81

Браво, Корни!

преди 1 година

България е с теб!!!

80

ПОДКРЕПЯМ

преди 1 година

НО НИНОВА НИЩО НЕ ПРЕДЛАГА ЗА СПАСЯВАНЕ НА РАЖДАЕМОСТТА

79

Анонимен

преди 1 година

Откъде не къде джендарията ше бъде поставяна на гласуване спрямо нормалността, като да има някаква тежест? Така извращенията излизат, че са също толкова важни, колкото здравата нравственост и добродетелност. Така се поставя прецедент, че добруването на цялото общество е въпрос на гласуване. Какво друго мое роди комуниС......

78

Анонимен

преди 1 година

Нинова скоро ще бъде мъж с мустак и каскет!

77

Анонимен

преди 1 година

КОГАТО СТАНЕШ ПЪЛНОЛЕТЕН - НАД 18 ГОД. - ПРАВИ КАКВОТО ИСКАШ СЪС СЕБЕ СИ!!! НО НЕ И ДА ОБУЧАВАШ ДЕЦА ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА И НЕ ДА РЕКЛАМИРАШ ПЕДОФИЛИЯ И ХОМОСЕКСУАЛИЗЪМ!!!

76

Анонимен

преди 1 година

Това е грешна стъпка. Ако не съберат необходимите подписи (а българинът твърдо е доказал ленивостта си - за справка референдумът за АЕЦ Белене), на следващия ден ще се приеме ИК.

75

Наблюдател

преди 1 година

Безродниците наредени на барикадата чак се пенят. Браво, добри парички ще направите днес.Довечера сигурно ще е продължението с медиите и обслужващата клика. Като ви гледам демокрацията тя по зле от диктатура.

74

ФА КТ

преди 1 година

Тука форумните жендъри веднага се преброихте , хахахха Нинова не я дишам, ама реално нямам против тази идея, вие против ли сте?

73

Анонимен

преди 1 година

Жената на Копейката иска да си инсталира кочан

72

И във Флорида

преди 1 година

Я забраниха в училищата! Поздрави от САЩ!

71

Берлин

преди 1 година

В България е разрешен референдум??! Тук е забранен..завиждам!

70

Гошо

преди 1 година

а защо просто направо не изготвят проекто закон и да се гласува, ами ще занимават хората с референдум, кой би бил против нещо такова изобщо

69

ТТ

преди 1 година

Напълно съгласен. Даже за начало искам да се забранят снимките на които Брежнев се целува уста в уста с Ерих Хонекер и Тодор Живков. Настръхвам когато гледам мъже да правят това!

68

ППДБТ+

преди 1 година

Да живее укронацизма и дезинформацията!

67

ППДБТ+

преди 1 година

Рекрутинг ивент в училищата! От малки ще им промиваме мозъка!

66

Анонимен

преди 1 година

Изборите минаха, но Нинова още е в предизборна кампания, че връчвания на мандати предстоят, а тя много иска да е в някой кабинет, я министър, я вице. Нинова, няма да те огрее.

65

:)

преди 1 година

Според мен заглавието на референдума звучи абсурдно. Излиза, че БСП признават наличието на други полове освен мъжкия и женския, което е опасен прецендент.

64

човек

преди 1 година

Аз пък внасям референдум сещу корупцията, беззаконието и безперспективността. Този референдум е глусуването на изборите--и на него половината от българите не гласуват. Значи ли това ,че българите подкрепят беззаконието, корупцията и безперспективнотта?Ува, да ---след като такива "звезди" като: Тиква, Хидроинженер, Импексова, Копейкин и Чалгар--вижте само прякорите им--определят сйъдбата ни. Тази държава е обречена---при такъв "умен" народ-- и Левски в тефтерчето си е писал Народе, народе.....

63

Анонимен

преди 1 година

Занимавате се с 1% от населението, което се оправя много добре сред останалите и не му пука в какви идеологии вярвате или невярвате. Въобразявате си, че някой иска да ви прави себеподобен. Джендърите като всеки човечец на тази земя копнеят за просто разбиране и толеранс. Никой не заплашва и не е в състояние да променя мнозинството. Обикновено мнозинството трудно приема малцинствата, а обратните са малцинство и винаги ще останат малцинство, което не заплашва никого. Гледайте истинските проблеми

62

МъЖЕНствените...

преди 1 година

...тук пищят! Кой им пречи да у..риринират клекнали в дамската тоалетна? Да спрат да агитират за пер.верзии !