мутрошарлатанския кабинет е факт.

81

Анализатор

преди 1 година

Вчера направих един анализ, викам си дай да взема да направя един анализ така, и излиза по научни и аналитични методи, че Русия скоро ще рухне и Украйна ще победи, за това сега трябва да работим за Украйна, и до дни, дори до часове Русия ще рухне и всичките инвестиции ще ни се върнат хилядократно когато Русия започне да ни плаща репарации.

80

Следва

преди 1 година

Масово преселение в Русия!

79

баба Ивана

преди 1 година

Бягайте в Рф да тренирате и въоръжавате и след време да идвате да освобождавате , няма друг начин

78

Анонимен

преди 1 година

Когато нашите войничета воюваха в Ирак ни лъжеха че Ирак ще ни върне дълга, като загинаха и станахме ненужни там, същия елитец им опрости 4 милиарда външен дълг-.

77

Русия

преди 1 година

Посолственити слуги на ПОСОЛСТВОТО

76

Анонимен

преди 1 година

Зеления сертификат беше конспирация , стана факт, тка ще е и мобилизацията, *** тоя път не са познали, ще страдат много!

75

Вова няма да даде

преди 1 година

Ще се молите на колене, ще ридаете и ще умолявате Вова за капчица нефт, за молекулка газ. Но Вова няма да даде!

74

Анонимен

преди 1 година

Готвят ни за жертвен агнец! С доклад за корупция ни подготвят. Казват на нашите политици ППДБ и ГРОБ или правите коалиция и гласувате както трябва (за газ от САЩ, за оръжия и жива сила за Украйна, за закупуване на Американско ядрени гориво, за Американски бази, за още няколко милиарда за американски оръжия.. или ще минем на следващата стъпка и ще преборим корупцията у вас! А компромати не е като да няма. И за Кирчо и за Кокорчо и за Боко.

73

Комсомол

преди 1 година

Гербаджийско правителство!