565

Анонимен

преди 1 година

До АТАКИСТ "Писмото го знам още преди да си се родил ве" Е нали нямаше такова писмо, и че си го бил измислил някой след 89та?

564

Анонимен

преди 1 година

До АТАКИСТ "Нямало И баташко клане според авторите на новите учебници по история" Що лъжеш? В най-новите учебници по История си го пише черно на бяло.

563

От хората

преди 1 година

Има поговорка, че простотията ходи по хората, а не по гората.

562

Лаврентий Берия

преди 1 година

До АТАКИСТ - дойдохме си на приказката, а путинофилски подлог! Въртиш, сучеш, Украйна ти е трънчето. Вие робите мнооого мразите свободните хора. Това ли те прави "гневен" пиленце? Тъжна история. Родените да пълзите в руските ботуши не можете да полетите.

561

Гepманистaн Убepалec

преди 1 година

Cъвецките мъpшички пищят и заплашват. Значи се случва нещо добро.

560

Лаврентий Берия

преди 1 година

До 7 - що? Господаря Путин ли ще дойде да я пролее тая кръв или неговата Пета колона тук? 6-ти Септември е Истинския национален празник - Ден на гордост и единение - ден на който Европа е видяла българина горд и непокорен. А не Комунистическата пародия - да смениш 9 Септември с 3 Март - само и само да внушиш на българите робско чинопочитение към Руската империя. Празнувай 3 Март - редно е. Но не и национален празник - внушава малодушие и покорство. Нали това искате путинофилите!

559

Анонимен

преди 1 година

Браво! Доживях *** да се махне от центъра на София. Този паметник е символ на съветската окупация и хегемонията на руския агресор над България. Не му е мястото до СУ, НС и храм паметника, който носи също руско имперско име. С паметника на руския цар пред НС, идваше в повече.

558

иху

преди 1 година

Това е по заповед от САЩ!Те са империята на злото всвета!

557

Анонимен

преди 1 година

До АТАКИСТ Писмото го има в нета, другарю, можеш да го видиш с очите си. Разбрал съм, когато информацията за него стана достъпна. По обясними причини престъпните комунисти не са давали такава. Кой комунистически режим е публикувал сам данни за престъпленията си? Нещо логиката ти куца яко, защото комунистите са крили за това до падането на режима, и нямаше информация за него до тогава, значи не било вярно. И за катинското клане СССР кри 45 години, това не означава, че не са го извършили.

556

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Alex - ау, направо пускам сълза! И навръх купчината екскременти само ти отгоре - също бял лебед. Що се напъваш да "родиш" остроумие?

555

Анонимен

преди 1 година

абе некой ще стоят пред налоден съд ама ще видим

554

7

преди 1 година

Тези,които събарят паметника ще спечелят места в парламента и ще ни вкарат във война с Русия.Това ще видите съвсем скоро ,защото само гледате и ги избирате.Нашите деца ще станат пушечно месо в тази чужда война и когато полетят първите им ковчези тогава ще кажете едно голямо и глупаво българско "ХА,КО СТАНА!?НИЙ НИ ГА МИСЛЕХМЕ ТАКА!"Ще допуснем ли всичко това ,както и отхвърлянето на 3-ти март!?НИКОГА!Този пътсръв ще се лее!

553

Анонимен

преди 1 година

убийствено решение на украинския народен съвет- значи в буда пеща може в берлин може в българия неможе - двете краварски *** боко и кирчо се надпреварват кой по добре ближе американски зад-ник- ще ни злезне през носа на всички заради тълпа *** продажници- ами сталин е казал на чърчил че границата с гърция няма да преминава през асеновград и перник както са искали- а сега да поднесат цветя на американските летци разрушили софия- страшна гну-сотия

552

Анонимен

преди 1 година

На 6 дка такова молче или стадионче ще стане...

551

Лаврентий Берия

преди 1 година

До АТАКИСТ - малко се отклонихме от темата. Кажи сега, мужик - ще ходиш ли да се метнеш също Матросов под багерите за да защитиш паметника на Господарите си? Дай малко по прагматично, остави ги тея "исторически" локуми! Ще си направиш ли едно селфи за пред Стрина Митрофанова - как бориш лошите багери рушащи "паметника"? Заслужава си да се види!

550

Радослав

преди 1 година

До атакотравестита: знаеш ли какво щеше да стане ако се признаеше преди 1989г, че съветската орда е мародерствала? Щеше да е като Прага или Унгария и предатели като дядо ти и баща ти щяха да гласуват други поробени народи да изпратят башибозук да смаже национално освободителното възстание в България както правят дядо ти и баща ти като пращат за първи път българската армия в 1300 години история да смазва възстания в чужди държави с които дори нямаме обща граница!

549

Радослав

преди 1 година

До атакомуле: е как ще го покажат преди 1989г. като ще разбие мита за славният, добър, мил "Освободител"? Ти вярно ли си с мозъчния капацитет на амеба или само се правиш на такъв? Все едно Сталин да си признае за Катинската гора през 1945г.! Как ще покаже робският режим писмо, молба до робовладелеца да спре да безчинства? Нали тогава хората щяха да набият на кол теб, баща ти и дядо ти бе!

548

ПАМ НА СЪВ АРМ ОСВ

преди 1 година

махамеМОЧА И ПРАВИМ ПАМЕТНИК НА УКРАИНСКИТЕ ОСВОБОДИТЕЛИ. НЕ ЧЕ СА НИ ОСВОБОДИЛИ, НО СЕ ЖЕРТВАТ НАС ДА НЕ НИ ОСВОБОДЯТ ПИИЯНИЦИТЕ!

547

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 631 - за мен тоя "пич" е ясен! Потомък на комунистическа фамилия, около 50-те, изкарал жимота си на семейната хранилка, никога не се е занимавал с нищо смислено. Копнее да се "върне" на власт - като тате. Разбира се - путинофил от крас "не особено интелигентен". Подтиснат от властни родители и собствено безсилие - затова и агресира. Копнее за нещо "значимо" - примерно някой руска "победа" в Украйна. Това ще "подпре" самочувствието му. Размити морални норми. Такиви работи.

546

Анонимен

преди 1 година

По-добре да е в музей, отколкото някой постоянно да му посяга (дали е трошене на плочи, дали боя). На негово място като искат да вдигнат паметник на някой наш цар/държавник.