25

Анонимен

преди 1 година

До до 17 - 25 обаче му виакт промоция, а не преоценка, защото на прекалено много от клиентите не им харесва, като купуват "преоценена" стока. Трябва да е "промоция". Па ако е "сепциална промоция" още по-добре. А ако е "промоция за премиум клиенти" (споко и отва идва скоро в България", направо ще се стпят от кеф.

24

Анонимен

преди 1 година

Една американса верига, Джейси Пени, направи следното. Спряха всякакви .99 цени. Няма 11.99. Или е 12 или не е. Спряха всякакви "тая стонка е на 20 долара, ама вие на промоция по 14.99 ... 12 месеца в годината" - няма - стоката е на 15! Спряха и с това, да те карат, да ходиш 1 км. да стигнеш доевтиното. И резултатие бях следните - Пднаха продажби, посещения, покупка на по-скъпи продукти! Дори и като даваха по-добри сделки ... няма!

23

до 17

преди 1 година

Причините за промоциите могат да са много. Много пъти купувам бързо развалящи се продукти, които имат много време до изтичането на срока на годност. Истината е, че магазините в момента работят с големи печалби и не им е проблем някои стоки да ги пускат по-евтино, ако например в склада имат прекалено много от дадена продукция или се очаква внос на същата стока на по-ниска цена в големи количества.

22

Анонимен

преди 1 година

Всичко съм си намирал в ЛИДЛ и Кауфланд, което р обявено за промоция. Костадиновските опорки са ми предимно ясни. Приемете, че западните вериги ще са винаги тук, защото са по-добри от локалните. Като не ви кефи - отивайте в гастронома в Русия. Чао, Възраждански тролчета.

21

пияница мистик

преди 1 година

Изобщо не ме интересува цената. Каквото си харесвам си купувам, ама наистина бях шокиран как котката ми яде гранули, кренвирши и някакви шпекови салами, а отказа дори да помирише сирене, което струваше 30лв./кг и беше бяло, краве и българско сирене. Онзи ден и един друг коментиращ написа, че котаракът също отказвал да яде българско сирене, но на гръцката ФЕТА налитал :)))

20

pesho

преди 1 година

Вчера в лидл, хладилната витрина беше претъпкана с кайма, на която срокът на годност изтича днес и не и беше намалена цената. Интересно ми е дали ще я изхвърлят или ще сменят етикетите.

19

Българин

преди 1 година

Те техниките са хиляди. В К***ланд пазарувам често и съм забелязал как продуктите на промоция наистина ги няма и има сходни продукти на друга цена. Но като цяло са коректни с етикетите. В други магазини съм виждал продукт, който е сложен на място с етикет с промоция, а всъщност конкретния артикул е от друга партида, която не е на промоция. И обяснението обикновено е, че някой го е взел и го е преместил.

18

Анонимен

преди 1 година

"Обикновено на промоция се излагат стоки с изтичащ срок на годност." - Всъщност то е преоценка. Идеята на промоцията е, да промотира, т.е. да ти даде нещо евтино, за да видиш че е хубаво. Останалото са марктетингови трикове, базирани на някои неприятни елементи от човешката психологи.

17

гост

преди 1 година

то в тези магазини трудно ще срещнете лоялна практика те на са дошли за да са лоялни а за да печелят и то много на наш гръб

16

Анонимен

преди 1 година

Винаги, като вляза в магазина, музката им е толко отвратирална, че вадя телефона и си пускам песничка, а почти всеки път, идва някои от охранта, да ме гони от магазина, че съм бил снимал. ВИкам му - чичак - имам телефон за три бона и палто за д ... според тебе дали ми пука, че цените ви били с 5 стотинки нагоре или нещо такова ... И толкова ме яднаха, че сега с едно GoPro в раницата автомаично сканирам вискчи цени и се слагат в една екселска талбица + снимка на рахта. Ядосаха ме, бе!

15

Анонимен

преди 1 година

Стига с тия промоции,бе!Обикновено на промоция се излагат стоки с изтичащ срок на годност.Искайте цялостно намаление на цените,защото не е нормално в Германия,Франция и Англия да са по-ниски отколкото у нас.

14

Анонимен

преди 1 година

В Лидл и Кауфланд (собственост на една и съща корпорация) това е абсолютна норма. Но какво да се прави, така е при колониалните, компрадорски режими.

13

Анонимен

преди 1 година

До Хора 12 - Защото правителстто се намеси и стана ясно, че субсидии и прочие, може и да няма повече за производителите, а те от своя стран натиснаха търговците. За съжаление, у нас няма да стане. Някой търговци са на по 250% печалба. Може спокойно, да не реализира печалби половин година, ако означава, че ще си зибе загубата в другата половин година.

12

Виждам

преди 1 година

ЛИДЛ са първенци по лъжите и измамите с промоциите .

11

Анонимен

преди 1 година

. . . . санкциите по закон могат да достигнат до 50 000 лв . . . . .За овцете избиратели! Разбрахте ли как функционира света най накрая? Обещания, обещания и накрая среден пръст!

10

Ама как така ?!

преди 1 година

Нали ВРЕМЕТО беше НАШЕ ??

9

Анонимен

преди 1 година

До 1 - Бойкоират се, ама дръжки ... Там, като дват подобни събития, ги дават, защото е новина и се слчува един път на 10 години. Нинат 2 месеца и всички се връщат обратно в магазините.

8

Факт

преди 1 година

В нормалните страни подобни вериги се бойкотират от обществото но у нас в колонията нали сме стадо,нищо не правим.

7

А, де!

преди 1 година

КЗП-то сри ли?

6

Не купувайте от там

преди 1 година

В Лидл са най големите измамници уж промоция а сложили пет плодукта и казват ама те свършили.Така мамят зада те накарат да влезеш в магазина и да купиш друго.