19

А, добре

преди 1 година

Така, така точно както колбасите са с ясно обозначено истинско съдържание

18

Демократ

преди 1 година

Изядохме украинското жито ред е на африканските скакалци , че големи бели правят там по реколтата

17

Анонимен

преди 1 година

Като свикнете да ядете бръмбари и червеи, очаквам да почнат и И3ПPAЖHЕHИЯ да слагат в храната! "преработени" естествено! Към нулев отпечатък давай! Как ще стане иначе "нулеви отпадъци" както обеща вече кметицата? Като си ядете ла**ната, ето как! "И3ПPAЖHЕHИЯ" е съвсем нормална дума бе, жалkaри! Спрете се с тая цензура!

16

Анонимен

преди 1 година

Аз наистина недоумявам в коментарите какво лаете (ако изключим човекът с телешкия салам- счупи ме от смях). Кара ли ви някой насила да купувате колбаси?! Не, не ви кара. Кой ви спира да си купите от малка кланница месо и да си направите колбаси? Никой. Не купувате даден продукт, той спира да се предлага. Елементарно е.

15

Анонимен

преди 1 година

Искам онлайн да гледам Урсула ,Шваабата ,Макрон, и тнт как ги хапват.

14

Анонимен

преди 1 година

А ХЕИ ще затваря ли заведения, ако в тях ходят ***. Все пак някой може да ги иска свободни и щастливи.

13

Анонимен

преди 1 година

Е така ще е - за господарите чиста храна, био, за робите като нас - първо с насекоми, после само насекоми. Много добре се насадихме в EU - да си правят експерименти с нас американците, зер много са "хуманни" и затова медицинските експерименти ги правят с нас а не с маймуните.

12

Демократ

преди 1 година

А ако храната сьдьржа фекалии ще има ли указание на етикета или само за белите червеи важи

11

Анонимен

преди 1 година

Нема страшно,ние изедохме резервите от месо на сите държави 40,50г.Вие сега за скккаКалци рипате,тъкмо ще подскачаме като тях.

10

ЯЖ БРЪМБАРИ ЗА КЛАУС

преди 1 година

Няма как храна, която е напълно неестествена за вида, да е полезна! Невъзможно е! Нито за кравите е полезно да ги храниш със пилешки филета, нито за кучето е полезно да го храниш със трева! И особено вредно е да храниш човека с насекоми, нещо, за което няма ензими, което съдържа силни алергени! Но виждам че платените от пропагандата вече нижат измишльотини! Интересно че милиардерите в Давос не са поръчали нито един "продукт от насекоми" на трапезите! Те май не са чули "експертите"?

9

МСА

преди 1 година

"Към момента на българския пазар не се предлагат подобни продукти, но се очаква те да навлязат в най-скоро време, тъй като има световен глад за протеини и много хора са отворени към нетрадиционните хранителни продукти, коментира още д-р Генчев."Тоз' умник гюро някой пита ли го, дали има глад за протеини в Европа и по специално в България, че се съгласяваме с всичко, което решат брюкселските поdлоги.

8

Анонимен

преди 1 година

За пада е отрицателен пример за нас .Марш от ЕС

7

Анонимен

преди 1 година

Позор ЕС закривай махаха се !

6

Анонимен

преди 1 година

Веганите кво правят?

5

КАКВО СТАВА БЕ

преди 1 година

ЗАЩО ЩЕ СЕ ПОЯВЯВАТ БЕ!! Какво е това безумно, отвратително, неестествено, ненужно, противно, вредно извращение! НЕ ЖЕЛАЯ ДА ЯМ БРЪМБАРИ! Не съм кокошка!

4

Ха ха

преди 1 година

Нали искахте демокрация ха честито

3

Анонимен

преди 1 година

С много дребен шрифт, щото и насекомите са дребни. Като одите да пазарувате носете си микроскопа. Хем надписа ще можете да прочетете, шем буболечките ще видите в храната

2

Анонимен

преди 1 година

Скача на брашното от насекоми (което е доста полезно, прочее), реве, налита на бой, ама най-много си обича телешкия салам от 4лв./кг и кренвиршите с хартия, млени копита, козина, клюнове и отпадъчни суб продукти.

1

Анонимен

преди 1 година

Ако има и не е указано, няма да има наказания.