117

Ха ха

преди 1 година

Кирчо пак е похапвал пици с кристали, хубаво, че след изборите повече няма да го видим

116

Берлин

преди 1 година

Сънародници, далече съм. Гледам и не вярвам на очите си! Очаквах масово протест срещу ПП, а то протист в ПОДКРЕПА на ПП! Боже опази България!

115

ГРОЗНО

преди 1 година

Много грозен протест - половината бяха Украинци .

114

Анонимен

преди 1 година

Посолството да се откаже от тези отвратителни мошеници,и да ги праща при Гешев. Няма да ги бъде кирчо и кокорчо на власт.

113

Записите

преди 1 година

на нац. съвет на ПП, които Р.Василев огласи показаха какъв майдан ни готвят ПП -по подобие на украинския 2014, но без оръжие. А чрез овладяване на службите. Друго яче казано - преврат.

112

Ало,писачите

преди 1 година

Направете протест в защита на Радев.Ама вие сте свикнали да ви плащат .

111

Българина

преди 1 година

Винаги е бил и ще бъде добър роб!

110

Явно ние сме 93%

преди 1 година

Интелигенти хора които не гласуват за ПП! Явно сме мноого мързеливи щом нито един от нас не протестира срещу ПП!

109

Анонимен

преди 1 година

МИНЕ ЛИ ТАКОВА АНТИ БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО СГЛОБЕНО В ПОСОЛСТВОТО И ТИЯ ШАРЛАТАНИ И МУТРО-КРАДЦИТЕ ОТ ГЕРБ ВЗЕМАТ ВЛАСТТА В БЪЛГАРИЯ НА 100% НАРОДА ЩЕ СКОЧИ И ТОЯ ПЪТ НЯМА ДА Е КАТО ЖЪЛТОПАВЕТНИ ШОРОШКИ РАЗХОДКИ И ПЪРФОРМАРСИ,А ЩЕ СТАНЕ КЪРВАВО И МАЗАЛО .ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ТЪРПИМ !ИЛИ ТИЯ ИЛИ НИЕ НАРОДА.ТАЗИ СГ***Н С ИЗБОРИ НЯМА ДА СИ ОТИДЕ,ЗАЩОТО И НА ДЕЦАТА ВЕЧЕ Е ЯСНО,ЧЕ ВСИЧКИ ИЗБОРИ СА АЛА БАЛА И САМО С КРЪВОПУСКАНЕ НА ТИЯ ШАРЛАТАНИ ГЕРБЕРЯСАЛИ КРАДЦИ ЩЕ СТАНЕ.

108

До 119

преди 1 година

Така е. И като губят удвояват залога като в Покера и блъфират!

107

Защо никой

преди 1 година

Не протистира срещу ПП?!

106

Анонимен

преди 1 година

Асене дай по жартиери

105

Анонимен

преди 1 година

ПП,ДБ не е морален коректив, не са искрени с хората и затова ще загубят. Иначе, ПиАра си го правят по учебник. Наглостта, лъжата и продажността имат кратък живот в политиката. Изборите ще покажат, кой остава и кой си отива. Сега се води битка за електората. Този на ПП,ДБ пада.

104

Анонимен

преди 1 година

Големи службари излязоха по службите,а освен лабораторията на ГКПП-Капитан Андреево нещо друго реформираха ли или и нея я прихвана за издаване на справки за превози на хранителни стоки в големи обеми за кратко време подлежащи на качествен контрол по норми и стандарти по направление на движение за преминаване на граници европейски държави доверяващи се на първичните проверки като в общност по споразумения или само реформираха службата товарно-разтоварителна дейност със замяна на служителите

103

Дддд

преди 1 година

Явно от САЩ са му казали че ще сменят всичко в държавата ,и затова са хили като откачен .Изгонете краварите от България и базите на тия терористи .

102

Анонимен

преди 1 година

КИРО НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА, ЗАЩОТО КОНЯ ЩЕ МУ ИЗЯДЕ ГЛАВАТА И ЩЕ УМРЕ, КОЙ Е КОНЯ? КОЙ?

101

Анонимен

преди 1 година

Няма по голям срам за България от тея престъпници - мошеници! 20 милиарда изтеглени нови кредити за три година и насреща няма нищо освен кражби и лъжи!

100

Анонимен

преди 1 година

Тогавашния елит след 9 септември е изправен на съд защото простолюдието завзима властта и няма как по друг начин да се справи с тях или поне те не са знаели други методи, както вижда и сега не са се променили много нещата

99

Анонимен

преди 1 година

Основна западна ценност; непотизъм. Прочетете, интересно е. Това е даване на огромни богатства и права на децата на папите (ДА!) Сред тях Медичите. Да припомним: патриархът не пожела по никакъв начин да се срещне с премиера Кирил Петков.

98

Анонимен

преди 1 година

Хубаво е направила Линда, че му е изневерила на плюнката Кирчо, но тя няма значение в тази тема :)))