26

Ние

преди 1 година

Българския народ не подкрепяме този цирк наречен избори!! Още една година без правителство и дано ни изгонят от Европа и НАТО и спрът парите дето ги крадът тези циркаджий!!!

25

Гиб Мелсън

преди 1 година

Ако държавата дава по пет лева на всеки който гласува, ще имаме 99% избирателна активност. Само трудноподвижните няма да отидат да гласуват. Аз имам съседи които карат доста скъпи коли и съм абсолютно сигурен, че ако им дадат пет лева да гласуват ще отидат. Колкото повече имаш, толкова по-стиснат ставаш и по-лаком. Държавата може много лесно да реши проблема с негласуването. 20 милиона лева и готово. Но не иска да реши проблема, защото разчитат само на ядрата гласуващи, така имат повече депутати

24

Да се гласува!!

преди 1 година

Време е за Възраждане на България!! На 2 април Масов вот за единствена Българска партия!

23

Анонимен

преди 1 година

Бюлетините с "Не подкрепям никого" са валидни и процентите им се разпределят пропорционално между всички партии. Така че пак си гласувал за партия само дето незнаеш за коя.

22

Ей така става...

преди 1 година

Избирателната активност през 2009 година беше над 60% , от тогава насам нещо променили се??? И ДПС и НДСВ и БСП и ГЕРБ бяха във властта - само схеми, далавери, батаци и стремглаво пропадане към дъното във всички класации...

21

Разочарован

преди 1 година

За кой да гласуваш,бе???Ние си мислехме,че ГЕРБ ни клати яко,ама дойдоха "спасителите" отвъд океана и за 8 месеца ни занулиха съвсем.Докога ще търсим по-малкото зло,няма ли накрая и нещо добро за тоя изстрадал народ

20

Край

преди 1 година

Армията на негласуващите не желае да участва повече в имитацията на избори при партиино листовата пропорционална система.Хората искат да гласуват мажоритарно за личности. Олигархията обаче не дава. Телевизорите социолози и партиици оплюват мажоритарната система. Народа няма енергия да я наложи и те така. Ще гласуват вече по 20% от населнието. Това ще свърши зле за демокрацията у нас. С побоища и диктатура.

19

Анонимен

преди 1 година

Като не можете да изберете парламент и правителство, най-добре македонското правителство да ви управлява. Махнете този Кукубенд парламент, станахте за смях с чалгарски оркестър в парламента. Криворазбраната демокрация.

18

e

преди 1 година

Последния път гласувах за НЕ ИЗБИРАМ НИКОГО. Сега въобще няма да гласувам , защото е загуба на време.......

17

Анонимен

преди 1 година

Да дават по 50 лв. На всеки гласувал, като на ромите. И тогава ще има повече желаещи да гласуват.

16

Анонимен

преди 1 година

Аз искам да гласувам, ама нямам желание

15

Радослав

преди 1 година

Крайно време е за референдум: 1. Ако избирателната активност е под 50% изборите се касират и всички кандидати за депутати губят право повече да се кандидатират през живота си за депутати! 2. Всеки гражданин на Република България да има право максимум на 2 участия в парламента! Така системата ще се изчисти от всички "вечни депутати които дори не стъпват на работа"! Друго решение няма!

14

Лейтенант от запаса

преди 1 година

Армията негласуващи с НЕГЛАСУВАНЕТО си докарва сервитьори, които им сервират скандали, кюлчета, пачки, нощни шкафчета и матахарита! Българи, разберете едно! С НЕГЛАСУВАНЕТО си захранвате МАФИЯТА, която иска да ни откърти от Европа и пришие към северна азия! Колко по-ясно да ви го каже човек?

13

Анонимен

преди 1 година

4 пъти ни излъгаха с избори!! Чудя се още ли има наивници дето вярват, че петия път няма да ги излъжат този път. И отново ще се вържат на лъжите на политиците.

12

До 9

преди 1 година

Ти си май за съжеление

11

ако

преди 1 година

процентната бариера за влизане в НС стане 6% ,депутатите 120 като бройка , дори и по-малко , заплатите им --минималната пенсия за страната и нищо друго. Да присъстват ВСИЧИ в залата . Тогава може и да гласувам!

10

Анонимен

преди 1 година

Ако изборите можеха да променят нещо, отдавна да са ги забранили...

9

Божинката

преди 1 година

Новия парламент ще е като стария, само че нов!!

8

Анонимен

преди 1 година

Аз на 2 април съм за гъби... Съжелявам..

7

Анонимен

преди 1 година

Мнозинството не било аполитично но не гласувало....Божинката ряпа да яде по бисери...