54

500кв в Бояна

преди 1 година

До оня с 600-те квадрата на морето, дето не се къпе и не се топли: в тая война нямало невинни? И ДЕЧИЦАТА ли, дето вие, руснаците ги убихте са ви виновни с нещо?

53

Анонимен

преди 1 година

Така или иначе няма бог. Каквото и да каже папата има отношение единствено за човешкото общество, където голяма група хора с фанатизирано религиозно мислене, му отдават значение на авторитет, който да определя посоката на мисленето им. Бог е дума, с която някои обясняват света. Бог е дума, с която се оправдават действия, постъпки и политики. Бог е дума, с която налагат морални норми. Бог е дума, чрез която управляват големи групи хора.

52

Цъ

преди 1 година

До 63. Е че божии твари са! Но са повече твари, отколкото божии!

51

Анонимен

преди 1 година

Хомосексуалността на едни 10% от възрастното население е далеч по-приемлива от твърденията на руския патриарх, че войната в Украйна е свещена и убийствата на жени и деца ще бъдат простени на руските военни, че даже са и благословени. Християнският бог е бог на любовта и търпимостта, не на жестокостта и насилието. Та не знам кой греши повече, хомосексуалните попове-католици или руските православни попове, които благославят войната. Да не говорим и че много православни свещеници са гей.

50

Случаен минувач

преди 1 година

Кой е папата? От православна гледна точка - просто един еретик.

49

Цъ

преди 1 година

Проблемът е, че стават доста измами, както и помощни вещества - алкохол, пари и дрога за първия път, после затъваш яко. Тоест далеч Не винаги е по взаимно съгласие.

48

НА Мадуро Машините

преди 1 година

Парада на НАТО ще бъде благословен.. папата лично ще благослови панаира в СОфИЯ. Радев, Костов, Паси, Бойко, Неликурнилия и вс. други масстии които одобряват Содом и ГОмора.. Нека да ги видим, нека лъснат и блеснат за да могат избирателите им и да ги оценят като блюстители на реда либерален.

47

Веско Григоров от Ле

преди 1 година

От град Левски съм . Виждам вече българската следа...

46

Анонимен

преди 1 година

Откакто хората съществуват, винаги около 10% от населението е било с хомосексуални наклонности. И досега някак цивилизацията се е справяла и не е загинала заради тези хора. Откъде накъде хомосексуалните хора да не са божии твари? Църквата е крайно закостеняла институция, която само преди 300 години е горила вещици и е разчленявала всеки, който е обявен за грешник. Така че мнението на папата ми е през оонази работа. За протокола - аз съм хетеро мъж.

45

Мишо

преди 1 година

Тук някой пише, че някой е склонявал този индивид да каже това, което е казал. Нищо подобно спомнете си всичките скандали с непълнолетни момчета във Ватикана. Това е содомия. Тези нямат нищо общо нито с църквата нито с Господ!

44

Анонимен

преди 1 година

Този мисля и той удари дъното по тъпотия. Света определено не върви на добре.. съвсем скоро хората, които не са хомо, вегани, заблудени електричари и т.н. модерни, сигурно ще бъдат анатемосани и преследвани и горени на кладата.. църквата, не е като да няма опит.

43

Мишо

преди 1 година

Поредното доказятелство, че католиците са породени от дявола! Този служи на сатаната!

42

Содом

преди 1 година

Скоро ще бъдат разрушени портите на самозваните църкви! Затова всичкото папас къде се крие под килимявка и си мисли, че е простен.. ще бъде застигнът от божията права и тогава Съдът ще бъде без адвокат и оправдание, А просто на КАНТАРА!

41

Анонимен

преди 1 година

Бог ще бъде разгневен и последствията ще са жестоки!А Папата винаги е било нарицателно за светска власт, политика и корупция!Молим повече да не бъде канен на наша територия, тук спазваме Божиите и природни закони!

40

Анонимен

преди 1 година

Ама да си живуркат тихо и кротко, стига пищяли Бах и цвилещите пендехофци, не прекъснато само парадират и се рекламират, писна ми да слушам за тия.

39

Сър Уилямс

преди 1 година

До 22: Ти ми кажи бе експерт! Християнството признава стария завет като свето писание. 10-те божии заповеди са именно от там, над 1000 години преди новия завет. Ами що не ги заклеймиш бе специалист такъв? Не ги спазвай вьобще, ходи да крадеш и да биеш родителите си ако искаш, то тва е 'отживелица' от стария завет. Хем си пр-оС хем и о-тв-ор-ко го раздаваш ...

38

Анонимен

преди 1 година

Католическата църква служи на дявола!

37

Ссс

преди 1 година

Така е, БОГ ги е създал, кои сме ние да съдим!

36

Трак

преди 1 година

Най тъ-пия най га-дния най наглия най циничния и най изврътения содомистичен папа в историята на католицизма е този !! Сатана

35

Анонимен

преди 1 година

Важното е любов да има