120

Анонимен

преди 1 година

Появата на нова световна криза в икономиката е само въпрос на време. Пандемията от коронавирус малко забави началото и (неслучайно експертите свързват въвеждането на глобалните локдауни не със здравословни проблеми, а с икономиката). Но колкото повече се отлага кризата, толкова по-дълбока и по-дълга става тя. Тогава западните икономики ще рухнат, а Индия, Китай и Русия ще се окажат нови точки на растеж.

119

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 136 Не,не са 6-та икономика.Дори не са и 10-та.Икономиката на Русия е силна колкото тази на Италия.Виж им БВП.Еднакво нисък е с този на Китай.А китай ги спасява,че са с голямо население.Забележи,че държави с много по-малко население имат много по стабилна икономика.Преди Русия са Япония,Франция,Италия и Велкобритания.Германците дори няма да ги коментирам.Руската икономика може и да произвежда,както и Китайската,но те не генерират печалби.Тоест се губи фундамента на самата икономика.

118

Анонимен

преди 1 година

Тази война в историята би трябвало да се нарече " сляпата неделя ". Ходеха , уговаряха го , телефонни разговори , какво ли не беше сторено , а той обещава и обещава но, " едно дупе кат не му вървяло отивало като куршум срещу ........." .

117

Анонимен

преди 1 година

Путлерacи тоя също ли е грaнтаджия сорocoид? Хаха

116

Анонимен

преди 1 година

До Василев ти си ги чети тия агенти на ЦРУ,а аз ще ти кажа нещо.Те това което си го имат като план не го казват.

115

Анонимен

преди 1 година

Ситуацията с урана на запад е критична. Франция дори е спряла 1/3 от ядрените си реактори.

114

Сармат

преди 1 година

Ракетен ядрен удар някъде от сибирската пустош през Южния полюс? Няма проблем. И нека американският данъкоплатец осигури създаването на "кръгова система за противоракетна отбрана" през Южния полюс, вместо батерии THAAD, разположени по обичайните маршрути на руските ракети от предишни поколения.

113

Анонимен

преди 1 година

До 136.И кой е Гиркин,тоя дето го осъдиха в Хага ,за самолета ли,а Русия се оказа,че не е участник.И сега сигурно са го отрязали за нещо може би е очаквал нещо ,което не е получил и сега се оказва,че се е прецакал

112

Анонимен

преди 1 година

Вече мина една година от началото на специалната военна операция и руската икономика, която е яростно обстрелвана със стотици западни санкционни пушки, очевидно изглежда за предпочитане пред Европа и Съединените щати. Толкова е за предпочитане, че МВФ в последния си публикуван доклад прогнозира растеж на руската икономика в края на 2023 г. вместо очаквания преди това спад - растежът е малък, но все пак по-голям от например Германия или Великобритания.

111

Вова

преди 1 година

Руските глупци си имаха идеален и богат пазар в лицето на ЕС.След падането на СССР САЩ договориха с големите европейски държави пазар,от който руснаците да оживеят и да имат някаква икономика.Дори им караха помощи със самолети на НАТО,което сега тия същите говорят,че щели да унищожават.Германците стигнаха дотам,че да се поставят в пълно енергийно робство,че да има и за руснаците живот.Е,всичко това сега Путин го прецака.И не,Китай не може да запълни тази празнина.Хайде,хаирлия да е!

110

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 137 Нато, мато, ама не смеят големите "мъже" да нападнат "джендърите"

109

Анонимен

преди 1 година

До 137 Е какви НАТО като те едни снаряди за артилерията за тия конфликт нямат мощност да произвеждат.Какво НАТО?

108

Анонимен

преди 1 година

Гъвкавата стратегия за реагиране на НАТО през съветската епоха означаваше, че те ще се бият максимум три седмици, след което ще бъдат използвани ядрените сили и конвенционалните оръжия няма да са много необходими. Тогава СССР се разпадна и те стигнаха до извода, че е скъпо и ненужно да се съхранява голямо количество оръжия. Складовете по същество са ликвидирани.

107

Анонимен

преди 1 година

До 133.Ми не знам каква икономика имат,ама,ако се поинтересуваш и провериш са шестата икономика в света.

106

Анонимен

преди 1 година

Стратегията на Русия е постепенно, контролирано смилане, наблюдавайки как НАТО напряга усилията си силно, но не прекалено грубо. Напредването наведнъж означава гигантско разрушение.

105

Анонимен

преди 1 година

русия произвежда само смърт и нищо повече. Нито коли, нито техника, нито нищо. Всичките им "изобретения" са крадени от немците след края н а втората световна.

104

Анонимен

преди 1 година

До 128 и като е толкова умен що е под санкции.Или там някъде при други управление е придобил нещо и сега това нещо му се изплезва.Точно на такива най-малко трябва да се вярва.

103

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 124 Тя Русия е фалирала от години бе,***.Само *** не може да го осъзнае.Изнасят нефт и газ,малко зърно и войни из планетата.Каква икономика имат тия?Коли ли правят,компютри ли,мобилни телефони правят?Покажи ми 2 руски продукта в някой европейски магазин.Покажи ми нещо високотехнологично из магазините за техника.Покажи ми една руска кола,която се внася в ЕС и отговаря на европейските стандарти.Не,не можеш,защото Русия няма икономика.А сега тотално няма да има.

102

Баш башлията

преди 1 година

Путин да натиска бутона ,време е ....

101

Анонимен

преди 1 година

Е нали Европа щеше да мръзне. Да умираме от студ и глад. руските uТрепки щяха да накажат "еврогейския съюз". Пхахахахаахахахахах, ***. Да им връчат руски паспорти на нашите русофили и да си седят в Сибир, ненормалници