24

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 10А виждал ли си какъв оборот правят големите магазини? От сутрин до вечер е пълно с народ. Вече никъде не може да се пазарува спокойно. Храните с изтичащ срок да ги пускат с намаление (както правят лидл), а не надценени и да ги хвърлят.Просто разчитат на свръх печалба от надценка. Защото могат и защото хората купуват въпреки всичко. Едно рязко спадане на търсенето и нещата ще си дойдат на мястото. Но няма да стане

23

ОФчо

преди 1 година

"""Кашкавалът от 8 лв. доставна цена се търгува за 16 лв.""" ------ Народът бунтува ли се Джон??? -Не, сър. Пълна тишина! -Добре, Джон, кажи им още да повишат още цената! -Да, сър.

22

перко

преди 1 година

Как при Бойко нямаш неостатък в законоателстото, а откаато дойде Промяната на власт всичко се срина? Айде стига с тази шарлатания и спеула!

21

Анонимен

преди 1 година

защо не протестирате пред била, кауфланд и лидл?

20

До 18

преди 1 година

Никой не е съсипал селското стопанство. На хората не им се бачка в калта, всеки иска на бюро и климатик. Тя София заради това е 2 милиона и счупените панелки са по 150к евра

19

Анонимен

преди 1 година

Кой точно кашкавал. То има 50 марки... Нищо конкретно! Този министър просто си измива ръцете. Гълъбарникът не може да управлява дори едни 2 месеца до избори... СРАМ!!

18

Анонимен

преди 1 година

Слагат 100% отгоре за най-лесно. От такива спекуланти не трябва да се купува. Тази цена не е оправдана.

17

Анонимен

преди 1 година

То, ако трябва да бойкотираш всичко, което е поскъпнало много, чрез спекулации трябва гладен да ходиш.

16

оплакващите се да не

преди 1 година

забравят пак да си преизберат божествата след месец и пак ще ни дооправят с еврото за което драпат да е по рано

15

Анонимен

преди 1 година

Президентът още не е успял да докара червената кремълска хунта по нашите ширини и вече започна с плановата икономика

14

Без мрънкане!

преди 1 година

Нали искахме пазарна икономика! Сега пък искаме държавните органи да се намесват! 5% станаха милионери и милиардери. Връщане в реални граници - висша демокрация!Съсипаха селското стопанство, всякакви фабрики, заводи...

13

Анонимен

преди 1 година

В Бг и 10 лв да стане киселото мляко пак ще се купува и стадото ще мишкува...

12

Анонимен

преди 1 година

Кшкавал не съм купувал откакто го вдигнаха първия път преди 7-8 месеца.

11

ГОРЧИЛКА

преди 1 година

ТВА СА ЕВРОПЕЙСКИТЕ НИ ПАРТНЬОРИ! БИЛА, ЛИДЪЛ, КУАФЛАНД!!

10

Анонимен

преди 1 година

Ако има кой да купува аз бих го продавал и на 50 лв.

9

Анонимен

преди 1 година

Как се подържа магазин, склад, работници? Тоя магазин каква сметка има само за ток за да е отоплен през зимата и хладен през лятото? Хладилни витрини и фризери денонощно работят? А стоката, която не се купи и изтече срока на годност, за чия сметка е? Абе много лесно е да гледаш отстрани и да викай ейй тц. Интересно че от две-три седмици само за това се говори, магазинерите колко дигали цената. Дали е за да се отвлече вниманието от колко се вдигна цената заради поскъпналите горива и ток?

8

Хичо

преди 1 година

Търговски фокус?По-добре звучи спекула или престъпление срещу обеднелия народ...

7

Анонимен

преди 1 година

Когато бизнеса е частен , държавата няма глас. За каква държава говорите. Незаконно е държавата да се намесва. Сметката е проста. Като не ти харесва цената не купувай. Търсене/предлагане... Като никой не купува цената ще падне по естествен път. Аз кашкавал за 30лв не купувам.

6

бързо развалящ се

преди 1 година

До коментара за бързо развалящата се стока- ако цената е нормална, няма да има нужда да се съхранява в хладилника. А така- да си го ядат сами. Тъкмо ще е станало тип "рокфекер" ;)

5

Кон с татация

преди 1 година

Много констататори..наблюдатели и лаладжии!Отскоро се скъсват да ни разказват по телевизора че цените били високи което го знаем по добре и от тях добреплатените!Всеки развива теории как трябвало да бъде..и кво от това!?Държава няма!