108

Сата НАТО

преди 1 година

Клишето за "безвремието" е директно копирано от речника на Боко Тиквата. Тези просто са омагьосани от дъртия банкянски чичко-паричко.

107

Анонимен

преди 1 година

До преди една седмица не беше проблем да няма правителство, даже ни обясняваха, че с мандата на първите не можело да има правителство. Значи вече е модерно да не си победител , а губещ за да си поставяш условията.

106

240 пантофа

преди 1 година

Ами не може вече, трябва да си търсите истинска работа , само с пропаганда инфлацията ви е крайния продукт, то това си е чиста такса въздух за народа, и то един въздух вонящ от вашата начис.топлътност , задушаваща отровна среда създадавате и анрочно сте поставени с тази цел , фашистки методи с газовите камери, но през модерен социален инженеринг

105

Анонимен

преди 1 година

До102 е такива като тебе само затвор и бой , бой . Докато ти проумее главата , че тук е Европа. Не е Русия

104

до 98

преди 1 година

Докато търсите под вола теле, такова чудо ще ви дойде на главата, че ще се питате откъде ви е дошло. Слепи ли сте, че не виждате какво става? Или и тука искате да стане Косово. Дошло е време разделно и среден път няма.

103

Черноризец Хлабав

преди 1 година

Хайде всичко дружно да плюем по другите, че това е най-лесно! ГЕРГ и друго не могат.Много Гербджийска с-г-а-н има тука и се опитва да надига глава, вместо да се интересува от най-важното за тях - килията в затвора да е с гледка към Витоша

102

Анонимен

преди 1 година

Тея преди да дойдат в България на Тиквата рейтинга беше 11%, партията му беше пред разпад. *** не бяха на картата, ДПС бяха почти изчезнали от политическия живот в България. Седяха там в Парламента и никой не ги сафереше за нищо. Сега благодарение на вашите изцепки, на Бойко рейтинга е почти като на Радев, *** са втори, ДПС са реално в диалог за влизане в правителство, БСП ядоха баница, а на Слави Конституционните реформи които минаха на референдум бяха забравени! Изпрахте МАФИЯТА!

101

Анонимен

преди 1 година

Ха,ха, дощяло им се на измамниците от ПП,ДБ да чистят службите, при това абсолютно незаконно. И кого ще сложат на тяхно място? Като нямат хора, нямат капацитет да изпълнят крадената от ГЕРБ програма за управление. Ще сложат скелети от гардероба на соца, като Рашков, Гечев...и други бащи и дядовци на комунистическите дечица от ПП,ДБ. Не, няма да стане.

100

Анонимен

преди 1 година

Ох това безвремие! Няма парички ,няма перални, няма ала-бала. Жива да я жалиш. Изпери на баце и имаш правителство;)

99

Анонимен

преди 1 година

Ако Буци не им клекне сега, много е вероятно коалицийката на Киро и Кокоро с Христо и Сърдитото джудже да се ориентира към приключване. Христо е толкова мазеен, че в един момент ще даде рязко заден, за да минимизира щетите за ДБ на следващите избори. А хардвадските змейове ще последват Слави по политическото нанадолнище.

98

Ако Бойко ги изпере

преди 1 година

И пусне ПП да управляват като Троянски Кон, е свършен!! Ще загуби целия си електорат и местните и всякакви нови избори!!

97

Жоро Игнатов

преди 1 година

Тая жена така и не разбра, че в личен план сега най-важното за мея е да издейства от Киро издръжка на детето му, а не да се занимава с провалената им партия. Като след няколко месеца Киро отпраши за Канада ходи го търси да плаща издръжка. Ако няма как да облажи партийно, мислиш ли че Миро ще ти отглежда к*пелето бе Ленче?

96

Хим. чистене

преди 1 година

Днес на промоция. Лена пере с омекотител и бонус центрофуга. Само за Гербери.

95

Драма

преди 1 година

Дали сега Бойко ще изпере ПП?

94

Анонимен

преди 1 година

Тия от ГЕРБ не пускат кокала и така може да си стоят в чакалнята. Страх гие да излезнат.

93

медиен балон

преди 1 година

Американският университет и РусоФо.р.бс България трябва да се забранят, бълват само еничери,които са толкова т.пи,че и на Посолството не помагат особено, способни са само да разрушават , на нас война не ни трябва с такива, резултатите са налице

92

Анонимен

преди 1 година

Не може някаква Прокуратура да спъне плана на Посолството! Черно Мореи Източна Ивропа да станат военен полигон и боксова круша!

91

Анонимен

преди 1 година

Тези до преди няколко дни се правеха на разглезени госпожици, а сега обърнаха палачинката и взеха да се молят на Бойко. Онова *** Руди Гела ги върна в първи клас. Ако има нови избори, вероятно вече ще са далеч зад Герб. И те лека полека тръгнаха по пътя на Славун. Лошото е, че наистина в момента няма реална алтернатива на Герб за нормално управление на държавата.

90

Анонимен

преди 1 година

Искам да видя и вашето управление.Бъдете обрани в думите,безкомпромисни в действията.

89

Drumev

преди 1 година

Никой вече не ви вярва