47

Анонимен

преди 1 година

Бойко милее само за нощното шкафче :)

46

Анонимен

преди 1 година

Тиквата нека си е какъвто иска.Но с нищо не е полезен за българите,освен за своите присламчени придворни,дато му помагат в пачкотрупането.Стига!!!!

45

Анонимен

преди 1 година

Бацето е като паметника на Съветската армия. Раздели България на ПроЗападна и България на бацетата.

44

До 39 пенсионер

преди 1 година

Кой да докаже нещо срещу него ,освен прокуратурата,която в лицето на Гешев отказва да го разследва.

43

Анонимен

преди 1 година

Толкова добре управлявахте, а сме последни по всичко в демографска катастрофа равносилна на национална катастрофа. Много сте нагли и некадърни.

42

Джипко Бибитков

преди 1 година

Къртя пейки антивирусно. Слагам КПП-та и събирам декларации за излизане от градовете. Забранявам достъпа до планините-развъдникът на вируси. Никой не може да го отрече! Правил съм го, и ако наредят, пак ще го правя!

41

Анонимен

преди 1 година

Борисов, прав си със съждението, че срещу нас има хора,които не мислят за България. Само че и ти,когато реши да влезеш отново в НС като трамплин за изхвърляне към желаната цел - управление на държавата, веднага си осигури публично подкрепата на ЕС, ЕНП и разбира се - на САЩ и тогава започна усилени обиколки из страната. И сгреши като предложи мерки за оправяне на БГ и помощ на Украйна почти идентични на тези на ПП.Така агитация не се прави, нямаш ли имиджмейкъри?

40

Анонимен

преди 1 година

Как да не обичаш България?!Кой ти дава пачки и кюлчета...

39

Анонимен

преди 1 година

герб са ясни . Те ако можеха нещо за 12 години щяха да го направят . Тво което могат е да ,,усвояват,, обществени ресирси без конкурс . Само това могат герб. Доходите не искат да направят европейски щото техните обрачи от фирми ще трябва да плащат . Ето това не искат от герб.

38

Анонимен

преди 1 година

Кой построи тръбата на Путин, чрез която Украйна беше заобиколена и загуби политическият си коз и след това беше нападната? Коя е Мата Хари и откъде са парите в чекмеджето?

37

Саки

преди 1 година

Вижте му тлъстата физиономия, целия потънал в кой, огромния му корем, бай ганьовското му излъчване, обръсната му глава. Виждате ли нещо европейско в тоя, нещо интелигентно, нещо одухотворено ,нещо смирено или положително. Аз виждам една подлудяла от алчност и страх ,озлобена ,тлъста мутрЪ.

36

мак

преди 1 година

Тоз има страхотен съюзник в предизборната кампания. Откри я не днес, а преди време, с любезното съдействие на днеска.бг, който сайт го отразява безспир, всеки ден, по няколко пъти. Дори измести зеленото човече от новините. И не казва нищо ново, а пак в свой си стил грачи по опонентите. Нито е оригинален, нито всесилен, нито предлага нещо ново. Ей тъй, да си намира приказка и да напомни за себе си.

35

Шефрет

преди 1 година

Тоя гагаузин не е за затвор,а за психиатрия ...

34

Тангра

преди 1 година

Накрая ще остане само една партия

33

Анализатор

преди 1 година

Бойко Борисов: Срещу нас има хора, които последното, за което милеят, е България-А аз не знаех че Сииккаадджжиийте мислят за хората и държавата.

32

Панов

преди 1 година

Тези хора не са срещу вас. Те са сред вас. Да го кажем направо - тези хора сте вие.

31

Дедо

преди 1 година

Сам се хвали пиян в телефонни разговори,че обичал да прави ан-лен с*кс и други такива неподходящи на възрастта му намерения. Просто един пълен похот*ливец е тоя еднокнижник. Как не го е срам ,толкова е отблъскващ.

30

Пен

преди 1 година

Просълзих се от Бойко! Толкова много ни обича! :))))

29

Анонимен

преди 1 година

Върни асфалта бе

28

MaйMyнaтa

преди 1 година

Една трета от всяка лопата асфалт е отивала по чекмеджета и ракли......По-добре една трета в чeкмeджета, от колкото три трети по парапети глyпaкooo, не эаблуждавай наивните