155

123456

преди 1 година

Ама погледнете "закъсалата" Гърция, с която ни плашат, какво дава на народа за Великден. Тук просто многоооо се краде!

154

Анонимен

преди 1 година

А за рускофашистки партии субсидии има

153

Анонимен

преди 1 година

ТАКА Е ПРИ РАДЕВ

152

Анонимен

преди 1 година

Ако щеш вярвай, избихте се за тия 70 лева

151

Дааам

преди 1 година

Щом и пенсионерите станаха Бедни и Богати........да ти с.а на държавата.

150

еничари

преди 1 година

Аз за издръжка на украинците има! А за субсидии за заплати на украинците има. А за снаряди пари има. Е затова България ще я няма

149

do 163

преди 1 година

Няма пенсия под 500лв. за човек с адекватен стаж. НЯМА. Стига лъга. баба ти е работила има-няма 20 години, а останалото време аху-ихи.

148

Анонимен

преди 1 година

ИЗОБЩО, ама ИЗОБЩО не ми пука за хора, които не са се осигурявали на реалните си заплати! Родителите ми са с тавана на пенсиите и са работили през целия преход. Пенсионираха се преди 5-6 години. Не са държавни служители. Най-забавното е, че умнокрасивите програмисти плащаме пенсиите на наглите текезесари на родители на русофилите, които до един са в сивия сектор. Русофил = бачкер в сивия сектор в 90% от случаите. Или червена бабичка, на която умнокрасивите програмисти плащаеме пенсията.

147

няма значение

преди 1 година

Как спите , как ядете, как гледате хората в очите и обещавате, обещавате....за да гласуат.!! Добавки, само за най-бедните ???? Най-бедните , са всички онези, без вас !!

146

Анонимен

преди 1 година

Баба има 33 години стаж като прогимназиална учителка по математика, пенсията й е под 500 лева, не мисля че е човек който не е работил и не се осигорявал

145

Анонимен

преди 1 година

Тъй,де,ама проверете дали съдии,прекурори и висши държавни служители,както и народни представители внасят осигуровки?Проверете.Осигуровки им внася държавата,демек ние.

144

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен За начина на определяне на пенсиите е виновен Калфин от БСП. Той премахна годините до 1997 при определяне на коефициента за размера на пенсиите. За съжаление много хора, с прилични доходи преди 1997 година и не осигурявани на реални заплати от работодателите им след 1997 година останаха с мизерни пенсии. Защо? Нали и преди 1997 г. също са внасяли осигуровки? Ами пенсионни фонд, заграбен от БКП, който беше най-богатия фонд в България, кога ще бъде възстановен от наследниците на БКП?

143

Анонимен

преди 1 година

Цял живот стимулират тър...теите. А не си ли задават въпроса защо са с ниски пенсии? Или не са работили, или са търсили канапчийски длъжности за ниски заплати...а сега...олеле!

142

Анонимен

преди 1 година

Тоя щеше да въвежда и задължителна служба в армията.Кога стана муймун,кога му почервеня зад+ника.Добре,че КС го поряза.Айде,чуп ка!

141

Царя е гол

преди 1 година

Ще ми се пенсионерите да спрът да гласуват за известно време, да видим кого ще подкупват тия *** политици. Студентите, циганскитероми, майките, децата с увреждания? Така раздадените подкупи, опаковани като пенсия е подсъдно! Разбихте вървяща държава, еййй! Преди 10-12 години имаше хора по улиците, които неможеха да си плащат тока, сега има спор, кой да купи поредния имот или къща. Дали не сме забогатели или сме седяли на едно място и баш Президента да ни върне в Русия като част от СИВ2?

140

Анонимен

преди 1 година

всичко което имаме и това което събориха е построено от тези пенсионери ! а сега нека у мират от глад и мизерия .Значи това сме ние - без ум чест и съвест

139

1111

преди 1 година

Не завиждам на тези с ниските пенсии но те не са внесли необходимите вноски за пенсииа сега ги подпомагат. Хора с яхти и хотели получават ниски пенсий, защото не са се осигурявали. Мамят държавата а тя ги подпомага.

138

анонимен

преди 1 година

До Анонимен Ще има! Няма за пенсионери с пенсии 505лв. и... , неработещи, поради невъзможност. Това е справедливостта!

137

Анонимен

преди 1 година

Странно а американофилите без родители саче са против истината за пенсионерите - глад студ и мизерия !

136

Анонимен

преди 1 година

Не е задължително тия с ниски пенсии да са най-бедни. Има хора на които не им се е налагало да работят, защото са добре осигурени, и сега взимат ниски пенсии, но не са бедни. Пъдпъдъкът точно на тях дава добавка!