154

Анонимен

преди 1 година

Либерал сатанистките-глобалистки предусещайки неизбежния си край изфабрикуваха тая последна гадост само и само да попречат на Тръмп да се върне в Белия дом.След като не могат да се справят с Русия,Китай страните от БРИКС и ШОС И 2/3 от света които се обявиха за край на американската хегемония Байдън и другите сатанисти поне ще опитат ще избиват чивия чрез Тръмп

153

Анонимен

преди 1 година

188 кво кво велика държава правосъдие кво я пак? Съдииите се назначават от президентите там. Затова са и президентска. С най много затворници от целия свят. Кравария и сбирщина от престъпници, всеки ходи с оръжие и стреля къдет си иска. Самият факт че са те промили също си е престъпление. Бегай питай оня снуп дог що не го пуснаха в англия след като предния ден стрелял в дискотека напушен.

152

Анонимен

преди 1 година

До 190За мое голямо съжаление Байдън тръгна по Пътя на Путин да арестува опозиционните лидери))))))))За разлика от Русия и България съдът и прокуратурата са наистина независими.Клинтън когато беше деистващ президент беше разследван за лъжата, че нямал интимна връзка с Моника Люински.

151

Анонимен

преди 1 година

НИКОГА В САЩ НЕ СЕ СЛУЧВАЛО ТОВА ДА ИМА ПРОЦЕС СТЕЩУ БИВШ ПРЕЗИДЕНТ! ФАКТ! БАЙДЪН Е ПЪРВИЯТ,КОЙТО ИЗПОЛЗВА ПОЛИТИЧЕСКАТА СИ СИЛА ЗА САМОРАЗПРАВА С ОПОНЕНТ! ФАКТ! БАЙДЪН Е ПОЗОР ЗА САЩ И ДАВА ХРАНА НА ВРАГОВЕТЕ НА АМЕРИКА! ФАКТ

150

Анонимен

преди 1 година

До Републиканец Абе тъъъъпако. Точно републиканската партия е освободила робите в Америка и точно републиканската партия даде равни права на черни и бели. И точно черните гласуваха за републиканците, но след Тръмп едва ли ще продължават да гласуват за тях. И такива просссстаци като теб които не разбират нищо почват да говорат за бели мъже.

149

Анонимен

преди 1 година

Някой още вярва ли, че Америка е свободна и демократична страна? Аааа?

148

Анонимен

преди 1 година

Глобалистката МАФИЯ не прощава!

147

Анонимен

преди 1 година

За мое голямо съжаление Байдън тръгна по Пътя на Путин да арестува опозиционните лидери.Нищо добро не очаква САЩ с диктатура.

146

Анонимен

преди 1 година

181 ти си ***. Предлагам да ходиш да четеш програмата на навални в затвора къде оня искаше да чете корана пък не му го били давали. Може шоколадово смути и мъфини после да поискаш там.

145

Анонимен

преди 1 година

Затова са велика държава - всички са равни пред закона и всеки трепери пред съдията. А съдията винаги е мега авторитет. Клинтън го разнасяха като панаирджийска мечка, докато не си призна, че е излъгал, и беше на косъм от импийчмънт именно заради лъжата. Никога САЩ не са били застрашени от диктатура, никога. Не бих живяла там, не им харесвам масовата култура и бръщолевениците на особено вресливите крайнолеви субекти там, но не мога да не им се възхитя за демокрацията.

144

Републиканец

преди 1 година

Ако бе жив днес бащата основател на американската нация - томас джеферсьн никога не би основал свободният свят , ако знаеше на какви подигравки ще бьде подложен свободният , бял мьжВ деня на своето встъпване в длъжност, Джеферсън върви пеш до сградата на Конгреса.[68] Речта, отправена към публиката, настоява за мир, единство и помирение, като известен пасаж гласи: Всички сме републиканци, всички сме федералисти.[69] и исповядваме божиите ценности

143

Анонимен

преди 1 година

До Републиканец Защо отъждествяваш републиканците с Тръмп. От 215 републиканци в Конгреса само 15 са почитатели на Тръмп.

142

Анонимен

преди 1 година

Така или иначе сащ ще бъдат разрушени като бананова сбирщина. Сами си го правят, смятайте ако някой ги подбутне кво ще стане. Примерно Китай и Русия ако въоръжат Мексико янките никакъв шанс.

141

Анонимен

преди 1 година

Всичко ше се оправи,ако Тръмп е президент на САЩ,а Навални на Русия.Джуджето и Памперса на скамейката в Нюрнберг с една гривна.

140

Анонимен

преди 1 година

този цирк с Тръмп е за хора с акъла на детска градина

139

Анонимен

преди 1 година

До Републиканец Точно такава тъмна сила е Доналд Тръмп.

138

Анонимен

преди 1 година

До Двойни стандарти 170 Нищо не си разбрал и е безсмислено да ти обяснявам че в Америка Байдън не може да арестува никого. В Русия Путин може да арестува когото си поиска, просто трябва да се обади по телефона.

137

Републиканец

преди 1 година

Борбата срещу християнските ценности се води отдавна - за това говори един от бащите основатели на американската нация - и президент на сащ - джеймс мадисьнТой заедно с Джон Джей и Александър Хамилтън, като представители от страна на федералистите се смятат за бащи на Американската Конституция.В една своя реч пред конгреса той казва - има сили скрити там някаде тъмни сили които опитват да опорочат всичко вьв което вярвамеНо аз вярвам , че бог е с нас и ще ни преведе през тъмнината

136

Анонимен

преди 1 година

да арестуваш лидера на опозицията ето кой е дал тоя акъл на Кирчополитическата халтура на демокрадите и на ниво

135

Анонимен

преди 1 година

ТРЪМП АКО СЕ ВЪРНЕ И ЩЕ ИМ РАЗВАЛИ ВОЙНАТА НА ПУТИН И БАЙДЪН