70

Анонимен

преди 1 година

настоящите краваролюбци и техните родители едно време ронеха сълзи пред портрета на Ленин! Ако САЩ загубят или се откажат от тази война и Европа, те отново ще са първите които ще засилят краварите с омраза и ще станат фенове на Китай, примерно.

69

Анонимен

преди 1 година

еуроатлантик == национален предател. еуроатлантиците съсипват държавата вече 30 и отгоре години.последните еуроатлантици искат да орежат тецовете с 40% и не окрайна а африканските държави ще задминем по мизерия

68

Анонимен

преди 1 година

Уж бедни а като дойдоха у нас не щат във фургони като хората от наводнените карловски села а искат в Спа хотели по морето

67

Анонимен

преди 1 година

Оказа се че Зеленски няма войска за контраофанзивата а великите САЩ свършват джобните на 1ви юни! С последните заделени пари отново правят кампания за геноцида на Путин, а уж украинските герои трябваше да маршируват към Москва

66

Евроатлантик

преди 1 година

Виж сега руски смукач разбирам че съдиш хо себе си за другите но недей хората с евроатлантически политически възгледи имат правото да ги изразяват независимо дали ти харесват или не.Не всички сме национални предатели като вас руските слуги.

65

Голям праз...

преди 1 година

Че те украинците си бяха БЕДНИ и преди да започне войната . Пълни миззерници . Не помните ли как идваха на Черноморието ни години наред да мият чинии и да чистят кръчмите заедно с азърбейджанци и разни азиатци . Най- сккапаната работа за най- ниските заплати .... а няколкото украинци които сервираха в заведението в което ходех тогава се правеха на руснаци ... ахахахаха .

64

Анонимен

преди 1 година

Украинците още ли не са се сетили, че целта на войната е да се унищожат славянските народи? Като воюват иумират за родината, само помагат на евреите да ги унищожат. Ако не става с война,може и с финансов геноцид. Няма такъв райх с фюрер евреин. Тази власт се нарича ЦОП- Ционистко окупационно правителство.

63

Мишок

преди 1 година

До 92 Същото се отнася и за хората в България

62

(-_-)

преди 1 година

Ауу сега видиш ли се загрижили за хората.. Ами като финансирахте майдани и прочие? Нима не разбирахте какво ще се случи после? Като радикализирахте населението не ви ли мина през акъля, че така ще съсипете всичко?

61

Me

преди 1 година

Ами това не е само в Украйна, а навсякъде, включително и в милата ни родина България. Даже, тук е още по-зле ми се струва.

60

Анонимен

преди 1 година

Айде , дадоха им 115 милиарда долара , но просията продължава .

59

Име

преди 1 година

Да си търсят парите от продажното зелено човече!

58

Болшевик

преди 1 година

Да не се притесняват такава държава няма да има за в бъдеще

57

God Bless USA

преди 1 година

До 77 Честито одобрен си за смяна на пола ;)

56

Анонимен

преди 1 година

Нарастваща бедност в Киев, а няма свободни маси в кафенета и ресторанти. Това звучи като бедните в Киев ядат само хайвер с шампанско и кобе вагио.

55

Black River

преди 1 година

Да, всичко поскъпва. Особено,след като "бедните", "нещастни" и "бягащи от ужасите на войната", "бежанци", наводниха ЕС - и България в това число! - пристигайки със скъпите си и модерни коли, кученца и ковроляци , за да живеят безгрижно на гърба на други народи! Емал съм ви байката, отVRатителни хохля.Т.ски бLядове!!!!

54

God обес USA

преди 1 година

мизерниците на планетата не мие ясно с какво са хванали за топките тукашните мекерета та последните само повръщат по сайта?

53

(-_-)

преди 1 година

Ако това с пенсиите е вярно - това е абсолютна гавра с нашите пенсионери!

52

КладницатаНаКомСвине

преди 1 година

До 73 Нека това да направят и ше има народно възстание аз ще го водя лично като генерал.

51

ВЪПРОС

преди 1 година

Много се говори по темата за Спиране на Пенсиите на Българските Пенсионери , много незнайни Доценти , Професори и Член Кореспонденти на Незнайни Университети , без да са Хабилитирани от Държавата и на заплата от НПО .Тук ще Запитам Българските Медии - Защо НОИ изплаща Пенсии на Украинци ? Няма ли Съдебен Спор или Господари на Ефира да се Покажат ?