97

Оня

преди 1 година

Буци на времето взе скалпа на Перукан, а след 2 години отпуска пак го върна. Пешките ги жертва лесно

96

ПроСоТо

преди 1 година

До До ПросТо То....Бориссофф няма как да е "политическа сила" !!!..Още по-малко пък "първа" !..Банкянския ром дължи все още съществуването си в "полическото пространство" ЕДИНСТВЕНО на АПАТИЯТА на българите,които отказват да гласуват !..И така,за него пускат бюлетина САМО смукачите,на които той пълни гушките !..Те не са чак толкова много,но ако от 10 осем се правят на разсеяни и отиват за риба ,ДВАМАТА,които викат "Бойко е велик!"..стават "мнозинство" и хоп-Мутрьо "първа полическа сила"..

95

Край

преди 1 година

Зико е лош. Виж Фадъкова изпълнява всичко, като и се пратят пари и фирма да ги усвои - веднага го върши. Вярно че си поиска дял преди изборите и сега Орлин Алексиев трябва и на нея да и оставя ама ...

94

Анонимен

преди 1 година

Баце още се изживява като капо де тути капи.

93

Мен

преди 1 година

Тва пиян ли си го писал?

92

До ПросТо То

преди 1 година

След десет години управление, и две години "чегъртане", Борисов пак е първа политическа сила! А поразмърдайте ги малко тия мозъци бе! Само с евтина помия не става, иска се и малко акъл!

91

българин

преди 1 година

В затвора,в затвора-а-а,и никъде другаде!Сега се слага на двете пловдивски агитки,за да получи от тях10-15 хил.гласа,за банкянската разбойническа организация.Няма да стане,шебеците ще загубят.

90

Анонимен

преди 1 година

И писане

89

ПроСоТо

преди 1 година

мда,свеж открит поглед,стройно тяло,лице,сияещо от благородство..Та не са само "излишните килограми"..

88

Майко, мила!

преди 1 година

"да кажи" !!! Александър Попов, ти български език и литература учил ли си изобщо?! Тук явно не пишат журналисти, а второкласници от черноморието!

87

Анонимен

преди 1 година

Просто строежът иска работа и време

86

ПП = ДБ =БСП= КОМУНА

преди 1 година

КОАЛИЦИЯ "ТАЙНА РУСИЯ"

85

баба мара

преди 1 година

сега преди местните избори се сети че не може да се справи техните номера минаватсамо пред техния безмозъчен електорат за пари са се изпокарали и сега публичноще ни занимават с техните кражби

84

ПроСоТо

преди 1 година

тоя продължава да се държи като тартор на държавата...Некой да го събуди и да му каже,че отдавна НЕ е "фактор" ,че отдавна НЕ е и "администратор" !..Толкова ли нема милостиви люде да го спасят от упоритото му орезилване?

83

Възраждане

преди 1 година

До ГЕРБ победа Ха-ха-хаааааа..............майтапчияяяяя!!!

82

д-р Емиловска

преди 1 година

Вай, вай, ваййййй............колко излишни килограми струят от фотото!

81

Хиена

преди 1 година

Гербо-фашисти, партия на Фалшиви управници и професионални Крадци.

80

Анонимен

преди 1 година

1 секунда 0 0Най големия лъжец и крадец се изказа, лошото е че и льотчика е вече с тях.Онзи ден правителство на Радев взе решение да налее 730 млн наши пари в пътностроителните фирми на ГЕРБ за времето от 2019 до 21 година когато всичко е незаконно и нали знаете че половината от тези пари отиват в касата на гербавите и в Банкя, а от там в Столипеново и Факултета за изборите, боже пази България.

79

Кмета на Симитли

преди 1 година

Буци, а мойта оставка ше я поискаш ли?

78

ГЕРБ победа

преди 1 година

На 2 април българският народ твърдо и ясно ще каже НЕ на Промяната!