40

Да бе да

преди 1 година

Ще ви издържаме вечно..а вие нито ще преговаряте нито ще се биете?!! Мислиш ли?

39

Анонимен

преди 1 година

Дано ви затрият и като държава и като народ. Непотребни плиткоумни Украинци.

38

Анонимен

преди 1 година

Ееееее, уляхти се, нищо не става от вас. Цялата ви работа е като пост-комунистическата ви икономика.

37

Значи

преди 1 година

Украинците отказват мирни преговори но отказват да преминат в атака също!

36

До 32

преди 1 година

Контраофанзивата не е военно а медиално събитие бе!

35

haha

преди 1 година

Slava USraine!

34

aZ-ът

преди 1 година

Нищо не считаме ве, cмeшник, просто вече ни писна от вас. Маааввммоооо бият ме. Маммоо другите не ми дават храната си. Маааммооо ..

33

Контраофанзивата ще

преди 1 година

Стане годишен медиен ритуал -нещо като повишаването на кредитния лимит на САЩ да не банкрутират! Ще има еее още малко ще спечелим и оооопа отлагаме!

32

Анонимен

преди 1 година

Военната история е показала, че успешните настъпления се планират и стартират в пълна секретност и разчитат на изненадата. Прехваленото украинско настъпление вече е известно и на чистачката в училището на сина ми. Скоро тези ще гризнат дървото, когато се провалят и на запада престане да му е ОК да налива пари в безсънната украинска каца, получавайки насреща само оправдания и искане за още пари. Ще ги принудят да преговарят и да се откажат от загубените територии и мъката ще свърши.

31

До 29

преди 1 година

Те не уточниха пролетта на коя година ..

30

БайДрън

преди 1 година

Не може да не работиш синко! Или преговаряйте или се бийте! Аз няма вечно да съм президент да ви издържам! Аз и Улав Щолц и УрсУлавата! Моге да съм Бидон но не бездънен!!

29

Бай Дрън

преди 1 година

Хаха, тя пролетта свършва, явно с нея и пролетната контраофанзива. Тия ни взимат за канарчета. Намериха си дойни крави и доят. Не е ясно колко от оръжията стигат до фронта. Вероятно голяма част не, но не защото са унищожени, а защото са препродадени. Урсула направи голяма далавера, ама тия имат таланта да направят по-голяма.

28

Анонимен

преди 1 година

Некадърници,цяла Европа и Северна Америка ви издържа,като сте нефелни вдигайте бяло знаме и стига са загивали млади мъже.

27

До 21

преди 1 година

Никой повече няма да си купи билети за това представление! Спонсорите свършиха :)

26

Анонимен

преди 1 година

Тази офанзива мина и вече започва да реве, че няма достатъчно материал за следващата?!

25

Анонимен

преди 1 година

Тука представа си нямате що за стока са украинците.Въобще не знаете що за хора са.Мислят само за пари,те са най важното нещо на света за украинеца и украинката.За пари са готови на всичко.Затова постоянно искат пари от Запада.А корупцията в Украйна е на такива висоти че другаде такава няма.Всичко се знае от Запада и американците,но си траят докато се бият с Русия.

24

Той твърдеше

преди 1 година

Че заради Климатичното оръжие на Путин вали дъжд и земята не можела да си твърди! Путин бил виновен че нямало кантраофанзива...

23

По същество

преди 1 година

Ако ти тръгнеш на фронта ще ти повярвам, Кулебчо. Иначе хора от къде? Като ви свършат на'цистите кой ще се бие?

22

Ядрен вампир Z

преди 1 година

Бе каква контра какви освободени територии бе ти чуваш ли се.Такъв шамар ще ти изгърмя че ще ти напълня очите със стъкла

21

Говедо

преди 1 година

Пролетното представление се отлага!Парите на зрителите няма да се връщат!Билетите за лятното представление са в продажба на тройни цени!