84

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

Ся ако правителството има топки, да привикат посланника от Козяк и да му връчат протестна нота за намеса и опит за влияние върху демократичните избори в България!

83

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Аре стига вече интеграциии,че почнахме да ходим на четири крака и да се почесваме по главите като americanicus maйmunikus! Връщане на Член Първи ! Да живее БКП! Долу ЕС! Долу САЩ! Вечна дружба с Русия! Интеграцията в доброто е единственното,от което имаюе нужда!

82

Анонимен

преди 1 година

Защо Бойко Борисов не е в списъка, ами неговия ковчежник, това не е ли пряк опит за шантаж срещу мутрата, да внимава какво прави след изборите. Не означава ли ,че той за да се спаси би направил всико , което му кажат херо мустафа, дори и да изпрати войски на фронта в Украина

81

?!?

преди 1 година

Последните дни се наслушах за какво са били санкциите Магнитаки. Всякакви модератори ни обясняват какво ли не. Един талант на НЛП даже заяви, че Горанов бил нощното шкафче на Борисов. Мисля, че Магнитски показва голямата търпимост на българите към кражбите и корумпирани политици. Всички тея от тоя списък да ходят по затворите трябва.

80

До Разочарован

преди 1 година

До Разочарован Ама то това е идеята- да сме бедни и послушни,иначе нямаше да ни затварят блоковете на Козлодуй и нямаше да ни режат ракетите още едно време

79

Анонимен

преди 1 година

САЩ е държава победителка - в ПСВ, ВСВ и студената война. Мисля че имат право да въвеждат санкции на самозабравили се бай *** без да дават обяснения

78

Анонимен

преди 1 година

"Санкциите ... имат за цел да подсилят избора на България ... и сътрудничеството със световните компании, както и диверсификацията на енергийните източници" ... Пиндостанската каруца е затънала в тресавището и българското правителство трябва да запретне ръкави и да бута $млрд.

77

Подсказвам

преди 1 година

Ха да видим без мадуровките, колко са им реалните гласове на щатските палаши.

76

Анонимен

преди 1 година

Що си мислите,че всички санкционирани имат общо с Козлодуй ?Щото се намества Уестингхаус .Гладки мозъци сте либераслъка .Що не са в списъците,Прокопиев,Доган,Ковачки ?Няма и да ги видите,те са слуги на Козяк.

75

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

Това звучи като признание че ФАЩ ползват тоя техен си закон като политическа бухалка. " Да подсилят избора... " ! Казвам ти дъще, сещай се снахо! Нищо ново под слънцето.

74

Христо Христов

преди 1 година

Откровен политчески донос демек. Нищо общо с правото, да не говорим за свобода и справедливост. Отделно признанието, че "европата" е създание в услуга на интересите на САЩ. Той Тиквата правилно си ви го каза, че сте про'с'таци!

73

Анонимен

преди 1 година

Интересно как Горанката е в списъка а онзи пуяк от Банкя не е там. Нали парите от рекета на Божков отиваха при него. Може би защото играеше по свирката на сащ и предаваше националните ни интереси. Понеже всички американски партии в България изгубиха доверието на Българския народ очаквам преди изборите да се появят представители от Възраждане в този списък.

72

Ох Браян

преди 1 година

ДеБилизъм в действие

71

Разочарован

преди 1 година

След 33години американско "владичество" сме на дъното на Европа.Видяхте какво сториха само за 8 месеца техните протежета,докараха хората до просешка тояга

70

Анонимен

преди 1 година

Взеха ни и последната независимост,АЕЦ Козлодуй .Това беше,закривайте колонията.

69

Анонимен

преди 1 година

а народен съд кога- сега ми стана ясно защо на времето е имало

68

Този "закон&quo

преди 1 година

...Магнитски прилича на предаването на Нана Гладиш "Съдебен спор" по ТВ. Цял час там две враждуващи страни се карат и ругаят, а накрая адвокат, винаги присъстващ, с две тежки думи обяснява, че такъв казус се решава в съда, след надлежно събрани доказателства, факти и свидетели. Ама тъй било, инак било, не ми платиха, плаче Иван. А ти момче, като постъпи, трудов договор подписа ли, не, а...ами айде, оплаквай се. Когато има черно на бяло, тогава се вярва. Бъра бъра да има, добри сили и прочие ХАХА

67

Анонимен

преди 1 година

До 71 "И ни докараха американската програма ..." - естествено, че ще си карат американски програми. Да не щеш румънска програма да ти карат. НО ВИЕ про'с'таците САМИ СИ гласувахте да я изпълнявате. Прав е Академик Бойко Борисов - достойни сте единствено за мачкане докато изчезнете!

66

До бг предателите!

преди 1 година

За жълти стотинки обричате българските деца и техните деца на геноцид!!!

65

Анонимен

преди 1 година

в резервата да не си помислят че имат право на избор - защото ще има още по-големи санкции - ха ха ха - "демокрация"- има колкото искаш банани