100

its me

преди 1 година

Хамериканците вчера ни изведоха по балконите при нас, макар и по много некултурен начин (естествено), за да ни покажат Туркие какви ги планира отдолу

99

Анонимен

преди 1 година

нагли и безочливи, как хубаво ще се полюшват от дърветата

98

това е

преди 1 година

диктатура! неудобните се преследват. усещате ли се? вие сте следващите.

97

its me

преди 1 година

ДПС смята, че българите са виновни за земетресението в Турция, "за това същото или по-лошо трябва да има в бг"Само си погледнете през балкона и ще видите предподготовката за такова земетресение, то си личи дори, "Турците щели да излекуват българите тези дни от солидност на сградите им+

96

Анонимен

преди 1 година

Изчезвайте от хоризонта, *** крадливи, алчни и продадени! Чака ви затвор !

95

Анонимен

преди 1 година

91 Евроатлантизмът е най-доброто за България, но не и ако са го яхнал недостойни популисги и аматьори, цинични и арогантни продажници, каквито са ПП,ДБ.

94

Анонимен

преди 1 година

От целият ни елит, само Радев действа като нормален държавник, с усещане за собствено достойнство и отговорност, а не като като член на банда, която гледа да усвоява пари от бюджета.

93

?

преди 1 година

Принц Will-he-be бил най-полезен, понеже можел да извика най-много псуващи, плюещи с пълна уста пред европейските институции украинци?!?!?

92

ДГД ПП

преди 1 година

Трябва да се направи правителство на всяка цена и да се изгони Радев в Москва!

91

?

преди 1 година

Това дори не е име "Владислав", как изобщо някой може да напише коментар с подобно име

90

До 91

преди 1 година

"требе" да се борим срещу такива безполезни като теб

89

Анонимен

преди 1 година

ЕС забранява Туитър.

88

Анонимен

преди 1 година

Специален пратеник на САЩ идва у нас заради борбата с дезинформацията. Специалният пратеник и координатор на Глобалния център за ангажираност на САЩ Джеймс П. Рубин ще посети страната ни през настоящата седмица, става ясно от съобщение на Държавния департамент на Щатите.

87

?

преди 1 година

Истинските звезди били "тези, които вярвали, че такъв вирус няма, но пък принуждават всички да четат за него?" и ни занимават с неточно медицината си и ваксини като Модерна (Нинова, Гаврилова), и Янсен (украина и принц Will-he-be)

86

Анонимен

преди 1 година

Владислав Панев е известен с несъстоятелните си изказвания и изцепки. Като това че Борисов нямало да избегне дълги години затвор, според него...Тъй че и тези му излияния не си струва дори да слушаме. Той не се различава от останалите в ПП,ДБ. Както всички се убедихме. Замазването...само повече вони.

85

Евроатлантик.

преди 1 година

Евроатлантизма е най-доброто за България, но Путин много барника тука и всява дезинформация и за това българите не могат да го разберат това нещо, требе да се бориме с дезинформацията.

84

Анонимен

преди 1 година

Аз съм на друго мнение, чувствам се добре откакто Радев "коли и беси", много по-добре от банкянската мутра с кюлчетата :))))

83

Няма нищо скандално

преди 1 година

Да управляваш докато активно те разследва прокуратурата!! Само в България е възможно!Другаде веднага щяха да си подадат оттавка!

82

?

преди 1 година

This president is now such an antistar, партиите би трябвало да си подготвят следващите кандидати, защото този е so boring, С ТОЗИ ДВОРЕЦ НА will-he-be, който построи в центъра на софия и с "партийния украинец", който напсува абсолютно всичко в света, тъй като БСП не давали да се протестира срещу партия Герб, а партия Герб не давали да се протестира срещу БСП, само привържениците на Will-he-be можели да протестират

81

До 84

преди 1 година

Ето го и третополовия