219

До 243

преди 1 година

Ти се казваш Мария! Сигурен съм в това! Тази, която познавам аз е същото кресливо и поучително същество, като теб!

218

Ха-ха

преди 1 година

Тоя път служителите на дедо Сорос съвсем се оляха и станаха смешни. Когато се лъже, лъжата трябва поне да прилича малко от малко на истина.

217

Анонимен

преди 1 година

Гледайте сериала Местен извънземен, много е не-политкоректен. :-)Още в първата серия шерифа се представя като "големият черен" и героя на Алан Тудюк му казва - ААА заради джипа ли? :-DПосле пак имаше заигравка. Кмета "снежинка". - Добре, кмет Снежинка. - Ама аз не се казвам така. Т.е. просто "бял". Това е само от първият епизод. ;-)Освен това актрисите не са слаби. Нормални са, а главната актриса има и килца отгоре и е страшна симпатяга.

216

Анонимен

преди 1 година

До До Не съм Таня Ха ха ха ха, аз прочетох само последните 10-15 коментара и мога да те уверя, че не симпатизирам на ЛГБТ. Защо сте се изпокарали с Таня също не ми е ясно. Само ти казвам, че твърде едностранчиво и не по най-добрия начин оценяваш това, което предполагаш, че се е случвало на Таня. Дано някое момиче успее да ти коригира тази страна от светогледа. И на теб поздрави и весели празници.

215

Анонимен

преди 1 година

До До Таня Ти друг аргумент нямаш ли, бе?

214

До Не съм Таня

преди 1 година

Но си същото, като нея. Всъщност, Таня, в коментсрите тук се превърна по-скоро в нарицателно на ядосано, lgbt, п0дчовешко, НО и либерално същество. :) Така че, здравей и на теб, Не съм Таня. Поздрави!

213

Анонимен

преди 1 година

Всъщност въпросната актриса е смесена раса, не е чернокожа, египтяните също са смесена раса, така че невиждам нищо ненормално, все пак Клеопатра е египетска царица, а не шведска)

212

Анонимен

преди 1 година

Исторически факт е, че Клеопатра е с македонски корени. Алоу, макетата, протестирайтe!

211

Не съм Таня

преди 1 година

До Петьо /222/ И от любов разбираш толкова, колкото и от история или киноизкуство. Когато някоя от любов те дари с такива ласки, тогава се произнасяй по въпроса. Но дали някога ще ти се случи, като се има предвид на първо място акъла ти ...

210

До Таня

преди 1 година

Изчезвай! :)

209

Анонимен

преди 1 година

До Георги Много оригинално и кодирано, но разбираемо си го написал. Дано е ясно за повечето читатели тук.

208

Анонимен

преди 1 година

Таня, като казваш че всички хора има права - белите хора вече какви да ги броим - като цветни ли? За правата говоря. ;-)

207

Тази Таня

преди 1 година

Да не се казва Мария случайно? Имам една Мария в листа с приятели в Gейсбук, която е точно толкова бавноразвиваща се, като това, което пише тук лол

206

Анонимен

преди 1 година

Опа дойдохме си на думата за лгбт,те имат права да мълчат щото ако чакаме нещо на тях,човечеството ще изчезне съвсем скоро,аз не знам некой да е забременел като го пълнят отзад!

205

Анонимен

преди 1 година

"Посочи къде съм написала, че го харесвам? Единственото, което се опитвам да набия в овчите ви глави е да не се тригървате супер лесно от всяко нещо."..............................Тригървате? Пиши на български не на маймуница бе, овча главо. И не, подобна реклама няма да накара хората да го гледат, а ще ги отврати. Това ако е добра реклама за теб, значи нещо изначално ти е сбъркано в овчата кратуна, още повече щом търсиш сметка на хората за тяхната реакция.

204

шибана ромка

преди 1 година

големия нос от маалата играе Клеопатра 7 ами ромеите до нея ромейска елада пардон ламбада си седят в Египет като ги одобрявате за ролите тези ром и ромка,ама не сме тях

203

Анонимен

преди 1 година

Таня говрим за нещо конкретно, ти вземи прочети каква е темата и после говори!И си набии в овчата глава ти, че всеки има право на мнение. ВСЕКИ. НЕ САМО ТИ.

202

До Таня

преди 1 година

И неграмотна.

201

Анонимен

преди 1 година

Аааа Таня, ти нямаш мнение, но учиш другите на това да нямат мнение без знание също като теб? Още по-зле. Просто млъкни.Труженичките нямат мнение.Тук няма такива. Всеки изразява мнение тук - само ти си чешеш пръстите.

200

Таня

преди 1 година

Никой от вас, русофили, нямате право да nлюете по правата на хората! Както различните раси, така и LGBT хората имат своите права и принос за света, в който живеем! Набийте си го в козите глави!