441

Анонимен

преди 1 година

Къде видяхте да има протести за премахване на санкците против Русия Митрофанова фантазира време да я изгоним от България

440

Анонимен

преди 1 година

Граф Игнатиев обеси Васил Левски Всички рашиски паметници да се бутат и улиците да си сменят имената и рашисти да се измитат от България Стига сме ви търпяли първобитни империци Обичам България защото ми е родина и нямам нищо общо с Русия

439

Анонимен

преди 1 година

Тьотката повлекана още ли е в БГ ??? Никой не иска руските убици

438

Анонимен

преди 1 година

Митрофанова защо лъжеш ???

437

Космонавт

преди 1 година

До Щирлиц Русия е територия дадена за ползване за определен период от време. Собственици на тази земя са българите. Ако някой може да има претенции към Украйна, това може да бъде единствено България. Не съм забелязъл да имаме претенции или да ни пречат украинците. С руснаците отново ще бъдем в приятелски отношения, когато научат истината за земята си, езика на който говорят, културата, вярата и истинските ценности които трябва да изповядват. Също така, трябва да детронират Путин и тайфата му.

436

Анонимен

преди 1 година

Сега гледах по телевизията.На едни украински гробища,пресен гроб на младо момче българче от Бесарабия.Двайсетина годишно.Бранило домът си и убито от оркките.МАААРШ ОТ РОДИНАТА МИ МААА

435

Щирлиц

преди 1 година

Окрайна е част от територията на Русия.На тази територия в продължение на повече от 300 години,западът се опитва да създаде изкуствен народ,с измислен език.Е,донякъде е успял,но болестта е лечима.

434

Космонавт

преди 1 година

На трети март истинските българи празнуват капитулцията на Русия пред България - брест-литовският договор - другите празнуват руска пропаганда и имперски интереси на робовладелска държава мечтаеща да е империя. Дори крепостните плачат от смях колко са забили нашите русофили.

433

Анонимен

преди 1 година

Благодаря братушки и прощавайте, ме ще карам БМВ

432

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Taзи пак бърка Руската империя с Русия. Благодарността ни е към Руската империя, в която влизаше и Украйна.

431

Анонимен

преди 1 година

Какво значи обич между държави!, между хора може!, между държави има добри отношения, икономически и политически интереси!

430

До ХА ХА ХА

преди 1 година

Обичаме само някои от рускинята по черноморието

429

Антипутиноид

преди 1 година

От Руското "освобождение" какво да запомнин - оставиха 50 000 души руски окупационни войски, взеха ни 34 тона злато, направиха "народния съд" да убият сърцето на държата. И най-смешното - желанието за обединението на България го наричат "великобългарски шовинизъм". Тоя червен провиснал жабок Митрофанова как не я пратиха обратно в Мошквя заедно с останалата групичка "дипломати", дето едвам имаха време да съберат пачките с евро и долари в сакове преди полета.

428

ХА ХА ХА

преди 1 година

На 50% е права: помним ги, но за тово и не ги обичаме

427

Анонимен

преди 1 година

Средностатистическият българин не познава ни един руснак, никога не е ходил в русия, няма желание да стъпва в русия и не ползва нищо руско. Освен бензина де. Ама му е все едно дали е руски или арабски.

426

Българин

преди 1 година

Така е само Русия ,долу сащ!

425

Анонимен

преди 1 година

Русия не става. Даже децата на русофилите го знаят.

424

ха ха

преди 1 година

Моля? Я ходи се снимай, другарко Митрофанова. Изобщо не ми слагай целия народ под твоя знаменател. Ама хич. В моето обкръжение пък никой не е русофил. Аз също не съм. Не ви обичам и не съм ви благодарна, защото няма за какво. Ясно ли е!!!

423

Анонимен

преди 1 година

Българите са русофили. За последните 30 години ни един българин не е пожелал да живее в обичаната русия. Факт.

422

Z

преди 1 година

Русия знае имената на тролчетата. Скоро всички ще сте в чувала! Черния- както вашето генералче плашеше по време на вашата простотия наречена Ковид!