41

Чудя се

преди 1 година

Каква охрана бе чоджум, от кого се охранявате беее... Оле мале - политически и идеологически оксиморон - охраняват се от европейски граждани, към които се опитват (лаически) да се присъединят. Ами като не искате да допускате европейски граждани на територията си, не демонстрирайте желание за присъединяване! Каква архаична и въобще не свързана със съвремието позиция! Каква е целта им, въобще не мога да си обясня!??!!!

40

Анонимен

преди 1 година

Абе на някой прави ли му впечетление, че медиите които най-много раздухват проблемите между България и Македония са американските телевизии БТВ и Нова, а после казват ама те Възраждане те Вмро те руснаците и незнам си кво.

39

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 43. Щот няма да им излезне пропагандата. А сега виж че Русия пак е виновна от врещенето на нарочните умнокрасивобогати тролингени.

38

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 39 Те точно това искат! Спиралата на ОМРАЗАТА да се засилва! От това ще спечелят некой и друг мизерен глас, нещастниците!

37

Русофил

преди 1 година

Сутринта-нямаме армия, нямаме оръжие! Вечерта-никакво оръжие за Украйна, оголваме си армията!

36

Анонимен

преди 1 година

А защо не пишете ,че е посегнатп физически на жена полицай от страна на Членовете на Възраждане? До там ли стигнаха наци-фашистите от Възраждане и ВМРО?

35

MaйMyнaтa

преди 1 година

А тука медийте пpocтeaт и обръщат внимание на oтпaдъцитe от покрайнините

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 33. Те жените си не могат да победят ония се стържат като за последно с всеки срещнат Русия щели да побеждават.

33

Анонимен

преди 1 година

И кой ви накара да ходите при макетата и майка си ли търсихте там? Дее и патриотите ви сбъркани! Тук нямате ли паметник да се поклоните? И кои ви каза, че можете да се разправяте с граничните полицаи и да спорите с тях? Граничарите изпълняват заповед и вие сте последните на които ще ви се обясняват.Сега, ще използват скандалджийското ви "патриотско" поведение, като провокация и не спазване на законите на страната им, и пак България ще е виновна. Благодарение на тъпите ви глави!

32

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 31 - Ти може и да не си - безспорно! Други са твоите гасудари!

31

Анонимен

преди 1 година

Заглавието е в типичен стил на Българските медии. Медиите от БГ винаги настройват негативно Българите и изграждат фалшива представа за Македонците и Македония.Все повече приличаме на Русия!Как за Македония в последните 30 години не написахте нещо положително.Пишете или лошо или нищо!Даже да е нещо нормално,така го изкривявате,че винаги да изглежда негативно.Създадохте фалшива представа на хората.Дано Вие и семействата Ви не видат добро.

30

Гаварит Масква

преди 1 година

Провокация на наша руска партия Възраждане успешна. Операция омраза проводится тоже успешна

29

Анонимен

преди 1 година

Една нищо и никаква Македония ви прави смешни, но иначе Русия ще побеждавате, жалка работа

28

Анонимен

преди 1 година

Българите от партия Възраждане са нарушители на границата и са посегнали на жена полицай от РС Македония. Те трябва да бъдат съдени в България в опит за провокиране на война. Това е много опасен инцидент.

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 27. Не сме никакви натовски съюзнически държави. Нямаме си армии и въоръжение.

26

Анонимен

преди 1 година

Докато македонската полиция не позволява унижението на македонския народ, българското правителство от години позволява унижението на българския народ - многократни паления на знамето ни, на български клубове, сега вече и физически се саморазправят. А за такива като ПП, ДБ и да не забравяма и ГЕРБ, такива "инциденти" не бива да определят отнощенията ни с СМ и по-добре да се съсредоточим върху самолетната линия София-Скопие / гениален е този Киро, бе !/

25

Анонимен

преди 1 година

При една война с Македония първо ще пострада Перник и Кюстендил

24

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15 - Така и предполагах! Мисля, че това изчерпва темата напълно...защо точно сега им доде този мерак...и по чие НАРЕЖДАНЕ? С цел - всяване на омраза между две НАТОВСКИ И СЪЮЗНИЧЕСКИ ДЪРЖАВИ! Запитайте се само едно - КОЙ има полза от това напрежение? Не е София, не е Скопие, не е и Брюксел, нито Атина, нито Варшава!

23

Анонимен

преди 1 година

До Независимост. Независимост за Горната маала от Долната маала !!!

22

Анонимен

преди 1 година

Криминализирайте партия Възраждане. Това е много лоша провокация