128

Анонимен

преди 1 година

4.07- нац. Празник! Хелоуин, вместо деня на будителите! Това е мечта на поколения българи! Забрана в училище на драскачи от сорта на Вазов, Ботев... И оня Васил Иванов Кунчев-Дякона/ Левски да бъде обявен за национален предател! На мястото на ПСА в София - паметник на г-л Грант, събаряне на най-големия символ на комунизма в БГ - НДК и на негово място копие на Статуята на Свободата, ама на тази от САЩ, не от Париж! Байдън - президент на всички българи!

127

Анонимен

преди 1 година

Коя държава би избрала потушено въстание или загубена война за свой национален празник? Що за робско мислене е това?

126

Анонимен

преди 1 година

Тия искат да си сменяме празниците по същия начин както предлагат да се сменя пола. Няма нужда благодаря.

125

BG

преди 1 година

Кои празник втори април ли?

124

Анонимен

преди 1 година

Априлското възстание е провалено пак от някакви предатели, които са взимали пари от турски фондове, същата работа като сега, но сега взимат еврофондове.

123

Българин

преди 1 година

Може да се предлагат и други подобни глупости, като тези от бишите депутати. Но пък, ако си сменим и рожденните дати, ще ни трябват и нови лични карти, документи за спестяванията ни в банките. Може и като турците да станем, след като ги преименува другарят им Тодор Живков.

122

Анонимен

преди 1 година

Тези хорица, дето предлагат да направим национален празник от завършило с провал въстание, очевидно си обичат оковите.

121

Анонимен

преди 1 година

"Тази дата случайно е станала национален празник, просто защото 20 април не бил удобен за консерваторите тогава.".................Ето това е мислене на слуга от класа. Предлага национален празник да стане трагично завършило въстание, което не е довело до свободата на България, вместо денят, в който е подписан договора довел до Освобождаването на България.

120

Анонимен

преди 1 година

До ПУТИН КАЗА : Путин каза че азбуката идва от македонските земи, а не че е македонска. И двете неща са неверни, не е македонска защото е направена в България от българи и не идва от македонските земи защото държава Македония не е съществувала по онова време. Останалите неща които си ги написал не ги е казал той.

119

Анонимен

преди 1 година

До ПУТИН КАЗА : Македоните са албани власи и турци. Азбуката е от славянски нарот първо бг я прави а после спасена от Русия през 800 г. гръцко и турско робство.

118

Анонимен

преди 1 година

Аз предлагам,всеки да си сменя и " рождената дата" а? Ей така когато му кефне! 3 март си е 3 март!

117

9.9.44

преди 1 година

9 септенври 1944 е най-новият празник в историята в който се ликвидира царя и монархията и страната се освобождава от фашистите и царедворците. 24 май е измислена дата и не се знае кога точно е азбуката. 3 март е точна историческа дата и се връща България на карта макар и доста орязана.

116

Финансист

преди 1 година

Този въпрос е напълно излишен. 24 май трябва да е прадник за депутатите от ДПС, които най-после се научиха да говорят и пишат на правилен български език. Особено за почетния им, когото те си го убиха на една от конференциите на партията им. Честита да му е Новата 2023 г. на Мустафата с бюджета от старата 2022 г. Нали почетниям им си дари лирите за пострадалите от земетресенията. Бедни са като църковни мишки. При това са и безработни.

115

Анонимен

преди 1 година

4ти юли трябва да ни е националния празник, нали продажни шитове?

114

Анонимен

преди 1 година

3 март е празник по случай освобождението на България. Не може да бъде сменен с друга дата още повече на дата която се чества нещо съвсем друго.

113

Анонимен

преди 1 година

У нас всеки разбира от работата на другия , та затова сме на тоя хал ! Особено като започнат да се пенявят някакви алармаджии , дето не са свършили и работа за 2 стотинки , ама не пропускат случай да се напряавят на интересни , като магарето в баснята за цар Соломон ...

112

Анонимен

преди 1 година

В САЩ като искат да си бутат паметници на Стоунуол Джаксън и т.н. ние обаче не сме диоти.

111

F

преди 1 година

Тези постоянно си играят с огъня. Българите няма да предадем държавата. А от трети март по свята дата нямаме. 24 май нямаше да има ако нямаше трети март. И всеки американски жълтопавитник да млъква защото чупя зъби пък после да казва че го дискриминирам.

110

Анонимен

преди 1 година

Рожденният ден на чичо Джо трябва да ви е национален празник. Закъде сте без чичо Джо? Ако американците не бяха се освободили от английския крал, вие въобще нямаше да се замислите за свобода.

109

Анонимен

преди 1 година

То дори САЩ не е САЩ, който се освободи от англичаните, а тяхна колония, това само диот може да го отрече.