15

Исторически парк

преди 1 година

Само българите могат да измислят поговорка като "при живи родители е грехота да се работи!"

14

Анонимен

преди 1 година

Учиш 10 г. бг езика, после като завърши искат турски, отиваш но там е фалит и търсят вече китайски. След още 10 г. учиш китайски но те търсели вече занзибарски. Е

13

НеРазбрал

преди 1 година

За какво да работят младите - да пълнят хазната, че онея 240 тър тея да взимат по няколко хилки заплата, за да не вършат нищо ли? Айде, народът малко поумня и който иска, и може да работи, отива в чужбина, където все пак взима добри пари.

12

Анонимен

преди 1 година

Много боли когато не можеш да манипулираш хората. Ела да работиш ама ще трябва да мизерстваш за да събереш пари за море. Това че не се водят на договор не значи че не работят. Ще работя на договор за да давам заплата на тиквата и каскета или на Асенчо ? Или на купейката или на комунистите ? Идете им плащайте заплатите а нас не ни мислете .

11

Анонимен

преди 1 година

Е вие пък да не мислите че другите дето учат и работят са много успели? 99% са същите неудачници само дето се водят на заплата някъде. Един дол дренки са всичките! Всички преливат от пусто в празно цял живот. Такова е времето, такива са ценностите. Които има акъл да използва новите технологии може да се закрепи долу горе и натрупа някой лев преди да е одъртял. Останалите ще блъскат доживот на заплата и това е. Ако има кой да ги издържа или имат наследство ще щракат с пръсти.

10

Гошко Сарафов

преди 1 година

Твърде много ( 240 ) дупетати , недоучили, нескопосни, некадърни получават едно 7- 10 000 лв всеки месец , за да досъсипят държавата ! Е, аз за тях ли да работя ? Че си карам "Мазерати" -то и ще п.сувам полицията.

9

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, на източния фланг ли ще праща Денков?

8

Муахаха

преди 1 година

Младите, явно са Будни - отказват да са Р0би на Заплата от 9 до 18 часа всеки ден, докато сина на Лицето Борислав Боби Сарафов, който също е на заплата при това държавна такава, каза Последен Модел Мазерати, както излезе по медиите днес!

7

Чочо

преди 1 година

Вика ми че работата била много добра и платена а като го питам защо децата му не я работят те гледа като теле

6

Public enemies

преди 1 година

Никой не ви е виновен че не гласувате, 40 % 5 - не подкрепям никой от тях, после не се сърдете че няма кабинет, като не искате Боко ходете гласувайте и го разкарайте.

5

Бамбуча

преди 1 година

Хахахахаха всеки месец една и съща статия. Ще работя само когато ми дадат държавна поръчка.

4

Анонимен

преди 1 година

240 депутати .. а Парламент няма и заплати взимат по 7000 лева ...... А и крадът .. та се чудя аз от каде на каде този коментар в новините

3

Public enemies

преди 1 година

Сигурно правят с е к суален спорт по цял ден, а това е най-хубаво :)

2

Анонимен

преди 1 година

Само баламите бачкат, това ви го казвам защото живота е кратък и ако си планирате добре нещата може като мен на 40 вече да няма нужда да бачкате за който и да било.

1

Анонимен

преди 1 година

Ученето е загуба на 10 г. от живота и доста пари, а после работа няма.