43

Хахаха

преди 1 година

Колкото и да инвестираш, трябва да имаш хората, защото останалото е да наливаш вода в спукана бъчва. Имайки предвид, че само 3% от населението е умно и може да движи една компания напред, т.е. има инженерна мисъл, то няма как да се случи това в Русия, защото умните им напуснаха. Виж, вземете там Чеченеца да видим дали ще изобрети нещо.

42

Анонимен

преди 1 година

Подуването може да е от кортикостероиди. Те и на Жан Клод Юнкер му се подиграваха че го боли крака но той беше добър човек за сметка на урсула.

41

Анонимен

преди 1 година

До Ядрен русофилZ Някак ми се струва, че тия диви коментари ти се струват като добра реклама. Ама на ватенка, толкова, биене, е*ане и пълна преса за всички, а царя на златен трон. Като това ги просълзява от умиление. Даже да ги нарече човек такива - животни ще е обида за животните. За това русия трябва да я изгуби тази война, за да не расте подобен управленски тумор.

40

Анонимен

преди 1 година

Путин и преди им е говорил подобни неща, ама ефект нулев. Дадоха се милиарди за първия руски смартфон - тотал провал. Новите им постройки - тотал провал и грабеж - по-зле са и от старите панелки. Собствени роботи и изкуствен интелект - тотал провал и там. Абе списъка е доста дълъг, така че не вярвам нещо да се промени.

39

Хора

преди 1 година

Написаното не е истина....

38

Анонимен

преди 1 година

Путин им е заявил, че ще инвестират в Русия и че това не е молба.

37

ТУРЦИЯ Е ДЪРЖАВА

преди 1 година

САМО ПРЕЗ ПСОЛЕДНИЯ ВЕК ТЕРОРИСТ, ИЗБИ 1,5 МИЛИОНА АРМЕНЦИ БЕЗ ВОЙНА, 300 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ БЕЗ ВОЙНА, 200 ХИЛЯДИ ГЪРЦИ, БЕЗ ВОЙНА, НАД 200 МХИЛЯДИ КЮРДИ, БЕЗ ВОЙНА, НЕ СА ПЛАТИЛИ 1 ЛИРА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ТУРКОПИТЕЦИТЕ СОВЕН ВСИЧКО ТОВА СА И НАГЛЯРИ - ВЗЕХА ОБЕЗЩЕТЕНИЯ ОТ БГ ЗА ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС, НЕ МИ ТРИЙТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУРСКИ ПОДЛОГГГИ ОТ ДНЕС БГ. СПРЕТЕ ДА ХОДИТЕ В ТУРЦИЯ, ТАЗИ ДЪРЖАВА Е ЛИЦЕМРНА И Е ВРАГ НА ХРИСТИЯНСКА ЕВРОПА, ВИЖТЕ КОЛКО МНОГО ЦЪРКВИ НАПРАВИХА НА ДЖАМИИ

36

Анонимен

преди 1 година

Днеска милиардери, утре се подхлъзнали!

35

Анонимен

преди 1 година

Като шибнат видео нито то се отваря нито текста нито форума нищо. Вината е в моето устройство но какво пречи видеото да се разположи по надолу за да може всички да четем поне статията.

34

Бум

преди 1 година

Руски военни са открили безпилотника на САЩ,паднал вчера в морето.....

33

Анонимен

преди 1 година

Доста състарен изглежда джуджето, парите за ботокса ли свършиха или сън не го лови?

32

Ядрен русофилZ

преди 1 година

Ами надали е било молба а чиста заповед.Вовата е царя на Русия и ако реши ще ги вкара всичките в пандиза като Хордоковски.Вовата решава какво и как ще става в Русия а който не слуша ще яде на бебето крачето...

31

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Защо цял ден се говори какво бил казал Ройтерс, но за отсрещната гледна точка "ТЪМНА ИНДИЯ" Престъпление е да се каже, види или чуе. Всеки нормален човек веднага си прави изводите.

30

анонимен келеш

преди 1 година

Дай пари или политаш без парашут от балкона:):):):)Тва е бил разговора:):):)

29

Анонимен

преди 1 година

Икономиката на Русия е в прекрасно състояние и там е ключа от палатката. На Европа и предстои да купува супер скъпи горива от америка и латинска америка. АА без да могат да грабят колонии и евтина работна ръка тръгват назад със спринт.

28

Анонимен

преди 1 година

Тоест в прав текст им казва, искам ви парите или ще ви самоубия. Интересно какво ще прави като ги изплюска, защото не изглежда като човек способен да гради каквото и да било, освен лични палати.

27

Анонимен

преди 1 година

какво разбират от технологии и производство КГБ калинките --------------- хахахахахаххах технологиите и производството не използват никакви суровини... Канада, САЩ, Австралия са суровинни държави... Сега да ви видим вас еяропейците как ще произвеждате газ, нефт а след това и другите суровини дето ви трябват. хахахххахах

26

Хасан Дупеплясков

преди 1 година

така е , аз съм турчин, но в Турция нещата са много зле, само кзглеждат на места добре, всичко се прави от най-евтиния и лош материал.

25

Анонимен

преди 1 година

Тези милиардери са всъщност олигарси, които са създали бизнес с дадените им от болшевиките предишни държавни бизнеси и предприятия. Всичко това, което притежават е откраднато от руският народ. Путин също е един от тях.

24

ами

преди 1 година

Това не е новина Диктатор да фалира държавата си НОВИНА е че толкова богата на ресурси държава ще я фалира къпу тин