43

Киро Парапета

преди 1 година

Ах елате ми взимете от тези порапети!Във кака Лена влизам аз! В този час!

42

Песен за Дельо

преди 1 година

Излел е Дельо айдутин от Асково,града голяма...

41

Анонимен

преди 1 година

Тоя не мога да го понасям!

40

Киро на Синджиро

преди 1 година

Продължавам Провала момчета!!

39

Песен за КирО

преди 1 година

Бате Киро от Канада, Гладна Калинка,В Козяк 16 влизам аз, да работя срещу вас! Обещаха ми заплати, Ах заплати! От Съединените щати, Ах щати! Че марионетка ставам аз! В този час!

38

Този с

преди 1 година

розовите бузки, дето майка му е купила апартамент в София

37

Анонимен

преди 1 година

Делян Добрев е един прикрит лъжлив гееей. Нищо повече

36

Анонимен

преди 1 година

Дан дан Дебелян,дан Дебелян.За парички и комфорт за клюки съм готов.Йее....

35

Бейбифейс Делян

преди 1 година

е най-големия лъжец в страната, с кого ли не се съди, не случайно не казва имена. Беливанов и Йончева го навряха на кучето в ...., но тиквата обича рецидивисти,

34

До 31

преди 1 година

Не Бате Киро от Канада го докара Чичо Сам! Чичо Радев е само изпълнител на колониални поръчки!

33

Анонимен

преди 1 година

То и Добрев е за затвора, но има повече връзки и продължава да се репчи

32

Берлинската стена

преди 1 година

Бях съквартирантка на Калина Илиева оригиналната калинка в Берлин! Бише толково тапа, че за 10 години не можеше да научи немски ( като Киро). Когато България влезе в ЕС виднага мойка и и намири работа с връзки. Такъв огромен потенциал за крадене на пари от ЕД фондове!КирО ми напомня на нея-***, вразкар, дете на комунисти директори, който си мисли, че трябва и той да стане директор! Но горния етаж му е празен!!

31

Анонимен

преди 1 година

Бате Делян - и той от Канада,малко е по-дрът от Кики.От 2012 г е в правителството на бат Бойко.Любов необяснима!Има си крушка опашка.За 8 месеца не можеш да забогатееш толкова,колкото за 10 гадини.

30

Кирил Путков

преди 1 година

за едната той може да е "просто Киро" но за другата е много, много повече!!

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Бате Киро от Канада чичо Румен Радев го докара.

28

toti

преди 1 година

Бебчо много си далече от истината ,да се бараш на голям експерт!!! Нали помниш колко бяхте сигорни ,че виновници за високите цени на газа е Кирил и Асен ,а ква стана тя...Човека на /Дългия/който е ваш човек си правил далавери за 90 мил/ако не и повече/и сега се гърчиш няма кво да кажеш!! Една и съща плоча се върти /паднал с 1 лв.горовата ,кой повишил инфлацията...Ами що не взехте власта бе ,...щото никой с вас няма да влезе в ,,удорма''!!

27

КУРОЛАЦИЯ

преди 1 година

ХВАНАХА ЕДНА КАЛИНКА НА ГЕРБ И РЕВ, ШУМ ДО НЕБЕТО! А ПП СЕ ОКАЗА ЦЯЛАТА ПАРТИЯ РОЯК КАЛИНКИ ОТ ВИДА ШАРЛАТАН? МНОГО РЯДЪК И ЦЕНЕН ВИД - БЕЗ МОЗЪК, СРЕЩАН САМО У НАС И РУСИЯ.

26

Анонимен

преди 1 година

Със сигурност Киро избива яко комплексите на татко си, а най-голямата лъжа излезна точно от устата на такто Петко - "Моят син е първият премиер който напуска поста си по-беден!" - е няма такава наглост.

25

Анонимен

преди 1 година

Това Хасковско ромче,явно Не знае кога да спре!!! Както и "шефа" му!Това според мен е Герберска Кампания за изборите! Делянчо,няма да повишите " резултата" си в тези избори! 1 во защото България,не желае реставрация на " управление" на партията Ти!2 ро,изминаха 2 години от както Не сте на власт! И никога повече Няма да бъдете!-:) Оръжието което " гласувахте" за Украйна,също Не е забравено!-:( Опозицията ще е в правото си да състави правителство след изборите! За българина ГЕРБ приключи с властта

24

Анонимен

преди 1 година

Бате Киро от Канада, Гладна Калинка,В Парламента влизам аз, да работя срещу вас! Ще говоря с бизнесмена, Зеленски шоумена Че марионетка савам аз! Става той!Министерските палати, Ах палати! Ми станаха познати, Ах познати! Оръжия потайни, долари безкрайни! Спя с кака Лена до зори!!