288

Анонимен

преди 1 година

Русофилите толкова разбират от война, колкото Радев има някакъв боен опит.

287

Ефрейтор Шулц

преди 1 година

До Анонимен 321 По-нови!!!??? Как, откъде, с чия електроника, ноухау, технологии и прочее, когато Русия е затънала в блатото на невъзможностите си и финансовата безнадеждност.

286

Боби

преди 1 година

До ! "Според украинския блогър Винекуров" Няма да коментирам спелинга на фамилията на въпросния чиляк. Относно запаси от снаряди... Украйна с запасите от Изаточна германи и Киевския военен окръг изкара от 1990 до 2022 година като освен че изнасяше, Крадеше ами и води 8 години гражданска война. Русия има достъп до складовете на 10 подобни военни окръга на СССР + Белорус заедно с техния ВПК. В Белорус е оръжието и боеприпаси от Полша и Приебалтите, В Ростов от България, Унгария и Чехословакия...

285

До 319

преди 1 година

Ми да да ви знам ко праите! то и вие не знаете точно ко праите! първо уревавате орталъка зарад 14 немски танка! После вашта прогожин реве ката ден как ако не му се пратят провижии иподкрепления то фронта ше се разпадне! та не знам вие какво правите! то май май и вие не знаете какво точно правите! Нямате ли някви опорки нещо там? Я кажи да чуем! Инак Бахмут по ваши думи сте го превзели преди 4 месеца! Па сега ко се оказа знаеш ли? :)))))))

284

Чугунолеяр

преди 1 година

До Боби --- Те и Мерседесите и БеЕмВетата също започнаха да се произвеждат серийно по едно и също време с Москвичите и Жигулитата, но нали разбираш разликата между тях и защо първите са свръх предпочитани пред вторите.

283

Анонимен

преди 1 година

Имам чувството, че Путин започна тази специална операция, само за да може да се отърве от всичките тези стари железа, за да има повод да произведе по-новите оръжия.

282

Анонимен

преди 1 година

До 318 Ай де стига с тия глупости не виждаш ли,че ставаш жалък.

281

Анонимен

преди 1 година

До 315 Е от ние побеждава е на те не могат да го превземат ли минахме .Ми стой си там и си пращай резерви а руснаците имат снаряди за всички.Пък ти си стой.

280

До 307

преди 1 година

МИ ко да ти кажа! Т90 се натресоха на Javelin! И се виде, че няма НИКАКВА нужда да се изпраща танк да се бие с мухи! Това първо! После гледам че путинофилията урева орталъка само за 14 танка Леопард 2! рова второ! Вотрото явно се дължи на това щото вас и господарите ви от кремъл ви е страх от немските танкове! :))))))))) И с право! :))))))))) после не знам, но вие нали имахте 5000 бройки Т14 това по путинофилски думи, та дайте да ги пробваме първо срещу Javeln, пък после срещу големите! :))))))

279

За родину

преди 1 година

За руския войник няма значение с колко стара гробница(танк) ще го пратят да умира, той пак ще умира "за родину" :)

278

Анонимен

преди 1 година

До 310 Ми не всички могат да бъдат зеленофили и да твърдят нещо което никой не е казал .Никой ,ама никой не е казвал,че Бахмут е бил превзет.

277

Анонимен

преди 1 година

Абе щом един Бахмут не могат да превземат толкова месеци вече, не ми ги хвалете рашистите. Къде са тръгнали Киев да превземат?

276

Боби

преди 1 година

До Проста математика Последните Т-62 свършват да се произвеждат 1975г(над 10000 произведени) тогава започва и производството на Т-72. Послените са с допълнителна композитна броня(веждите на Брежнев) лазерен далекомер и управляеми по радиоканал ракети изстрелвани през цевта на 115мм гладкостволно отъдие. Първите Леопард 2 и Абрамс започват да се произвеждат пак в същата тази 1975 година...

275

!

преди 1 година

Според украинския блогър Винекуров раша е останала без запаси от снаряди танкове и ракети. На всички е ясно че ако не са доставките на оръжия от Северна Корея и Иран раша ще катастрофира за седмица

274

Анонимен

преди 1 година

До 302 А киевския гном какво има нищо,едно голямо нищо,е там от старото руско ,каквото беше останало и това и сега като ходи и проси,ама и ония си нямат и те така.

273

Анонимен

преди 1 година

Който ми е турнал минус джърката му да и,съхне дано!

272

До Бай Кор

преди 1 година

Ти сега не ми разправяй на мене, че не си путинофил, ми ми кажи за кой път таз седмица превземате отново Бахмут! Не за друго ами вие тоз град от 3-4 месеца по 3-4 пъти седмично го превземате и се се оказва. че и едно село там не сте превзели! Та сега превзехте ли го или пак го превзехте? Дай малко инфо, че кат те чета явно си "бая" "запознат" :))))))))))))))

271

Анонимен

преди 1 година

Тя и стари войници праща на фронта, пък защо да не праща стари железа?

270

Мохамед

преди 1 година

Ливърпул(укри) - Ман. Юн. (рашки)

269

Анонимен

преди 1 година

До 287 Ми и аз исках да видя как някой Т-90М ще натресе на кой Ейбрамс или Чалънджър,ама едните не се знае кога ще дойдат,а другите британците не дават да са на първа линия ,на в тила същото сигурно ще е и за Леопард 2,а за по-сигурно старите Леопард 1 дето са по-стари и от Т-62.Пък я кажи къде са украинските модерни при положение,че остана танков завод в Харков.Е като пращаш само стари защо очакваш някой да праща нещо супер модерно ми не е нужно.Пък руснаците нямат джавелин от какво се плашат.