103

Анонимен

преди 1 година

Американските учени са доказали научно, че консумацията на насекоми е нормлана за човека и е полезна за здравето.

102

Мда

преди 1 година

Путин мощно настъпва. Мотиката.

101

Космонавт

преди 1 година

До 95 Дреме ми за минуси и плюсчета, важното е, че болшевиките излязоха от блатото и ще хвърчат глави. Не разбрахте ли? Никой не иска да напада калната локва наречена Русия, англичаните ги примамиха на чужд терен да ги бият и след това ще се разходят до Москва. Ще видим след като Вагнер (егаси на Путин винаги му харесва имената да са свързани с женски полов орган) бъде унищожена, колко боен дух ще остане в запасняците?

100

Анонимен

преди 1 година

Хохлите рак ли отстъпват смело пред плахите руснаци?

99

Анонимен

преди 1 година

А какви са перспективите за бъдещото икономическо и политическо развитие на ЕС?

98

Абе

преди 1 година

А статия за бунтовете в руската армия под Въгледар,кога?От вчера е метежа и хората не искат да умират за фюрера Путин.

97

Анонимен

преди 1 година

Русия печели войната на изтощение, но до пълната победа над колективния Запад е далеч и през 2023 година Русия я чака много работа. Не се осъществи идеята да се смени правителството в Украйна, донякъде да се ореже (да се накара да признае загубата на суверенитета над Крим, Севастопол и двете области в Донбас) и да се превърне като Беларус - без уговорки съюзник и младши партньор на Русия. Това значи, че през 2023 година украинската държава трябва да се унищожи, първо да се разгромят въоръжените и сили на бойното поле и щателно да се очисти обществото от русофобия и нацизъм.

96

Анонимен

преди 1 година

Позициите на ВСУ се пропукаха почти по целия фронт. Стратегията на Въоръжените сили на Руската федерация не позволява на Киев да се ориентира и да определи някакво бъдещо "направление на главния удар", което води ВСУ до дезорганизация на щабно ниво. На практика това води до хаотично движение на резервите на ВСУ около фронтовата линия.

95

Полковник

преди 1 година

Не само.В момента е обявена спешна евакуация в Славянск.Руската армия мощно настъпва и това при превъзходство на укрите 3:1.Ясно е че руската армия макар и по малка мачка укропите.Мечката се събуди и няма спиране.А на Запад искат да спират мечката с леопард.

94

Анонимен

преди 1 година

Във военната наука (във вида, в който се преподава в Руската академия на Генералния щаб) има разлика между понятията "настъпление" и "настъпателни операции". Сегашната стратегия и тактика на въоръжените сили на РФ в момента не предвиждат широкомащабни настъпления на танкови армии или нещо подобно.

93

Анонимен

преди 1 година

ЗАМРЪЗНА ЛИ ЕВРОПА,РУСКИ ШУШУМИГИ?

92

Анонимен

преди 1 година

В момента няма ясни дати за голям настъпателен пробив (условно битката при Курск). Дори само защото настъпателните действия, които Русия провежда сега, вече са ефективни - и най-вече по отношение на загубите на страните. Загубите на ВСУ са в пъти по-значителни от руските.

91

Gogo

преди 1 година

C300 v Harkov e Russo proizvodstvo, no e izstrelyana ot Pvo-to na ukrite

90

Анонимен

преди 1 година

ЕС отпуска още 500 млн. евро помощ на Киев, обсъжда 11-ти пакет санкции за Москва. До дни, дори до часове икономиката на Русия ще рухне от санкциите, а украинската армия с новата помощ минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва и диктаторът Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага, Русия ще бъде разчленена на малки демократични държава които ще живеят по евроатлантическите правила и ще доставят евтини енергоносители и суровини и всичко ще се върне както си беше по-рано по времето на края на историята по Фукуяма.

89

Анонимен

преди 1 година

БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПУТИН,НАШИТЕ ХЛАДИЛНИЦИ СА ВИНАГИ ПЪЛНИ! ЗАЯВИ УПРАВИТЕЛЯТ НА САРАТОВСКАТА МОРГА.

88

Анонимен

преди 1 година

Русия загуби, Украйна спепечели, всички свободни западни демократични медии непрестанно повтарят този факт от една година и цялото население на цивилизования демократичен свят е убедено в това, но малката групичка на нашите русофили е пpocта и не може да го разбера това нещо защото си живеят в някаква паралелна реалност.

87

хайде стига

преди 1 година

Хайде стига моля ви се, знаем ги опорките на путинофилите, то и Киев щяха да го превземата за 2 дни, но истината е, че към днешна дата Русия загуби 300 000 в Украйна, финансовата и система е на командно дишане, икономиката и е рухнала под санкциите, военните свалят чипове от съдомиялни машини да ги слагат на ракетите да воюват в Украйна, но Путин и руснаците живеят в някакъв паралелен свят и си въобразяват, че Русия може да победи модерната украинска армия и продължават неистово да се гърчат и да симулират някаква пародия на военна дейност в Украйна.

86

Анонимен

преди 1 година

Жалките и изпростели русофили живеят със заблудата, че всеки русофоб е американофил.. Ха-ха-ха! Толкова са умствено ограничени, че не могат да си представят друг вариант.

85

Анонимен

преди 1 година

2 дни руските ла'н'oмети бяха на пауза... Време е да се развихрят... Ха-ха-ха!

84

АнонимеН

преди 1 година

До Космонавт/ ТОВА БЕШЕ ДОКАТО БЕШЕ ЖИВ!!! СЕГА ПОЛЗВА ФОРМАЛИН РАЗТВОР.- СТАРИ ЗАПИСИ С ОБРАБОТКА НА ЗВУКА СЕ ПУСКАТ С НЕГО ОТ НЯКОЛКО СЕДМИЦИ!