352

Анонимен

преди 1 година

Русия винаги печели. Защото по всичко изглежда само тя е заслужила да й поверят да има всичките тези несметни богатсвва и красоти: суровини, енергии, морета, океани, езера, реки, пустини и сурови гори, снежни полета и планини.

351

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 384 Каква Украйна те гони бе въобще няма да стъпя там и ко демократите ще ме застрелят ли?

350

Анонимен

преди 1 година

В тази война България не бива да се намесва нито с оръжия, нито с жива сила. България е с малко население и всеки живот трябва да се пази.Разбира се, ако има доброволци, това е тяхно решение, но мирът и ненамесата трябва да са водещи за Бг, защото и без това положението е меко казано не добро. От сегашната политика зависи бъдещето на Бг, ако войната се разрасне.Хубаво е, че Бг приюти украински бежанци, трябва да се помогне в такъв момент, но нищо повече.Неутралитет!

349

Анонимен

преди 1 година

До 397 "Който иска България да част от източния фронт ... " - а дали не е добре за България да стане част, та да намалее концентрацията на евроатлантическите про'с'таци?

348

Докато Китай

преди 1 година

взима евтин ос енергийни ресурси,! войната няма да спре! Колко и да се напълва те тук за бисери! Донбас ще е, като Ливан, Сирия и Палестина!

347

българино

преди 1 година

Който иска България да част от източния фронт сега да гласува пак за Киро пп , пт ,заедно, яневци и прочее американо

346

Анонимен

преди 1 година

Не е всеки втори,само разни *** един на сто са за,и те първи ще се изпарят ако стане напечено.

345

Анонимен

преди 1 година

Защо след десетилетия 6лижене на *** българите още не могат да пътуват свободно дори в ЕС? Да не би да са нещо втора категория хора, че им отказват свободно пътуване в съюза, нали България е равноправен член на ЕС, или?

344

Анонимен

преди 1 година

Абе на кого разправям аз, че ние не сме за ЕС...? Със сигурност са ни набутали с връзки... Май, че "цар" Симеон помогна докато държеше правителството... Още много сланина с леб и чесън трябва да ядем за да заслужим членство в ЕС...

343

Малко за политика

преди 1 година

В първа точка на Северноатлантическият договор е написано, че държавите - членки на НАТО се задължават да решават международните проблеми по мирен път. А вместо това всички са се заели да помагат войната в Украйна да продължи колкото се може по-дълго. За преговори за мир никой не мисли.

342

Анонимен

преди 1 година

Ще кажа само няколко думи! На тези избори,всеки избирател ще пресее " политиките" им през времето на политическите партии.И Уверявам ви,че ще гласува за тези,които Не подкрепят Амеиканските " интереси" в Европа! Тоест Американофилизма им в Европа!-:)

341

да, ама

преди 1 година

да беше само оръжие, ясно е, че няма да е само оръжие.

340

Вчера

преди 1 година

още един олигарх се споминал!

339

Анонимен

преди 1 година

Да,то с ник "българин" е тpoл и не само на този сайт спами.Плащат му от разкраченото общество.В понеделник сутрина беше на инструкция в посолството какво да ни спами.Смятайте какво ни подготвят...ядрена война.Пълно нещастие!Те затова дават оръжия и не преговарят.Да може да се разрастне конфликта.

338

бандереовец

преди 1 година

русия и турция си защитават етноса извън пределите на държавите си, не са като нас да гледат как убиват българи в с.македония. няма как роб да разбере господар. ние от горд народ сме едни голи охлюви в момента

337

Анонимен

преди 1 година

Българите които ще бъдат изпратени на фронта ще бъдат под командването на Въоръжените сили на Украйна.

336

до Не Българин

преди 1 година

Ние сме съюзник на НАТО и ЕС само по документи нито имаме армия и Натовско оръжие а стандарта ни е като страна от третия свят. Така Украйна не членува в нито една от тези организации и никой не воже да те задължи да помагаш и пращаш оръжие ако сме свободна страна. Но понеже сме колониална на сащ в случая таправо ни даповядват. Жено утре се готви да минаваш военно обучение а от там в Украйна. Само гледайте какво ще става май месец. На компа сте силни но като ви засилят ще се криете като мишки.

335

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "А всеки първи няма да стъпи на фронта за едната укропитекия." - не само ще стъпи, но и ще тича бодро напред като го почнат отзад заградителните отряди с картечниците както в момента в Украйна.

334

БСП

преди 1 година

ДАВАХМЕ ОРЪЖИЯ НА УКРАЙНА - ОТ СЪРЦЕ.

333

Анонимен

преди 1 година

Само не знам кой е тръгнал да напада западналяците, че ние да сме първа линия на отбраната? Тия мозъци мислят ли си, че имат отбрана срещу хиперзвукови ракети?