59

Абе

преди 1 година

Русия е минала на концентрационен режим!

58

Анонимен

преди 1 година

Много са изкривиха от врещене умнокрасивобогатите. Не вървят добре работите а ?

57

До Хр. Йовов

преди 1 година

Разликата между путлерова русия и хитлерова германия е основно в силата. Хитлер е прегазил много държави и удържал срещу половината свят цели 6 години, а пиздюхин се запъна на 50км от границатаи е на прага на капитулацията. Ако издържи до края на годината ще е постижение за него.

56

Анонимен

преди 1 година

До Striker. А у назе как е ?

55

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 55. Наясно е нали произвеждат все още "Калибър"...Значи съдомиални има не се притеснявай.

54

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 54. Те предприятията преди това са били държавни, построени по времето на СеСеСЕРе-то и после са ги откраднали по време на "демокрацията" и после сега ги взема от крадците така че няма нищо особено и плашещо.

53

Анонимен

преди 1 година

Малко е плашещо това, което прави Путин, защото това на практика значи, че хората се лишават от частна собственост. Така на практика се конфискуват предприятията от партията на Путин.

52

Анонимен

преди 1 година

До Хр. Йовов. Тцъ тцъ тцъ къф си ми историчен

51

до 44 от славянин

преди 1 година

Хубаво е някой мистър-хер-мосю да обясни по какво се различават днешната атлантическа империя от някогашната Римска империя! По ''морал'', по ''миролюбие'', по ''скромност''!?

50

Анонимен

преди 1 година

За руснаци ли питате за визите? Първо бягате в Европа и вече после мислите за САЩ.

49

Анонимен

преди 1 година

Руската армия е въздух под налягане. Практически Русия загуби в Украйна. Демократичните западни медии от една година вече всеки ден многократно повтарят, че Русия загуби а Украйна спечели, и хората на запад са твърдо убедени в поражението над Русия, но айкюто на българските русофили им е малко и затова не могат да го разберат това нещо.

48

Анонимен

преди 1 година

Той Путин не е ли старец? На 70 г. е. Страх го е да седи на една маса с хора, за разлика от Байдън.

47

Анонимен

преди 1 година

Русия минава в режим на изчезване.

46

Анонимен

преди 1 година

Знае ли някой тук какво става с визите за САЩ, отмениха ли ги, или?

45

Анонимен

преди 1 година

Путин реално признава, че губи войната, че това вече не е даже про форма СВО а война, и че Русия е слаба и има нужда от повече ресурси (т. е. всичко за фронта).

44

Анонимен

преди 1 година

Путин е политически труп - факт. Санкциите действат, руската икономика е рухнала, Путин минава на военновременен режим, десетки милиони недоволни руснаци излизат в Москва и в цяла Русия да протестират срещу Путин. Със сигурност може да се твърди, че времето на диктатора Путин изтече. Руснаците искат да живеят свободно както в ЕС и Америка, руснаците мразят Путин и Русия и всеки руснак мечтае да живее като американец или западно-европеец.

43

до 41 от славянин

преди 1 година

Знаем, че демократите си падате по д.ментния задокеански старец! Нарича се геронтофилия!

42

Хр. Йовов

преди 1 година

Некой някой тавариш тук да обясни по какво путлеровия режим се отличава от хитлеровия. 90% от германците сляпо са вярвали в Хитлер и едва 15-20 години след края на всв мнозинството е осъзнало какво им е причинил хитлер, който също си е измислял мними заплахи за да започне войната. Междувпрочем СССР е втората държава която се включва във всв - около две седмици след германците, нападат Полша от изток.

41

до 42 от славянин

преди 1 година

Ами нормално е Русия цял живот да е в такъв режим, все пак е най-голямата по територия и най-богатата на природни ресурси и отлично познава мераците на своите атлантически ''съюзници'', които постоянно чакат удобния момент да и забият ножа в гърба! Достатъчно е да си спомниш политиката на ''съюзниците'' и в края и след ВСВ!

40

Ленин

преди 1 година

Те цял живот са на такъв режим. Или *** рани от войната или се стягат за война. Затова Полша и Прибалтийските републики са най яростните им противници, сърбали са им попарата. Само Бай *** е както винаги неразбрал. Нарича се шизофренно състояние на организма. Да искаш да убиеш света в който са децата ти или за който мечтаеш. С Руско знаме няма западна пенсийка, да знаете.