243

Анонимен

преди 1 година

поредната проява на безсилие от страна на руската армия, когато се проваляш на фронта почваш да меткаш ракети по цивилни обекти, като Хитлер в края на втората световна война и неговите оръжия на взъмездието Фау, това с нищо не му помогна, както и тези бомбардировки с нищо няма да помогнат на кремълските военнопрестъпници

242

Анонимен

преди 1 година

Ми много ясно че ще се бият без страх затворниците. Като му кажат на 50 годишния затворник че ако се бие за Бахмут 1 месец и ако остане жив му отменят 20 годишната присъда и ще може да бъде свободен, няма ли да се биеш с удоволствие и с кеф?

241

ДОБРО УТРО, БЪЛГАРИЯ

преди 1 година

1541 години белокаменен КИЕВ! По това време на мястото на мосхва е имало само блата, землянки и жаби!

240

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 265. Ефективно е.

239

Анонимен

преди 1 година

до 265 Ми така се правеше и при ВСВ от руснаците ве, кравар умирисан. На първа линия се пращаха затворниците които бяха в наказателните отряди. Отзад беше вече редовната руска армия. Защо да се жертват невинни руски войници, като преди това трябва с кръв да изкупят вината си затворниците които са извършвали престъпления в държавата си? Значи редовните войници които нямат провинения да бъдат убивани, а затворниците да си седят в затворите и да си живуркат? Айде беее...

238

Анонимен

преди 1 година

Руснеята преживяват удивителна метаморфоза! От окупатори ще се превръщат в окопанти! Укрите ще ги изтръгнат от окопите и ще ги натирят в бягство както вече сте гледали!

237

Анонимен

преди 1 година

Само морално пропаднали и напълно деградирали сорросоидни трроляци си фалшифицират лайковете с цел манипулиране на общественото мнение.

236

Анонимен

преди 1 година

Панделите смазаха укрите при Бахмут това са фактите.

235

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 година

Жалки Русофили сменям си ИП адреса и ви слагам минуси. Немой да се борите с мен защото съм безработен и друга работа си нямам !

234

Анонимен

преди 1 година

Сега, благодарение на джавелините на руските *** още им стоят 60 км колона бронирана техника дето трябваше да превземат Киев за 3 дена. С Химарсите от 80те миналото лято укрите ако не си спомняте си върнаха 20хил кв км територия и чебурашките търчаха с тоалетните. Благодарение на Пейтриъта но този от 80те се разбра, че на чебурашките "модерните" им ракети не струват. Но нищо, много са велики, браво на чебурашките. Краварите са гола вода ама имайте предвид че дават само пари и старо оръжие

233

100янов

преди 1 година

Не това не е вярно, няма пожари няма експлозии нито жертви,украйнските герой са свалили всички дронове всички ракети всички самальоти даже и всички птички.Свалят всичко героите бе даже и прашките на зелю но то по инерция .Нямат грешка.Даже свалили и от поста и генерал Залужни но той е мръсен руски агент под прикритие.Сега в Киев но съвсем скоро героите ще превземат и Москва и тогава не го виждам Путин .Днес бг протестирам срещу такива статии ,ще се напия в знак на протест.

232

Анонимен

преди 1 година

Една армия разчита на затворниците като най-боеспособниге си военни кадри! Красиво е!

231

Анонимен

преди 1 година

Кравари, гледам нервите ви са изпънати до краен предел от факта че Бахмут падна под руски контрол, но вие не можете да го приемете този факт, както Хитлер навремето не можеше да приеме, че руснаците вече са в Берлин. До последно си мислеше че войските му са в Русия и мачкат. Муахаахахаха...

230

ЗЕЛЕНА УКРООРКА

преди 1 година

Лъжа. Успяхме да свалим 100 от всички 50 изстреляни Руски ракети

229

Анонимен

преди 1 година

Една шепа наемници и затворници на Вагнер избиха 50 000 украински войници за едно градче Бахмут. Красиво е!

228

Доброволец

преди 1 година

Демокрацията побеждава в бивша окраина. Превръща се в псевдо държава по примера на Ирак, Афганистан, Либия, Йемен, Източна Сирия чрез познатите терористични методи на западните колониалисти. Демократурата се оказа в пъти повече, човеконенавистна античовешка система, произвеждаща войни, смъ*рт и нищета.

227

...

преди 1 година

Това прави най-голямата терористична държава на света! обстрелва мирни цивилни Украински граждани и ги избива! рашистан просто са терористи! терористи на които дори ИДИЛ завижда!

226

Анонимен

преди 1 година

Да Артьомовск е жив но е в Руски ръце и Укронацистите го наблюдават с бинокли. Вчера са направили 4 атаки по фланговете и са оставили над 600 укронациста на бойното поле и са се отказали. Пак много кадри от неуспешните атаки. Тука едно безмозъчно пише, че Руснаците нямали дронове а Ланцет какво е бе кравар ? Просто Иранските са много евтини и ефикасни.

225

Анонимен

преди 1 година

до 253 К'во стана с великата укренска контраофанзива ве, кравар?

224

Анонимен

преди 1 година

Русофосилите кат мразят Европа и България, да бегат да са бъйтaт за Русията! путинския ще им даде по една права лопата да копат дyпки и одма ще ги напрай руски гражданье с почести! Я!