211

Германец

преди 1 година

"А руският отговор вероятно ще бъде много болезнен!" -- Нека позная -- като след всяка пресечена червена линия Лавров и прес алкашето му Захарова ще изразят "озабоченость" и ще ни заплашат, че седващия път ще са още по-"озабочени"? Треперим от страх :)

210

Анонимен

преди 1 година

ЕС се пръска по шевовете.

209

Анонимен

преди 1 година

Байдън: Почвай!Зеле: Не ща!Байдън: Почвай ти казвам! Спонсорите губят търпение!Зеле: Няма пък!

208

Анонимен

преди 1 година

Русия няма нужда от Европа. ЕС е умиращ съюз чиято икономика устойчиво се свива. Само един пример - символът на свободата, на движението - личният автомобил вече не може да се произвежда в Европа и става недостъпен за европейските граждани, а китайските автомобили надминаха по качество прословутите немски автомобилни марки които някога бяха мечта за източноевропейците.

207

Анонимен

преди 1 година

BYD Co. изпревари VW, за да стане най-продаваната автомобилна марка в Китай през последното тримесечие. Ключът към ТЕХНИЯ успех е електрически модел, който струва около една трета от производството на ID3 на VW, но предлага по-голям обхват и възможност за свързване с приложения на трети страни.

206

АнонимеН

преди 1 година

ЕДИНСТВЕНАТА НАДЕЖДА ЗА *** Е ДА ДОЙДЕ РЕПУБЛИКАНЕЦ НА ВЛАСТ В ФАЩ НА ИЗБОРИТЕ СЛЕД 1 ГОДИНА И ПОЛОВИНА. НО ДАЛИ *** ЩЕ ИЗДЪРЖИ НА ВЛАСТ ОЩЕ 1 ГОДИНА И ПОЛОВИНА ТОВА Е ВЪПРОСА :D

205

Анонимен

преди 1 година

Офанзивата / контрата де ще почне като се състави редовно правителство.

204

Анонимен

преди 1 година

То те и руснаците,не са спирали да унищожават,бойна техника подарена на Укрите от запада!-:)

203

Анонимен

преди 1 година

Айде, бе Зеленски. Руснаците ви чакат.

202

Анонимен

преди 1 година

В Куба средната продължителност на живота 79.18 в по-висока от САЩ - 79.11.

201

Анонимен

преди 1 година

На накои места в Украйна средната продължителност на живот е 4 часа! Визирам района около бившия Бахмут!

200

не може да бъде!

преди 1 година

Това контранастъпление се отлага вече няколко пъти и аз лично съм скептичен че изобщо ще се осъществи!Впрочем ако приемем че диверсионните и терористични атаки на руска територия са еквивалент на контранастъпление значи има такова!Но това с нищо няма да промени ситуацията ,само ще причини жертви истрадания,макар и в ограничен размер!А руският отговор вероятно ще бъде много болезнен!

199

Анонимен

преди 1 година

До 195 Я кажи колко са бездомните в Америка и после дрънкай,колко са американските автомобили на европейския пазар.Всеки прави това, което може най-добре и може да няма руски автомобили,ама има руски камиони за това никой не може да бие Камаз на рали Дакар А сега настъпиха Русия там, където не трябва ,щото Русия може да произвежда оръжия в големи количества и не се моли на тоя или ония.Ходи и сложи на един Мерцедес оръдие и си Бегай в Украйна.

198

Съобщение до Зелето

преди 1 година

Тик так! Тик так! Тик так!

197

Да

преди 1 година

Глупости....

196

Анонимен

преди 1 година

А ти виж средната продължителност на живота и смъртността в България след 30 години мериканско и западно партньорство.

195

Анонимен

преди 1 година

Тая контраофанзива я говорят от месеци украинците, ама нищо не правят. И всеки път едно и също. Готово сме, почваме я, ама не я почват... Ще има да чакаме.

194

АнонимеН

преди 1 година

*** НЕ САМО, ЧЕ СВАЛИ ЕДИН 100 ГОДИШЕН РЕЖИМ В МОРДОРСКОВИЯ АМИ СВАЛИ И 4 ДРУГИ РЕЖИМИ ПО СВЕТА ТЕЗИ В СИРИЯ, БЕЛАРУС , СЕВЕРНА КОРЕЯ И ИРАН И ТОВА ВЕЧЕ Е БЕЗ ОБСЪЖДАНЕ, ЗАЩОТО ТЕ ОТКРИТО ПОМАГАХА НА ***! СЕВЕРНА КОРЕЯ И ИРАН ПАДАТ МНОГО БЪРЗО, ЗАЩОТО НЯМАТ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ!

193

Ком 23

преди 1 година

До Ако се забави още 199....Ще ти фалира главата.А помисли малко и ще разбереш защо.

192

Анонимен

преди 1 година

Русия обезпечи своята пълна военна безопасност. Никой не може да направи нищо с Русия! Русия осигури своята пълна продоволствена независимост. Русия може да осигури изобилно изхранването на своето население при всякакви условия и ситуации в света. Русия изобилства от ресурси и богатсват, метали, енергия, гори, води, плодородна замя, Русия е енергийно осигурена с изобилие от енергии докато ЕС се гърчи в енергийна криза която до няколко години ще унищожи икономиката и.