178

Как да го превземе,

преди 1 година

не четете ли какво купищата наглосаксонски медии и институции съобщават за руснаците:Вагнер щял да се маха,чеченците щели да дойдат,украинците унищожили всички руски складове и убили много стотин хиляди руснаци с оръжията-чудо, харизани им като помощи,Путин смъртно болен,генералите му уволнявани...И изведнъж:Бахмут пред превзвмане???Много обичам да ме лъжат медиите,и западните,и нашите,сляпо преписващи всичко от тях.Но да ме лъжат красиво, а не жалко,с взаимно изключващи се фейкове.

177

Малко за политика

преди 1 година

Украйна не може да спечели война срещу Русия. Колкото по-рано започнат да преговарят за мир толкова по-малко ще загубят.

176

Анонимен

преди 1 година

До 200 Като те слуша човек се едно си някакъв азиатец и искаш да те управлява Китай и арабските карабинии. Нещо не си добре с главния и идеологията. Европа е западната цивилизация ... САЩ е само част от нас. И да ще ви даваме отпор винаги карабинаа орязана:)) Като искаш азиатции и арабухии се омитайй от Европа.

175

Споко

преди 1 година

Споко, сега Украйна ще победи, Крим ще се върне в Украйна и другите области също ще се върнат в Украйна и всичко ще си бъде както си беше преди.

174

Анонимен

преди 1 година

Украина на протяжении трех месяцев говорит о том, что у них все готово к наступлению. Но только на словах, это политический акт. Фактически, Киев находится в состоянии, близком к агонии. Но не исключено, что сил и средств у них еще много. Не надо заниматься шапкозакидательством.

173

Светът не е ЕС и САЩ

преди 1 година

До Споко: Споко ли? Дали западният свят е цивилизован е под въпрос. По-скоро са свикнали да живеят на гърба на другите. Нещо си се объркал. Светът не се състои от САЩ и сателитите им. Кой е съюзник на САЩ в Азия? На пръсти се броят. А в Африка, в Латинска Америка? Светът вече не е еднополюсен. Русия може и да прекъсне икономическите си връзки със САЩ и ЕС, но това съвсем не значи, че ще бъде изолирана от света. И Китай не е единственият търговски партньор, на когото може да разчита.

172

Анонимен

преди 1 година

До 195 Сега обратно ще ги признаем, като част от Украйна;)) Няма минск няма газинсс.. всичко свърши когато започнахте войната. Вече има само който победи. Клоун измислен

171

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Преди два дена Кадиров гордо и смело се напери в ТикТок, че щял да замести Венгер в атаката на Бахмут. Носеше камуфлажна ризка на Луи Витон за $3000, вероятно и с дилдо дълбоко заровено в разпуснатото дупе. Днес Кадиров също така гордо и смело заяви в ТикТок, че Прегожкин трябвало да си довърши работата и нямало да го замества. По данни на роското МО, Кадиров не искал да рискува да му изпадне дилдото от халката с такива маневри.

170

Анонимен

преди 1 година

Какво безсилие :)) Украйна дори не се напъва, а се подготвя за контраофанзивата. Орккитее вече нямат никакъв статут на сила. Онзи ден САЩ им свалиха с Patriot така обсъжданата от филите безаналогова супер модерна космическа гигерхипа летяща ракета Кинжал:)) След смеха с новите им самолети, корабите, артилерията ... това беше пирона в ковчегаа с лъжи. Е САЩ до сеганса дали само стари технологии като Patriot и Himars:))) смях

169

Пак копи/пейст?

преди 1 година

До Анонимен 188: Минските съглашения ги нарушаваше Киев, не Русия. Осем години обстрел през т.н. разделителна линия. А Русия, Германия и Франция бяха само гаранти за тяхното изпълнение. А за Северен поток: само човек с психични проблеми може да повярва, че Русия ще взриви собственият си газопровод. Стига г'лупости.

168

Анонимен

преди 1 година

Четирите републики които обявиха независимост бяха международно признати и легитимни според международните закони и правилата на ООН. И пак по правилата на ООН се присъединиха към Русия с референум. Така нареченотео "контранастъпление" ще бъде агресия срещу Русия и руски територии според правилата на ООН, и тогава военната операция ще приключи, ще премине във война и цялата военна мощ на Русия безмилостно и справедливо ще се стовари над това което е останало от територията на бившата УССР.

167

Анонимен

преди 1 година

Минските споразумения, според колито източните региони на Украйна получаваха самоуправление и автономия ------////------ Няма такова нещо.

166

Анонимен

преди 1 година

"ох, сладур... дори любимите" Ох, копейка до някъде исторически в Украйна да има такъв батальон при положение, че руснаците се готвят да ги нападат и че руснаците винаги са се държали с тях по-лошо от немците, гладомор с милиони загинали, късането стената на язовира на Днепър над 100 хил загинали украинци. Ама ми кажи ти защо руснаците имат нацистки батальони в Украйна? Алексей Мильчаков, Рускии имперски легион, Русич и тн?

165

Анонимен

преди 1 година

Меркел и Оланд казаха, че са лъгали Русия с Минските споразумениея, защото Украйна се нуждаела от време, за да се въоръжи тотално. А защо Украйна трябваше да се въоръжава до зъби, ако някой от Киев и Европа имаше намерение да изпълни Минските споразумения, според колито източните региони на Украйна получаваха самоуправление и автономия?

164

Нищо ново

преди 1 година

До 1: Ръси г'лупости Буданов, но поне признава, че Украйна е организирала терористичните атаки в Русия. Рано или късмо и той ще си получи заслуженото. А за руските ракети - западната пропаганда разправяше, че били свършили още през декември.

163

Анонимен

преди 1 година

Русия наруши Будапещенския меморандум и Минските съглашения и гръмнаха европейската част на Северен поток, въобще да не се надяват на мирно споразумение с Европейския Съюз.А Путин е обявен за военопрестъпник.Войната ще завърши след процеса в Хага.Дори Иван Гешев обяви от Киев че ще арестува Путин, което доведе до бомбения атентат срещу него.

162

Анонимен

преди 1 година

Руски бомбардировачи унищожиха техника на НАТО в Николаев.Имаше подробности за нощните полети на руски пилоти.През нощта срещу 7 май екипажите на Ту-22М3 ВКС извършиха няколко ракетни удара по обекти на ВСУ.В Николаев беше унищожен пунктът,в който се намираше военната техника на ВСУ,включително прехвърлената от западни държави.Преди изстрелването на крилатите ракети бяха изстреляни ударни дронове,които бяха използвани за отвличане на вниманието на украинската ПВО,след което крилатите ракети започнаха да поразяват наземни цели,включително зенитно-ракетни системи,които Украйна получи от НАТО .

161

Каква истина е това?

преди 1 година

До Това е истината: Минските съглашения ги нарушаваше Киев, не Русия. Осем години обстрел през т.н. разделителна линия. А Русия, Германия и Франция бяха само гаранти за тяхното изпълнение. А за Северен поток: само човек с психични проблеми може да повярва, че Русия ще взриви собственият си газопровод. Стига г'лупости.

160

2

преди 1 година

Още през 2021 г. казах, че Путин има рак и всички току-що започнаха да говорят за това, времето ще покаже кой е прав; Нивото на вагнеровците е много по-високо от това на редовните войски на Руската федерация; В Руската федерация има сили, които искат да елиминират Пригожин.

159

1

преди 1 година

"Ние убивахме руснаци и ще убиваме руснаци навсякъде по света до пълната победа на Украйна" - Буданов за участието на украинските специални служби в убийството на редица руски фигури. Основното от интервюто на началника на Главното разузнавателно управление: Руската федерация няма потенциал да създаде нов опит за сериозно настъпление където и да е в Украйна; Руската федерация сведе запасите си от ракети почти до нула. Те се опитват да натрупат известен запас от ракети, за да осуетят украинското контранастъпление; Пропагандата в Руската федерация работи добре, дори могат да представят падането